sobota, 20. april 2013

2092346 - ZDA so najmanj trikrat zatajile Slovenijo

[jesterjay]
S takilemi nelucidnimi prebliski uničuješ ves ugled, ki ga maš v mojih očeh (rad preberem tvojo prozo). Ne bodi tak mazo. Diplomat se nima kaj vmešavat. Pozanimaj se. Super obvladaš kritizirat levakarje (in to 99% upravičeno), ampak manjka ti objektivnosti - tudi nasprotna a bogami i tuja stran ma svoje temne lastnosti. ;)

Ima. Vsakdo ima svoje temne strani, ma ta temna stran Amerov ne bi bila oz ni pomoč pri rušenju poslednje oaze komunističnega zla na oblasti v EU in Evropi.

Za kritizirati je kvečjemu posredno nerezonsko in nenačelno kolaboracijo USA s kučanističnimi nazisoc fašistokomunističnimi tolpami.

Ameri so, kakor so nekoč neki drugi ljudje zatajili Jezusa, trikrat zatajili Slovenijo, ter, kar trikrat zamudili slovenskemu narodu pomagati, da se losa tega komunističnega raka.

Prvič, leta 1991; Bila je zamujena amriška pomoč pri lustraciji komunistične tolpe

Ameri bi morali jasno dati vedeti: "Komunistične Slovenije na čelu katere je komunistični predsednik Kučan, z vlado v kateri so komunisti in z zakoni, ki so komunistični, ne bomo priznali, vse dokler se iz oblasti in vsakršnega vpliva na oblast ne odstrani konkreten od CIA sestavljen spisek 1,5% Slovencev top komunajzer nomenklaturnikov.

Pa puk seznam vseh top zagrizenih kumunajzlov, pa lepo označeno koliko mandatov kateri od teh ne sme v tekmo za oblast. Kučan in top 200 članov komunistične tolpe pa nikoli več. Voila!

Pa da vidimo potem ali bi Slovenci raje videli, da nas priznajo ZDA in vse države, ki se bi tej iniciativi pridružile, ali raje ostanemo nepriznana đamahirija, ki jo priznavajo samo Kuba; Severna Koreja, Kitajska in Belorusija.

Ali imamo raje komunsiste in komunistični teror, ali svobodo in vključitev med civilizirane narode. Jaz niti malo ne dvomim, da se bi lustracija v tem primeru zgodila. Ker bi to sjebalo in premagalo celo takšne komunjare, zdravljene komunjare in kriptokomunjare, ki so se vključili v kobajagi desne stranke in so bili proti lustraciji, ve se zakaj!

Drugič, ko so nas sprejeli NATO

Morali bi reči, da komunistična đamahirija Slovenistan, s komunističnimi zakoni, komunistično oblastjo, komunistično armado, komunistično policijo in komunističnim sodstvom, ne more biti članica NATO. Zakaj? Zato, ker je to še huje, kot če bi v NATO sprejeli komunistično Kubo. Kubo vsaj imajo na 70km od svojega ozemlja in na očeh, da jo lahko skontrolirajo, če pod vodstvom komunajzl tolpe zglajza.

Tretjič, ko so se strinjali, da je Slovenija izpolnila kriterije za sprejem v EU

Blentavi Clinton je celo šel izkazat komunjaram to čast, ter prišel na obisk v Slovenijo. Kot bi bila Papež, malodane, jebenti!

Ameri bi morali reči tako: "Komunajzl Slovenija s komunajzl predsednikom in komunajzl premijerem in komunajzl vlado in komunajzl parlamentom in komunajzl zakoni in komunajzl sodnijo in komunajzlarskim antiprostotržnim ksenofobno-izolcaionistično urejenim gospodarstvom, komunajzl obvladovanjem medijev in medijske svobode, ne izpolnjuje kriterijev za vključitev v demokratično unijo narodov z imenom EU."

Ameri bi morali pri svojih zahodnoevropskih zaveznicah - članicah EU doseči, da vse dokler se ne počisti, (ampak res počisti in ne zgolj blefersko zakamuflira!) zadnje komunistično govno iz zakonov, sodnije, vlade, parlamenta, vse doklerpajdaški tovarišijski podmiznoaranžerski kapitalizem a.k.a. "socializem", Slovenija ne more izpolniti kriterijev za pridružitev uniji. Amen!

Težko li je bilo tako narediti?

Zakaj Ameri tako niso ravnali? Po mojem samo zato, ker smo tako insiginfikantna in nerelevantna provincialna komunajzer đamahirija, da jih boli kurac za nas!

Eto, vidiš, tu se s teboj strinjam. To je tista temna stran USA, ki jo omenjaš. Da so dovolili, da v Sloveniji ostane komunistični teror in se delali mone, češ, da smo postali demokratična parlamentarna država s pluralizmom in prostim trgom, ter ustrezno pravno varnostjo državljanov in njihovega premoženja, že na osnovi potemkinovskih pročelij, ki jih je komunistična tolpa dvignila in pisano pofarbala v psihodelične barvice kobajagične normalnosti, da nategne Zapad, a ne spremeni ničesar, celo več, utrdili in poglobili so komunajzer zlo oz njihove svoje "tekovine".

Z Lune se vidi, da nič od tega, akr so naložili Zapadu, ne drži.

Jap, točno tako je, to je temna stran ameriškega nevmešavanja v naše notranje fritzlovske kletne zadeve.

Evo, recimo, v Koreji se Ameri vmešavajo, pa komunistična drhal s severa ne more zasužnjiti in v pogubo komunistične bede in suženjstva pognati še južni del korejskega naroda. Prijazno bi bilo, da Ameri tudi nam malo z vetrom v hrbet pomagajo, da se kibucarski del Slovencev "izloči", magari zgolj virtualno, v svojo severnokorejsko Kibucijo in nam ne-kibucarjem ne grenijo življenja in ne kratijo svobode in nam ne onemogočajo, da tudi mi ustvarimo samsunge, medtem ko oni ustvarjajo rakete in zlo! Toliko sem od Amerov pričakoval, priznam.

In naj gre v zapisnik, da se niti jaz, niti se najbrž gospod Mussomeli, niti Obama, niti nihče v USA, ne strinja baš z vsem, kar po svetu počnejo ZDA, zlasti se nihče normalen ne strinja z napakami in zlorabami in devijacijami, ma jebiga, z marsičem, nam na zunaj grdim, se pa Mussomeli kot diplomat prsprosto mora uradno strinjati in je ponekod celo prav, da se strinja.

Konec, koncev Ameri nimajo v svetu enake role kot drugi, njih ne mazilijo in ne božajo kot druge, pa niti reagirati ne morejo kot drugi. Ni jim dano! Evo, na primer, grde 55 let stare ženske nihče ne poželi posiliti, pa zato nima pravice lepi 18-letnici prigovarjati zakaj se je opremila s sprejem za primer, ko jo napadejo.

In naj bo jasno, vsak fašizem, tudi Ameriški je enako nesprejemljiv.

Link

Ni komentarjev: