nedelja, 12. maj 2013

2111565 - Miran77 z demokratično socialističnimi pravljicami

[e-enfrice]
Potem so ljudje v socializmu hodili v gostilne, bifeje in restavracije. Fukali so v novih stanovanjih in vikendih, kakršnih prej nikoli niso imeli.

Dragi pionirji in pionirčice,

ko bomo zgradili naš novi demokratični socializem, vam bo striček Kučan vsakemu podaril čisto novo stanovanje, v katerem boste lahko fukali po mili volji. Država vam bo zagotovila tudi neomejeno brezplačno dostavo kontracepcijskih sredstev in kliniko za abortuse v vsako slovensko vas. Če boste pridni in boste volili za Demokratične Socialiste, seveda.

Ne sprašujte preveč, kako bomo to izvedli. To ni vaša skrb. Niti se ne ukvarjajte preveč s preteklostjo in zgodovino, in še posebej ne verjemite tistim, ki zlobno natolcujejo, da smo naš krasni novi svet enkrat prej že poskušali zgraditi, pa se nam je klavrno sesul v prah, čim so prenehali pritekati krediti iz Zahoda. S takimi čenčami se nikar ne ukvarjajte in ne brskajte po zgodovini, živite za sedanjost in prihodnost. Ker sedanjost in prihodnost bosta, če boste postali Demokratični Socialisti, za vas polni orgazmičnega in brezskrbnega fuka brez vsake odgovornosti. V novih stanovanjih, ki jih bo za vas brezplačno gradilo naše državno gradbeno podjetje.

Službe bodo. Ne sprašujte kako in od kod. To ni vaša skrb. Ni vaše, da preveč mislite, vaše je, da karseda brezskrbno uživate. Mi bomo zadovoljili vse vaše potrebe. Ne bo vam treba skrbeti za nič več. Nobenih skrbi ne bo več v Demokratičnem Socializmu, nobenega sprejemanja odgovornosti za karkoli. A smo že omenili, da boste lahko neomejeno fukali v novih stanovanjih? Če se vam bo slučajno ponesrečilo in boste kljub brezplačni kontracepciji z vašo pionirko naredili otroka, ni panike. Otroka bo namesto vas v varstvo in vzgojo prevzela Država, in vi boste lahko še naprej uživali v vašem brezskrbnem demokratičnem socialističnem življenju, svobodni kot ptiček na veji. Lahko se boste posvetili stvarem, ki so v življenju resnično pomembne: fukanju, sindikalnim orgijam, žretju in pitju, balinanju, igranju malega nogometa, predvsem pa boste uživali v izredno kakovostnem TV programu Državne televizije, ki bo zapolnjeval vaše življenje in mišljenje do zadnje malenkosti.

Tak bo naš demokratično-socialistični krasni novi svet. Brezskrben. Poln nebrzdanega, strastnega fukanja v novih stanovanjih. In vedno bo maj. In ko bodo naši znanstveniki odkrili eliksir večne mladosti, bomo itak samo še fukali v novih stanovanjih in se sploh ne bomo ukvarjali z ničemer nepomembnim več.

Se vam zdi pogodba, ki vam jo ponujamo v podpis, predobra, da bi bila resnična? Oh, vi pa res povsod vidite zarote... Se boste res odrekli možnosti brezskrbnega fukanja v novem stanovanju samo zato, ker se vam zdi, da tukaj nekaj ne štima? Samo zato, ker ste slišali s strani naših sovražnikov nekakšna patetična opozorila in opomine iz preteklosti ? Mislite vendar na fukanje, na fukanje v novem stanovanju. Naj vas ne obremenjuje nič drugega. Nobene skrbi. Nobene odgovornosti. Država bo poskrbela za vas. Država bo poskrbela za vse vaše užitke in potrebe. Nikoli več ne boste skrbeli za nič. Samo podpišite... Samo podpišite... in ne, ne ozirajte se na drobni tisk, tisto je čisto nepomembno.

Link

Ni komentarjev: