ponedeljek, 8. april 2013

2077597 - kdo ga je najbolj naj*bal s komunističnimi "reformami"

[jezdec666]
Vse ti jasno, ko kožuharca rjovi, da penziči z manj kot 800 ne morejo žvet. Delavci na minimalcu pa morajo, pa majo še otroke pa stroške s transportom pa cunjami pa tko dalje.

Pripadniki še ene kategorije so v Sloveniji, ki so jih in kožuharce in kahlni in pahorji in kučani in andrejisštarjeske in janše in šuštaršiči, skratka vsi slovenski politki pomagali pahniti v še večjo bedo od onih na minimalcih.

To je tista kategorija nezaposlenih, ki brez dela ostanejo povprečno tam nekje okoli leta starosti 50, a ta povprečje hitro drsi navzdol. In se nikoli več ne uspejo zaposliti. Tudi zato, ker je v družbi preko 35 tisoč nezposlenih mladih ljudi, in bogami tudi zato, ker je v deželi taka kultura, da se "strejših" ne zaposluje, pa če so miljonkrat bolj ustrezni od "mlajših".

Vse to ne bi bil tak problem, če bi država imela pokojninsko zakonodajo kakršno ima švedska in desetine drugih normalnih držav. Kot prvo ljudem ne bi brez kapice neupravičeno in nepotrebno odvzeli ogromno sredstev v času aktivne dobe in kot drugo lahko bi šli v pokoj zgodaj s sicer ustrezno nižjo pokojnino, ki bi še vedno bila nekajkratnik bede, v katero jih pahne država s preprečitvijo rentnega dostopa do mase sredstev, ki jim je bila zasežena med aktivno dobo.

Za njih so omenjeni fritzli ravnokar vzakonili še bolj komunajzer zločinski režim.

Prepovedali so jim dostop do njihovih prihranjenih sredstev za pokojnino, pa eto bodo morali med 10 in 20 let vegetirati na 230 EUR socialne "pomoči", oz obrestarskega prikritega posojila fašistične obrestarske države, nakar po njihovi smrti sledi razlastitev dedičev za eventuelne nepremičnine, ki jih je pokojni eventuelno imel.

Če upokojenec ne more normalno živeti z 800, in dejstvo je, da ne more, če delavec na minimalcu ne more živeti s 600 EUR in dejstvo je, da še težje živi, kako šele bo "živel" tisti, ki ga komunistični fritzli obsodijo na gulag vegetiranje na 230 EUR mesečno včasih tudi po 20 let, čeprav so mu potencialno do leta 55 starosti zasegli tudi po nekaj milijonov v formi prisilnega neokapičenega "varčevanja za pokojnino"?

A videti je, da to skupino nihče v družbi niti ne omenja, kaj šele zagovarja, so nevidna skupina nebodijihtreba zombijev, so zamolčana družinska sramota fritzlovske komunajzarske Slovenije, ki jih je vsak dan več. Sam sem prepričan, da jih bo v roku 10 let več kot 100 tisoč.

Link

Ni komentarjev: