petek, 3. maj 2013

2102761 - vzroki za sistemsko korupcijo

[adana]
Žal gospod Vehovar, smo še vedno kot v Severni Koreji, to priča tudi vaš članek kjer lopovščine (jaz bo jim rekla kar zločini) označujete s sistemsko korupcijo in zanimivo večina komentatorjev vam v tem sledi (teh, ki rečejo bobu bob je zelo malo). Ne to ni sistemska korupcija, to je uzurpacija komunistične partije Slovenije vseh vitalnih ravni našega družbenega življenja.
Da tega tako ne poimenujete predvidevam, da se bojite, žal večina komentatrojev ne vidi v čem streljate mimo, tako, da smo še daleč od rešitve.
Ko vaše opozorilo naslavljate na vlado, to je tako kot da bi morilcu, ki vam zadaja smrtne rane, rekel, da če bo tako nadaljeval, da vas bo ubil.
A ni to že hudo smešno, oziroma samosleplenje.
Včeraj je na na tvslo 1 bila odlično prikazana manifestacija KPS. Njihova smer je ven iz EU,ker le-ta jim ne dovoli, da bodo z njimi delali kot z nami-državljani.
Žalostno, da je "nacionalni medij" pod uzurpacijo KP. Menim, da nam ni pomoči, dokler se ne pojavi mož z osebnostjo in reče javno v članku, da KPS še ni sestopila iz oblasi in da obvladuje vse tudi sodstvo.
Ko bo to rečeno, potem bo preboj, ne prej, gospod Vehovar!!!!!!!!!!

*****

Jap, very good point! Tudi jaz sem konsternirano bolščal v ta orokavičen, mehkokurčen, mlahav in politično korekten H2O prispevek Vehovarja, brez barve, okusa in vonja. Vehovar zna bolje. Veliko bolje.

Jap, obstaja tudi sistemska oz institucionalizirana korupcija, sistema oz režima, ki si je spisal temu namenu priročne komunistične zakone za kobajagi legalno krajo in ekspropriacijo, ker je kompartija že leta 1945 ugrabila državo. In to je naš glavni problem in vzrok zla - to, da kompartija še vedno rula. Rula in potom vzdrževanja večjega dela gospodarstva državnega, ohranja kontinuiteto državnokolhoznega kapitalizma t.i. "socializma".

Sistemska korupcija je zgolj posledica. In cilj! In pot! In način! Ki se denarno napaja iz obstoja državnih kolhozov in komunistične doktrine na oblasti. In iz zadolževanja!

Odpravi komunistični davčni apathaid, komunistični brezkapični prispevkovni reket, odpravi oz privatizraj NLB in preko dokapitlizacij in sanacij in dojebavanj raznoraznih ne bo možno inženirje brutalno obdavčiti in oreketirati, pa denar iz proračuna preko NLB dati jankovićem, šrotom, ...tajkunom, ki so povzročili izgubo v udbokolhozu NLB, ki jim je šakom&kapom delil kredite na lepe oči. Njim in njihovim "narbolsosedskim" kolhozom. Ki so potem kartelno zadušili v krvi šele novorojene Mama&Papa trgovinice podjetnih SLO družin.

Ukini izgubarski državni kolhoz pa bo omenjena kraja še manjša.

Ukini državni kolhoz Telekom, prodaj ga zasebnikom, pa mafija ne bo mogla Telekomu biti dvorni dobavitelj, ki potom sistemske korupcije dobavlja dvakrat dražje in 5 krat slabše rešitve, beri - krade dobiček davkoplačevalcu in ga potom podmiznih kanalov pelje na Ciper in v črne fonde kompartije.

Oz tolpa ne bo mogla s Telekomovim oz davkoplačevalčevimi denarjem kupovati sumljive firme od pajdašev po sumljivo visokih cenah, plen pa podmizno deliti in kanalizirati za svoje interese in interese svojih komunajzer pajdašev.

Ako SPLOH ni kanalov in cevi za odtekanje, iz soda vino ne more ilegalno odtekati. Niti legalno niti "legalno" ne more, hehe.

Ko so v Mehiki v nekem mestu kable za elektriko končno spravili pod zemljo, je število ilegalno priključenih padlo na nulo. Ker v zraku se obesiš izi, 3 metre pod zemljo pa nea gre brez kopanja z bagrom. Je to tak težko zapopasti?! itn.

Če bi, namesto komunistofašistov nazisocialistov vladali svobodo posameznika državljana in ljudstva oz družbe čaščeči in ščiteči politiki, če bi državne kartelnomafijske kolhoze odpravili in če bi državo osvobodili iz ujetništva v fritzlovski komunistični kleti, kjer ugrabljena in od komunističnih fritzlov zlorabljana ždi že 23@45™, potem se sistemska korupcija ne bi imela iz česa napajati, oz bi jo na preostalem delu proračuna bilo 1000 krat manj, delujoča sodnija in organi neugrabljene države pa žnjo zlahka opravili.

Link

Ni komentarjev: