torek, 14. maj 2013

2113466 - saga o komunajzerskih rabotah in reševanju bank

[Gustl]
Ja, varianta je tudi komanda iz Italije, da se te anomalije uredijo. To je se okostnjak iz prevzema M banke, ki so ga kar dolgo gledali, najbrz jim je koristil.

In potem naj jaz imam za strokovne in kredibilen pizdeke, ki takšne banke, ki delajo takšne kravje kupčije rešuje država z denarjem iz žepov revežev.

In da je absurd še večji točno te lopovi, ki se to gredo, ti arogantno stopijo na oder pred ubogo rajo na Rožniku in serejo, da "oni že ne bodo plačali krizo neoliberalcem".

Če to ni žalitev temeljne kmečke pameti Slovencev, potem ne vem kaj je. Zoran Janković gaga, da on ne bo plačal krizo neoliberalcem in da je edina rešitev "demokratični socializem" njeovega botra iz Murglorja. In Janković gre ulicotacati s tisto skupino begavčkov in debilčkov, ki so na mrazu kobajagi spali v šotorih in protestirali proti Wall streetu. Baš on, ki je srce problema! Auuuu! Pa, jebote Alah, da te jebo, kje jaz živim!!?

Sikter, jebenti, naj propadejo vse lokalne jebene kvazi banke in dobokolhozi, ki tako zanikrno in brezbrižno delajo in managirajo rizike, ko jih jebe, izgube pa naj poravnavajo kar lastniki teh bank alpa zaradi neizpolnjevanja kriterijev BS in kršenja licence fašejo blokado in zaprtje.

Gagati, da potem ne bo nobene banke v Sloveniji, čez katero nam bodo plačevali plače in to, je pa upam da vsakomur jasno, da je nebuloza par excellence. Ker bo. Ker najmanj ena vedno bo!

Če pa ne bo, nam naj nakažejo na banke v sosednjih državah EU, saj smo na istem trgu, nje™. Smo v jebeni Eu al nismo? Etoo!

Slovenija, ki je po obsegu financ predmestje Münchna je pa kobajagi zdaj nek problem! Pizda, vse potrebe po kešu reši ena sama obskurna manjša bajeriše štedilnica s kombijem, ki ga pripelje enkrat mesečno dol v Slovenijo, kot oni primorc ribe.

Plus, jaz čisto lepo shajam samo s karticam tujih bank. Edino kar občasno potrebujem so lokalni bankomati, ma če bi me kdo vprašal, ali tebe shaman kaj moti, da boš moral vsake toliko, zaradi dviga keša, v Avstrijo ali Italijo, benefit, ki ga boš imel je, da s tvojim davkoplečvalskim denarjem ne bomo reševali pizdunskih lokalnih bank, bi se gladko strinjal in se na vsake 3 mesece ali celo 30 dni usedel v avto in se lagodno zapeljal v Graz na kavico in po keš za v štumf.

Jebo jim Janković mater press! Ne čujete dobro? Evo še nekrat. Jebo jim lopovski Janković mater! 300 tisoč dovoljenega minusa?! Takemu lopovu, nategunu in prevarantu!? Halooo?

Bog jih naj rešuje, ne pa jaz. Jankovićev komunistični Bog jih naj rešuje, da se razumemo, in sicer zato, ker so Jankoviću de facto šenkali naš denar.

Ko je Zoki bil v Mercatorju smo mi dojebavali NLB, ta je pa Zokiju financirala njegovo megalomansko nacisocialistično ksenofobno, fritzlovsko in kartelno lopovsko kobajagično "zgodbo o uspehu".

S krediti po 1%, moratoriji po 15 let in podobnimi nebulozami, potem pa toti naši kobajagični bankirji, v bistvu pa udbaški nastavljenčki rokico predse in v parlament oz k vladi. Dajte nam peneze brutalno nagrabljene iz plač ustvarjalcev SLovenije in v revnih žepih slovenske delavske sirotinje, ker smo spet v buli. No shit Sherlock! Čudno, da ste v buli, če pa lopovu, ki je zapufan desetien miloijonov odobrite 300k limita, in mu dajat kredite po 1% obresti s 15 leti moratorija.

Janković in njegov boter Kučan sta elementarna nesreča za Slovenijo in slovenske državljane, saj sta na ziljon načinov slovenske državljane izčrpavala, obstruirala, suspendirala in eliminirila prosti trg, dobesedno pomorila male trgovce z Mama & papa trgovinicami in demokracijo, hkrati pa Jankovića in njegovo tovarišijsko pajdašijo futrali.

In taisti smrdljivi politiki imajo obraz stopiti pred ljudi in trditi, da je brutalno obdavčevanje inženirjev v Krki s stopnjo 50% plus neokapičenimi prispevki in to že za plače od 2,8 tisoč EUR letno, plus zdaj še povišan DDV na 22% nujno. Sikter, mamico vam lopovsko prevarantsko komunistično!

Link

Ni komentarjev: