sobota, 25. maj 2013

2125776 - Debilana od države

Kolikokrat je treba znova in znova konstatirati, da mi nismo normalna džava, temveč smo karikatura od države, đamahirija, komunistična đamahirija? Debilana od države, ki je povrhu vsega v ujetništvu v komunistični fritzlovski kleti! Kolikokrat?

Kolikokrat boste pisci člankov ponavljali isto mantro, tako, da se vljudno in vglajeno in leporečno izogibate konstataciji, da je v tej rdeči coni somraka napačno vse iz temelja, da je treba najprej vun iz napačne ulice, poiskati pravo ulico in šele potem ima smisla iskati Janeza Novaka na konkretni številki, tokrat končno v pravi ulici.

Zakaj vsi kontributorji v medijih v Sloveniji, čeprav občasno lucidni, odpoveste najkasneje na tem - na odgovoru na vprašanje "ali sploh imamo normalno državo?". Če seveda ne odpoveste že prej?

Mar je res tako hudo sprejeti dejstvo, vidno s prostimi okami iz Lune, da živimo v komunistični đamahirijski debilani, v kateri je vse podrejeno lažem, potvarjanju, sprenevedanju, da smo normalna država, čeprav nič v zvezi s to državo ni normalno?

Da se razumemo, pisci v slovenskih medijih seveda niste edini, ki se obnašate tako v tej naši umobolnici na prostem.
Tako se obnašajo tudi politiki - nominalna opozicijia komunistični kamarilji, ki je to umobolno komunistično đamahirijo kreirala.

Janša recimo oni dan, prav tako sledeč svoji silni želji, da si v umu vzdržuje iluzijo, da imamo normalno državo, z normalnim političnim prostorom, normalno politično igro itd, poimenuje teroristične vigilanstke prevratnike "zombijI", s čimer v eter sporoči, da je tudi sam iskreno verjel, da je kučanovska tolpa "sestopila", da je komunistična praksa bila umrla in da smo zares dobili normalno državo.

Če tako ravna glavni politik v opoziciji komunističnemu zlu, ki bi o resničnem stanju zadev moral vedeti veliko več, kot navadni pepeki, kaj naj potem pričakujemo od običnih pepekov samih? In kontributorjev vsebine v javnih medijih?!

Dobro, no, pisci v medijih bi morali imeti ume, ki so sicer ne nujno tako dobro obveščeni, kot Janša, bi pa morali njihovi umi biti toliko bolj nagnjeni temeljitemu preverjenju in dvomu o vsemu in vsakomur, ki vrši oblast.

Debilana, ki smo ji bili priča zdaj ob tem novem izbruhu debilnosti iz niti komunistične negativne selekcije stkane inkompetentne države, ni nič novega. Enako smo doživeli že davno v primeru Silva Pluta, pa balkanskih bojevnikov, pa odbeglega lastnika Lipe itd.

Konec koncev, debilnost te države je vidna na vsakem koraku. Evo recimo avtocestne postaje. Kje na svetu imaš to, da se oblast državljanom odkrito posmehuje in jim žali temeljno inteligenco, pa jim najprej na vsakih 20-30 km zgradi čez cesto barikado iz nekakšnih butalskih hišic zgrajenih prečno frontalno čez cesto, potem pa ko nemši ADAC in stotine domačih umov protestirajo proti tej debilani, davno po uvedbi vinjet, končno nek politik sklene, voden bogve s čim, ker iz načina končne izvedbe ni videti, da je to bilo storjeno na način normalnih držav, da se to odstrani, to storijo tako, da je tam še vedno omejitev 60 km/h? Kaj je to? Debilana, ki se bi jo sramovala celo skupina umsko in duševno motenih osebkov v ustanovi v Ljubljana Polju.

Je naše politike in upravljalce države kaj sram? Kje pa! Oni vsi po vrsti, tak kot Fišer, arogantno v kamere povedo: "Zakaj neki?" Kaj to pomeni? Da so res debili, al, da so tako zelo sprijeni in zblojeni in pokvarjeni? Al oboje? Jaz mislim, da je pravi odgovor oboje!

In za konec se človek mora vprašati: Kdo pa je pustil komunistično tolpo nelustrirano in jo celo ustoličil, da še bolj rafinira svojo sprijeno oblast in nam ustoliči še bolj rafinirano debilano, v kateri "jebe lud zbunjenog" oz po domače "jeba moten fritzlovski zgovedan komunistofašistilni in ali zdravljen komunistični politik zmedenega državljana, ta ga pa debilno voli vedno znova"?

Kdo je komunistično negativnoselekcijsko tolpo vedno znova volil, da so nam, ne le spisali tisoče novih, rafinirano-poglobljeno-komunajzlastih, sprijenih, lopovskih antinarodnih zakonov, temveč celo, kot vidimo, tisoče debilnih zakonov in praks, ki nas vse pred tujo javnostjo predstavijo kot debile?! Totalne nesposobne debile!

Samo debili lahko volijo komunistično tolpo, ki jih ropa, zlorablja, muči, zajebava odkrito v žive možgane. Samo debili!

Keri debili lahko na celi črti od politike, preko medijev, vse ke dol do navadnih pepekov, hvalijo sprejem lopovskega pokojninskega zakona in se s tem celo ponosno kitijo, češ, evo smo vsaj to sprejeli.

Gre pa za umu žaljivo in sprijeno fritzlovsko "rešitev", da se problem "vzdržnosti" družinskega proračuna in "izplačevanja" žepnine šolajočim otrokom, s katero si bi naj vsak dan kupili skromno malico, "reši" tako, da se od otrok zahteva, da naj vsak dan delajo, zasluženi denar naj nosijo svojemu fritzlovskemu očetu, on bo pa družinski proračun bojda "uravnovesil in rešil i naredil za vzdržnega", tako, da jim bo žepnino zmanjšal oz celo programirano stalno manjšal in, da jim jo iz istih razlogov poslej do konca srednje šole ne bo dajal, prej jim jo pa ni dajal do konca osnovne.

Strašno genijalna rešitev! Za ploskat z ritnicami! "Vzdržnost", ki služi čemu že in komu že in zkaj bi jo sploh naj imeli?! Če bi fritzlovski oče rešil žepnino odtegniti vse do konca fakultete oz do zaposlitve in poroke, ko se itak neha, hehe, in če bi zahteval, da otroci v "družinski proračun" pritresejo še več penezof, bi mu blagajna fakat "bila vzdržna" še bolj, takorekoč, bi morda postala fpičkomaterino vzdržna.

Če ne bi vedel, da so pokojninske blagajne tu v naši debilani vsake toliko povsem izropane, bi rekel, da tu gre za butalsko tekmovanje kdo bo, živeč celo življenje kot pes, bolj bogat ko umre.

To, da je oče fritzlovski in sprijen, je sicer težek problem, ma to, da so pa otroci debilni in mati debilna in sosedje debilni in sorodniki debilni, pa se vsi sprenevedajo, da je to strašen dosežek in to "rešitev" hvalijo, kot dosežek in preboj na poti v srečo, to je pa znak, da živimo v debilani. Debilani pohlevnih debilov! Od katere imajo korist samo fritzlovski pokvarjenci, ki se napajajo s tem denarjem naropanim med reketarsko zlorabo debilov.

V debilani, v kateri se nikomur od hvalečih ne posveti preprost preizkus, vzdolž simpl vprašanja: "Kaj pa, če se bi, glede na doseženo raven oz stopnjo absurdnosti situacije, ta fantomska pičkodimna žepnina, kar lepo tudi formalno odpravila, pa se bi otrokom, ki itak morajo garati in nositi v družinski proračun reklo, "deco, žepnina se v celoti ukinja, ma zato vam ne bomo zasegali kar sami zaslužite, znajdite se sami, ta oče za vas ne zna in ne zmore voditi te družinske blagajne, razen tako, da vas oropa in denar zagoni za svoje užitke oz užitke sebe in svojih pijanskih fritzlovskih frendov". Fair and square! In predvsem končno vsi normalni in končno konec debilane in sprenevedanja. Konec življenja v sprenevedavi lopovski plenilski komunistični debilani, jebentiboga!

Naj zaključim z dijalogom iz filma "Parada", v katerem lezbična ostarela komunistka reče: "Tudi nas komuniste so vse imenovali za zločince in lopove, dokler jih nismo vse pobili".

To nam orisuje bodočnost v tej državi, ko in če sploh kdaj pride do konfrontacije preostale zdrave umske mase s to sprijeno komunistično mislenostjo.

Tisti, ki bodo njih označevali za napačne fašiste-komuniste-debilano producente in perpetuatorje, bodo utihnili najkasneje takrat, ko jih bo vse po vrsti, ta sprijena kamarilja pobila. Kajti to je edini način, da komunistična sordga, ki producira to našo debilano od države in stvarnosti, doseže, da se jo pohlevno označuje za normalno.

Link

Ni komentarjev: