torek, 28. maj 2013

2128782 - kaj utegnemo dobiti ob državnem oživljanju gradbenih kolhozov

[FIN-330867]
Pazi. Tudi Albanija ni imela za burek, pa je tam imel vsak svoj bunker.

Jebiga, Enver Hođa je stavil na "aktiviranje gradbenega sektorja", tak kot naš Gašper gašper Pingvinovič Pingvinovič.

Eee, stari, ko pa enkrat pokreneš gradbeni sektor in te krene, se ti standard tako dvigne, da si država lahko privošči vsakemu državljanu zgraditi njegov lastni podzemni bunker, tak kot je tisti fKočevju. Gradbeni sektor bo brstel in naraščal, cela ekonomija bo cvetela, ima bre da postanemo Švajcarska majkejojgaspalim!

Ko zna zna, jebiga! Komunisti pač znajo, mi smo bre bili razvijena država upičkomaterinu. Ko je Enver, ki je, kot vidimo, bil zelo napreden ekonomski eksperat, gradil neke male sirotinjske individualne bunkerje, vsakemu Šćiptarju svojega, in je s tem nevede najedal kolektivnega duha naroda in povzročal ločitev in razpad zakonov, saj sta mož in žena imela vsak svoj bunker, deca pa spet fsak svojega, je naš Titek gradil velika kolektivna podzemna komunistična gnezda, za primer, da nas napade Girbaltar, Andora, vatican, Monaco, Luksemburg alpa Islandija, kajti, kot smo kasneje videli, ko so Ameri raketirali in bombardirali, proti njim nam tote jame ipak nič nea bi pomagale, de™.

V vsakem so bili prostori za cel kolektiv. Titekof kolektiv. On, vsakokratna konkubina, CK in poveljstvo JLA in UDBE. In agregati za napajat mesto velikosti Kranja tri mesece s trifaznim tokom 351 megavatof, de™. Skoro ko cela Ješca sa stadjonom, dovranom, ured sa trgovačkim centrom i parkinkom, de™.

E, zdaj ima tota slovenska levica™, da nam pokrene gradbeni sektor, pa zrihta en tak bunker za fsako lojalno familijo. Ipak smo mi zdaj puno naprednejši in razvitejši, de™. Pa saj smo konec koncef na robu prehoda iz zaostalega kapitalizma v demokratični socializem, de™.

Link

Ni komentarjev: