torek, 30. april 2013

2100369 - iščejo se pravi liberalci

[e-enfrice]
Če ti pojasnim še dodatno, v LDS so bili v času Drnovška zbrani vsi slovenski liberalci, razen Štiha in verjetno Šušteršiča. Drugje jih ni bilo. Sploh pa ne na desnici.

Glede na dejstvo vidno z Lune s prostimi okami, da so Drnovšek in njegovi LDS pajdaši ultra komunjare, ter glede na dejstvo, da sta se Štih in Šuško ravnokar izkazala za fejk liberalca, konstatiram, da v slovenski zgodovini v recentnih 70 let nikdar ni bilo niti enega liberalca v kakšni izmed registriranih političnih strank, glede na politični modus opera di in program p nikdar ni bilo nobene organizirane politične skupine, ki bi bila liberalna.
Sintagma "slovenske liberalne politične stranke" je potemtakem esencialno čist oksimoron.

Glede politično organiziranega liberalizma v Sloveniji imamo popolno puščavo najmanj 70 let.

To, da frakcije, reciklati in derivati komunistične tolpe, v maniri afriških fašističnih ljudižerskih režimov, ki so prijateljevali z Brozom in njegovo fašistokomunistično tolpo, sami sebe častijo z žlahtnimi nazivi liberalno in sredinsko, pa ne pomeni, da se ta komunistična nasilnouravnilovska fašistomafijsko reketarska orgija malih podalpskih fritzlekof lahko pri razmišljajočih ljudeh kvalificira za liberale.

Namreč tudi Linda Lovellace je bila prostitutka na podoben način kot se je recimo prostituirala omenjena dvojica wanabe liberalov, potem pa se šla zanikanje in zase terjala status ne-prostitutke, žurnalist pa po njej poimenoval sindrom.

Kdor ima težave opredjevati kdo je res liberal, naj ga pogleda v zakone ki jih sprejema in v politično prakso vobče.
To da se je Linda imela za nepristitutko in Drnovšek za liberala in Dalaj Lamo, pa ne pomeni, da se umni ljudje moramo iti to njuno bolano igro.

Link

1 komentar:

Anonimni pravi ...

se popolnoma strinjam,s shamanom inprav je da pove da je cesar pač gol.ljudje v sloveniji o svobodi v glavnem nimajo pojma, ker na sje vseskozi nedo dol tisčal od črtomira naprej
bosanc