četrtek, 2. maj 2013

2101887 - za čigavo korist delajo naši "levičarji"

[jozagulikozaa]
"Od tokratne morebitne slovenske zadolžitve bodo posojilodajalci v desetih letih ob teh visokih obrestih potegnili od nas kakih 800 milijonov evrov," pravi prvak SDS Janez Janša

Eno najbizarnejsih dejstev stvarstva je borba levicarjev za cimvecje zasluzke kapitalistov na racun delovnega ljudstva z zadolzevanjem.

Se bolj bizarno pa je, da to dejstvo ni izpostavljeno nikjer v medijih. Razen civka JJa.

Hvala JJu in novinarju za objavo.

Eeee, in to ni edini tak smrdljiv gnoj laži in natega, ki se pocedi vun iz naših kobajagi levičarjev, ko zarežeš v povrhnjico teh sluzastih često se preoblačujočih komunističnofašističnih kač smrdljivk.

Poglej jih v davke in dajatve.

Šli so izdelati sprijen lopovski davčni sistem, oz sistem za pretvorbo kapitalistične plafrome v socialistično komunistično-fašistično orgijo, v katerem so edino prihodke iz dela prisilno in trajno zaklenili v diskriminatoren, edini v sistemu ultraprogresiven davek in edini davek v brutalno visokih nečloveških stopnjah -dohodnino, vse drugo, ki je kobajagi teoretično predmet tega sestavljenega davka, pa seveda v resnici funkcionira kot cedularno flat obdavčeni prihodki.
Taistemu tipu davkoplačevalca so hkrati vsilili neokapičene prispevke, torej rekete.

Zdaj pa seštejmo vse ljudi v Sloveniji, ki so jih komunisti izpostavili temu davkoprispevkovnemu aparthaidu in reketu nevidenih razsežnosti v vsej zgodovini človeške civilizacije:

1) 800000 delavcev (Za mene pomeni beseda "delavci" vse ljudi, ki živijo od lastnega dela in delajo kot najeta delovna sila, torej, tako čistilke in vratarji kot zdravniki in direktorji.)

2) Cca 200 tisoč nezaposlenih, ki čakajo in upajo dobii delo, ter so občasno redemet taistega obdavčenja in reketiranja.

3) Posledično so žrtve teh komunistofašističnih zlorab tudi cca 500000 neposvečenih neprivilegiranih upokojencev, ki so jih reketirali z neokapičenimi prispevki in jim izplačujejo nekakšno, voluntaristično iz-riti-potegnjeno-izračunano miloščino od "pokojnine", ki je povsem nesorazmerna vplačanim kontribucijam, saj so kontribucije fašistično-hajduško seveda okapičene.

4) Družine vseh teh ljudi.

Seštevek: V Sloveniji je 2 milijona ljudi, ki živijo od svojega dela, (pač smo še vedno pretežno dežela delavcev in sirotinje, ki živi iz rok v usta) predmet zlorabe, izkoriščanja, izrabljanja, brutalnega reketiranja in hajdučenja. Eni manj ropani, drugi ultrabrutalno ropani, vsi pa grobo zlorabljani. Edino oni in nobene druge vrste prihodovalci so žrtve tega fašistokomunističnega lopovskega orgijanja.

Za koga oz čigave pravice ščiteč, potem delajo te "levičarji" in ta "socialna" država, če je pa 2 milijona državljanov zlorabljenih, ropanih, razlaščevanih, razčlovečenih? Koga oni to kobajagi ščitijo, če pa se odkrito zavzemajo, da se narodu omeji pravica zaščite pred zlorbami potom neposredne demokracije?

Ker so vsa ta vprašanaj bolj retorične narave, je bolej vprašati to: Koga mislijo, da imajo te "levičarji" za norce?

Link

Ni komentarjev: