ponedeljek, 13. maj 2013

2112493 - komunajzarska davčna doktrina

[tk229279]
Zakaj vlada zvišuje davke in uvaja nove davke? To je menda jasno. Da bo lahko več pokradla.

Tako je.

PS
Doktrina in modus operandi komunistične tolpe je tak, da davke vedno rine do skrajnih meja, zadolževanje takisto, velikost JS koder podeljuje sinekure njihovim svojim prav tako maksimizira, pa nepovratna sredstva njihovim svojim, pa ceno poslov iz javne blagajne prav tako maksimizira, pri čemer so vsi posli podeljeni njihovim svojim in njim samim, saj smo najbolj koruptivna država na svetu.

In še to jim ni dovolj, kajti oni izvajajo tudi davčno diskriminacijo in to tako, da slovensko aktivno zaposleno populacijo obremenijo s 70% davkov in haračev in prispevkov-reketov, vse druge vrste davkov na prihodkovni strani pa vstrajno niža, ker je to v interesu lobijev njihovih svojih.

In še to jim ni dovolj, ker potem njihovim svojim podeljujejo odpustke v formi avtorizacij za neplačevanje davkov iz nevplačevanje davkov in prispevkov, ki so jih zaposlenim že zasegli. Slednje ima dimenzije stotin milijonov EUR.

Skaratka jebeš ti sistem, četudi ta ponekod tudi njihove svoje zavezuje k davkom, če pa je enim, totim njihovim svojim, dovoljeno davke ne plačati.

Ko pod črto sešteješ, vidiš, da komunistična beštija ima davčni sistem, ki je primitiven, a efektiven kot kemični drajver pri bakterijah mrsa, recimo.

Njihova doktrina ni znanstvena, zato se Šuško brez veze tu neki pači, ampak je po bakterijsko bestialno simpl in se z znanstvenimi utemeljitvami sploh ne marajo ukvarjati. Razlog, da se s potemkinovsko fasado normalnosti sploh ukvarjajo je prisila, ker morajo pred svetom glumiti demokracijo in civilizirano državo, ma tudi to majhno neprijetnost bodo kmalu rešili, ko uvedejo "demokratični" socializem.

Davke na maksimum in večini folka progresivno in v brutalnih stopnjah, prispevke brez kapice in po procentih do maksimuma, benefite iz pokojninskega sistema in vse ostale benefite z vsako iteracijo bolj okapičiti, bolj porezati, zvijačno časovno odložiti, kar pomeni ukrasti del pokojnin, prepovedati dostop do benefitov, ukiniti določene benefite, dolg države na maksimum, državni kapitalizem širiti do maksimuma in to je to, vse to služi makismizaciji keša, ki se naj zbere v državni skupnoskledi. In po vsaki iteraciji ko osvojijo novo ozemlje, sledi vkopacvanje in fortifikacija an teh pozicijah, ki se jih potem srdito brani od vseh eventuelnih sprememb z izgovori, da bi to ogrozilo "solidarnost". Solidarnost do koga, če so pa ravno tisti čigar benefiti so jim za alibi in zogovor predmet te brutalne zlorabe.

Vse kar se tam v skupnoskledi urgabljene države v ujetništvu v kompartijski fritzlovski kleti, nabere, pa voluntaristično, po svojih potrebah in aspiracijah deliti njihovim svojim, ki potem lojalno vplačujejo v črne fonde kompartije, lojalno volijo kompartijo in pomagajo rušiti vse, kar se drzne izraziti aspiracijo po konkuriranju kompartiji, ki jim vse to omogoča, če in ko je na oblasti.

Komunist si želi, da v fazi hadjuškega ekspropriativnega plenjenja oz nabiranja denarja v skupnoskledo sme masimizirari harače in rekete, v fazi potrošnje pa da sme poljubno lomastiti po državni blagajni ne meneč se za namembnost in namenskost recimo socialnih kontribucij, zato komunist benefite iz naslova vplačil po svojih lopovskih zakonih drsko in arogantno, ter narodu žaljivo konvertira v miloščino države, ki jo lahko država da ali pa tudi ne. Jebe se komunisti za obligacijsko pravo in pravice utemeljene na kontribucijah.

Komunist je kontribucijo z debelim zidom ločil od pravice do benefita, tak da niti Pinkertonovi detektivi in Sherlock Holmes skupaj ne bi mogli vzpostaviti vzročnopoledične pravne povezave med vplačili in pravicami iz tega naslova.

Ampak, če se pa pojaviš na okencu, da bi ti dali kakega od benefitov in nimaš urejenega kakšnega od ziljon popirjev, eeee takrat ti ta birokratska golazen komunistične fašistične đamahirije hitro na mizo pritrese nekšne popirje, regule in libre, ki pravijo, da ti "pravica ne pripada". Takrat kobajagi smo pravna država kjer se kobajagi točno ve, da te pravice so samo za one, ki vplačujejo. Teater absurda, jebenti!

Povprečen komunist in prokomunist Slovenistana ti bo v debati zelo hitro "pojasnil", da ti pravice do pojnine iz svojih kontribucij nimaš, saj da nihče pokojnine na vplačuje zase, ampak pač vplačuje neke tam peneze v blagajno, od tam pa dobi kar dobi in ko dobi, če sploh dobi, saj komunisti ves ta denar sproti potrošijo, ker kobajagi disparitet med današnjimi izplačili upokojenim nekdanjim aktivnim in vplačili sedanjih aktivnih ni, kot bi bili tisočletna monarhija s tisoč let se nespremnenjenimi zakoni, nespremenjenimi plačami, brez inflacije, hehe, in vsake toliko časa večno prazno blagajno in režim resetirajo, da ja ne bi nihče bognedaj lahko povezoval svoje kontribucije s svojimi rentnimi pravicami. Zato je njim predlog o transparenci in pošteni transkacijski formuli med vplačili in rentnimi izplačili kot križ hudiču in rdeča cunja biku.

Link

Ni komentarjev: