sreda, 17. april 2013

2088598 - ob odpiranju Titovega sefa

>Tisto, kar je v Titovem sefu vedno vzbujalo vznemirjenje, ni nakraden družinski nakit dinastije Karađorđević ali nacionalizirano premoženje predvojnih kapitalistov in bankirjev. Do tega zna priti vsak malo bolj sposoben ropar ali tat.

Eskimski narodni pregovor: V sefu komunista človek lahko najde edino naropane predmete in naropan denar.

V sefu komunističnega diktatorja pa človek lahko najde pač toliko večjo grmado naropanih predmetov in naropanega denarja.

A ipak, dragi moji Forumaši, ipak se fprašajmo, kaj je en sef komunističnega diktatorja v primerjavi z ustanovitivjo komunistične fašistične reketarske roparske države...če smem parafrazirati tisto staro - "Kaj je rop banke v primerjavi z ustanovitvijo banke".

No zdaj se pa fprašmo še to: Kakšno bodočnost ima država, katere komunistična mafija poleg tega, da ustanovi udbokolhoz roparsko banko potom katere ropa nacijo in za nameček, to taisto banko ropajo baš te taisti komunisti-ustanovitelji-udbaši-lopovi-mafija?

A se kdo še čudi zakaj te taisti komunistični lopovi-banditi-mafiozi-prevaranti insistirajo, da se po Titu v Ljubljani poimenuje nova avenija? Zgolj retorično fprašam, seveda.

Link

Ni komentarjev: