ponedeljek, 22. april 2013

2093499 - kdo je v resnici blokiral reforme

[aktaion]
> [novak55]
> če nebi janša blokiral reforme in šparal, ko je bil na vladi 04-08 danes ne bi bili tu kje smo.

Brezupen primer oprane glave.
Reforme je blokiral Barbika, ker se ni pogajal. To priznavata Barbika in tudi Semolič, da je to res. Zakaj še vztrajaš v nevednosti?
A po tvoje je uspešna tista vlada, ki ne špara? Novak55 zbudi se, nisi več v Yugi.

In to še ni vse. Janša je leta 2004 nekaj časa koketiral z mladoekonomisti™ (Iskreno ali neiskreno, težko rečem, videti je, da ni bilo iskreno) in tipal kako bi reagirala Slovenija™, če bi recimo šel v EDS in v uvedbo kapice na prispevke, kot je predlagal Mrkajić.

Ko je komunistična tolpa slišala za to herezijo, se je seveda dobro zavedala, da bi to bila jedrska bomba odvržena naravnost na temelje sprijenega komunistofašističnega mafijskega reletarskega sistema, ki napaja črne fonde kompartije, ki financira in perpetuira kontinuiteto komunističnega zla, ki financira NjihoveSvoje™ plačane volivce in podpornike iz vrst štirikrat prenapihnjenega JS, ter predvsem maziljence režima iz vrst komunistične nomenklature, ki se je prelevila v rdeče barone tajkune.

Janša je zaradi tega fasal izrazito srborite militantne odzive semuljićevske drhali, ki je nemudoma pričela ulicotacati in rožljati, pred tem je pa v času vlad komunistične tolpe bila konzervirana in parkirana v hangarjih komunistične orožarne, čeprav se je delavstvu godilo očitno sistematično pavperiziranje, ki je doseglo raven institucionaliziranega sužnjelastništva.

Prav tako je po vsakem uspešnem rušenju Janše, ulicotacaška drhal vodena in prožena iz Murglorja, nemudoma bila konzervirana in parkirana nazaj v hangarje, do naslednjega državnega udara, v primeru, da spet nepravoverni komunist, ali nekomunist pride na oblast. In to smo nedavno lahko opazovali, ko so pirjevci in godine in nekšna drhal, ki je svoje ulicotacanja proglašala za "vseslovenske vstaje" orgijala po ulicah, da zruši NeNjihoveNeSvoje™.

Toliko o tem kdo je preprečil reforme, kdo preprečuje reforme in kdo bo večno preprečeval reforme, ker bo hotel, da komunistično zlo večno ostane v Sloveniji.

PS
Sicer pa, če pogledamo Janševo oportunistično ravnanje po tem, ko je ugotovil, da bo semuljićevska drhal jezna na njega, če v Sloveniji eliminira državni lopovluk in vzakoni bolj fer nelopovske odnose, vidimo, da debata o tem kdo je obstruiral in onemogočil reforme, ni preveč produktivno početje. Zakaj?

Zato, ker je Janševa reakcija bila, da se odkriža mladoekonomistov™ in tudi tistega dela liberalno usmerjenega volivnega telesa, ki je njemu na čast tiste volivne sezone in globoke abstinencije in apatije šlo dodati tistih nekaj deset tisoč glasov, ki so Janši pomagali na pozicijo.

Skratka, Janša je izdal svoje volivce in se vrnil na pot nazi-social-demokracije samo zato, ker si je sirota domišljal, da če bo ugajal semuljićevski drhali, da bo dobil še en mandat. Tako zelo je naiven, da je mislil, da bo iz nasprotnega taborja sprožil prebege k sebi, če jim bo lezel v rit. Ker debil!

Veliko bolj, kot samo to nečastno in naivno ter debilno dejanje, je za Slovenijo tragično, da niti Janša niti Pučnik, niti kdorkoli iz DEMOS niso bili, niti so danes, nič drugega kot socialistično-reketarsko razmišljajoče spake: Razlika med posameznimi "socialsti" v SLO je bila vedno le in samo stopnja nacionalnega v njih.

Kučan je bil za Jugo, Pučnik pa za Slovenijo, reketarska komunista s "socialnim čutom", sta pa bila oba. Kučanu je kasneje sicer postala atraktivna tudi ideja, da bo večji petelin na lastnem gnoju. Plus ni si upal dovoliti, da bi ostal na strani nasprotnikov osamosvojtive, pa je kasneje hitro lansiral spin da potvori, da je bil ves čas za.

Jap, temu oni za alibi rečejo "Aljde s socialnim čutom". Iz zornega kota reketirancev -zlorabljancev, katerih delo in od njih prisilno po reketarski državi odvzet denar financira vso to orgijo, se meni kučani in pučniki in janše in jankovići zdijo bolj fritzlovske reketarske spake, ne pa ljudje s socialnim čutom.

V Sloveniji vladajo komunisti, zdravljeni komunisti, kriptokomunisti in nejmit komunisti, ki, zanimivo, imajo redno podporo 550 tisoč Slovencev, če pa zraven prištejemo še volivce od Janše in njegovih koalicijskih frendov, politikov, ki furajo taisto reketiranja le da z pronacionalno avreolo, vidimo, da v Sloveniji 550 tisoč komunistov in prokomunistov militantno insistira na reketu, nadaljnih 500 tisoč reket tolerira in zanj ima nazi-interesni alibi, med abstinenti jih je pa še neznano število.

Skratka, lahko bi rekli po eskimsko: "Lahko je biti spomenik v Sloveniji, če ti prej deratizirajo vse golobe"...pa ni bojazni da bo kdo po tebi sral, oz, da bo sploh kdo iz opozicije terjal kaj drugega, kot sramotno fritzlovsko rektiranje in zlorabo ustvarjalcev vsega, kar s v tej državi ustvari.

Link

Ni komentarjev: