torek, 7. maj 2013

2106030 - kamariljin teater absurda z "reformami"

Če bi Slovenija zaprosila trojko za mednarodno pomoč, bi denar po pisanju FT dobila iz stalnega mehanizma za stabilnost evra (ESM), vendar pa bi slovenska vlada v zameno za pomoč morala privoliti v "težke reforme".

Če bi Slovenija namesto antinarodne fašistične lopovske reketarske komunistotalibanske oblasti, imela pronarodno pošteno oblast, bi le ta z veseljem "zlorabila priložnost", da se ji pred domačimi neodgovorneži in populisti ni potrebno opravičevati in pačiti opravičujoč prave reforme, pa bi brez zadržkov prosila za pomoč.

Kajti, kaj se ji/nam pa sploh lahko hudega zgodi, tako vladi kot nam državljanom? Lahko se nam zgodi, da končno dobimo poštene prave reforme (ne pa nekakšna nategunstva, ki zgolj prepakirajo in še bolj zacementirajo komunistični roparski sistem, ki je probleme povzročil oz zgeneriral, prave reforme, ki iz komunistične reketarske đamahirije naredijo pošteno, racionalno, evropsko, civilizirano pravno državo, državo, ki svojim državljanom ni sovražna in škodljiva.

Sam jebiga, problem je ravno v tem.

Kriterije EK glede "težkih reform", bo komunistična kamarilja skušala zadovoljiti na še bolj brutalno roparski komunistični način. Evropa bo srečna, ker so se finance uravnovesile, narod bo pa še bolj izropan.

Na koncu se seveda vse skupaj ne bo izšlo, kajti če imaš obubožan, zasužnjen, nesvoboden, izropan, prevaran, zlorabljan narod, ki v devastirani deželi niti dela ne more najti, kaj šele solidno in za človeka vredno življenje zadostno delo, pošteno plačano, pošteno obdavčeno,...

...brez takega naroda, ki sodeluje in zaupa, namesto, da je zaradi prevare in zlorabe razočaran, apatičen in ne more zaupati nikomur, bo itak vse skupaj propadlo, vsak tak nategunski poskus kobajagi sprememb za kobajagi prizadevanje za rešitev bo propadel, pa bo in EK in Slovencem v kolektivitetu vse to pačenje in skozi te pomoči zmetan denar bil zaman.

Žalostno je to, da je Slovenija takšna, da je največji škodljivec in sovražnik Slovencev prav slovenska oblast.

Pri nas se o teh reformah, pravih reformah, ki jih pričakuje EK in so nam krvavo potrebne takoj, govori, kot o nečemu, ki bognedaj, da nas doleti. In se zato kamarilja brani z "Vi dont nid mani vi dont nid eni help v nid tajm...eee...e..tu fak aur pipl, tu mejk pipl biliv in aur lajz, tu fors pipl tu trast as...pipl mast trast as", hehe.

Hkrati se namesto pravih sprenevedajo z nekakšnimi nategunskimi kvazi "reformami", ki reforme niso, temveč so ravno kontra - preprečevanje pravih reform in boj za kontinuiteto komunističnega zla, pa se eto okoli sprenevedavo jokcajo, kao, eto Alenka bi reformirala, a ji Janša nagaja, pa sindikati, pa narod se ne pusti posiliti in se hoče z referendumi braniti od lopovskih fritzlovskih posilstev, pa eto eni nočejo hitro omejiti narodovo neposredno demokracijo, da zlomijo oz eliminirajo naorodov odpor, pa kao eto Alenčica komsomolčica ne more rešiti tote naše države, ker kao, eto ona in njeni kobajagi bi rešili in znajo rešiti, ma jim ne pustijo.

V Sloveniji poteka sramoten, bizaren in celo butalski in na trenutke otročji teater absurda, ki ga v boju za svoje privilegije in status quo uprizarjajo lopovi na oblasti, ki so fritzlovska posilstva sami šli sebi v čast in svijemu nategu na roko imenovati "reforme", potem pa narod napadli, češ, da se brani "reform".

Daš to v sliko filma, v katerem EK upravičeno terja reforme in pri tem seveda misli na prave, seriozne, racionalne, pa ti postane jasno, da za nas ni rešitve že zato, ker smo en velik jebeludzbunjenog™ teater absurda na prostem, v katerem se uporablja besedo "reforma" za označevanje nečesa, kar normalni svet in EK ne smatra za reformo.

EK se sicer v to zaenkrat ne poglablja, le terja določene parametre, magari dosežene z brutalno totalno razlastitvijo vseh državljanov, oz spremembo vseh državljanov v gulag-sužnje, a, ko vse skupaj gre v pizdo in ko bo EK skužila, da tisto, kar je počela Alenčkina kamarilja ni bila reforma, temveč antireforma za ohranjanje kontinuitete komunajzerizma, kar je spet proizvedlo iste probleme, bo sicer že precej pozno za Eu deanr darovan kamarilji, ma jeza EK bo takrat toliko bolj surova in davastirajoča. Kajti, če smem parafrazirati, slovenski komunisti lahko nategujejo eno EK ves čas in vse EK nekaj časa, ma vseh EK ves čas nea bodo mogli, nje™

Link

Ni komentarjev: