petek, 26. april 2013

2097690 - ocena kolumne "Mala Švica oziroma kako Nemci vidijo Slovenijo" Gertrud Rantzen

Frau Gertrude je prijazna, nemaliciozna, profesionalna, in tako dalje. Lepo.

Ma, Frau Gertrude ne razume kaj je glavni problem Slovenije in kdo in zakaj v Sloveniji zavira spremembe v smeri New Fair Slovenian deala-a.

Frau Gertrude ne razume, da bodo te tolpe raje nadaljevale moriti cele bike, da sebi naroštiljajo svoj zrezek, kot dopustile spremembo.

Frau Gertrude ne razume, da Sloveniji že skoraj 70 let vladajo tolpe, ki so ugrabile državo in si uredile državnokapitalistični nacionalsocialistični fritzlovski sistem z množico kolhozov "bankomatov" in množico poti preko katerih se napajajo. Od njih ni pričakovati, da bodo te bankomate in poti demontirali.

Frau Gertrude ne razume, da se te tolpe temu ne bodo odpovedale, folk je pa že 50+ let v stanju sistematično in namerno inducirane umetne kome s pripadajočo hibernacijo uma, stanja povzročenega s pranjem uma.

Frau Gertrude prijazno govori o "sposobnosti strnitve vrst v Slovencev, ko je hudo", ma edinikrat v recentnih 70 let, ko je folk "strnil vrste" je bilo, ko smo šli na tisti plebiscit o odcepitvi od Juge.

Zdaj se je izkazalo, da je največ koristi od tega polučila oz prigrabila tolpa, ki je s tem bila promovirana iz marginalnih republiških roftarsko-provincialnih drugorazrednih vladarjev beograjskih vazalov v državne prvorazredne. Folk je pa fasal še bolj sprijeno in dolgoživo obliko davčnega haračiranja in prospevkovnega reketarjenja ter podmiznega plenilskega pajdaškega ropanja in hostilnosti ugrabljene države naperjene proti folku. Tolpe so od takrat še bolj brutalno ropale.

Folk je še vedno v umetno inducirani komi uma, tolpe pa že odkrito rožljajo z "demokratičnim socializmom". Rožljajo z izvedbo še poslednje zaključne faze popolne vrnitve v leto 1945. Tako zelo so se te tolpe osilile, zato, ker jim umsko hiberniran folk leta 1991 ni stolkel kačje glave, tak, kot so to storili Poljaki, Romuni, Čehi, nejmit... Tega Frau Gertrude ne vidi in ne razume.

"Strniti vrste" v pozitivnem pomenu, bi danes pomenilo, da pravi Folk Das Volk (in ne neke tam ulicotacaške falange militantnih rdečekhmerskih talibanov!) gre na ulice in se do ropajočih 70-letnih tolp postavi tako violentno in tako rezolutno, da jih končno stera na smetišče zgodovine.

"Strniti vrste" bi imeli, če bi folk zares pregnal daleč stran od oblasti čisto vsako gnjido, ki je kadarkoli v recentnih 70 let zgodovine Slovencev bila blizu oblasti in je še tu v tekmi za oblast, ali pa jo vrši kot članica kakšne od obstoječih političnih strank.

Edino takšna deratizacija bi Slovenijo rešila teh tolp, ampak le pod pogojem, da se hkrati oz predvsem zruši vse zakone vzpostavljene po teh tolpah in se jih nadomesti kar s prepisanimi od Nemcev, Švedov, Švicarjev, Avstrijcev, Britancev, Američanov.

Ali bi Slovenija po tem "strnjanju vrst" namesto teh tolp končno dobila neroparske vladarje, ki so pripravljeni implementirati fair družbeni deal brez diskriminacije, brez komunistične nasilne uravnilovke v enaki bedi, brez rentarskih klanov, deal v katerem nihče nikogar ne izkorišča in zlorablja že temeljem sistema in ugrabljene države, e, to je pa veliko vprašanje.

Sam sem zelo skeptičen, a navkljub temu sem trdno prepričan, da je rušenje in odstranitev sedanjih političnih tolp več kot samo nujna, ne glede na to kaj sledi tem tolpam. Nujna in potrebna, a roko na srce je videti težko izvedljiva! In v tem je problem!

Popolno izničenje tega zla, kot prvi korak, je prioriteta na vsemi prioritetami!

Tega nam Frau Gertrude niti ne zna, niti noče niti more napisati. To moramo doumeti sami in potem to biti pripravljeni tudi izpeljati. In se ne ozirat na lametiranje in kriljenje z lopovskimi tacami pripadnikov teh tolp, ki se kobajagi zgražajo in gagajo, da Volk pa ja ne more tako ravnati, ni možno, da nima nikogar od obstoječih kamariljnikov rad, da Njih the Njih™ pa Volk valda ja lahko ima rad, saj oni so boljši od OnihDrugih™ fritzl tolparjev. Japajade! Sikter!

Sloveniji bi bilo bolje, da se odloči, da jo do tretje ravni vodenja države vodi ekipa sestavljena iz samih mladih diplomantov in celo še raje povsem neobremnjenih srednješolcev, kot pa, da tvega vzpostavitev novih tolp iz že kontaminiranih umov.

Neizkušenost bi bila tvegana, dobro bi bilo se ji izogniti, nam nalaga razum, ma tveganje zaradi neizkušenosti bi bilo tisočkrat manjše od tveganja, da sedanje tolpe nadomestijo nove tolpe umov kontaminirnaih z izprijeno logiko rentarjenja in reketarjenja s pomočjo države.

Vsekakor ni dvoma, da vse dokler se ne demontira satanski komunistični sistem, sedaj globoko zasidran v vseh relevantnih zakonih oz v sistemu in se ne odplakne na smetišče zgodovine vso to lopovsko tolparsko kamariljo, Slovenija nima šanse. In to je hud problem! Veliko hujši, kot Frau Gertrude realno sploh ima šanso videti. Da o povedati sploh ne govorimo.

Link

Ni komentarjev: