sreda, 3. april 2013

2071625 - tovarišica Žgajner Tavševa je pri obisku korejskega polotoka zgrešila državo

Barbara Žgajner Tavš, poslanka, ki je obiskala Južno Korejo: »Najbolj sem si zapomnila pozitivno ozračje in sporočila, ki jih vidiš na vsakem koraku, tudi na deloviščih. Imajo nasmeh in spoštljiv odnos, ki ga pri nas ni.«

Tovarišica Barbara bi morala obiskati Severno Korejo, če je želele videti nekaj primerljivega Sloveniji.

Sicer pa, zakaj nam tovarišica Barbara ni povedala kaj o tem zakaj je ona pripadna enaki zločinski tolpi, kakršna vlada Severni Koreji?

Zakaj ona ni podobna politikom iz Južne Koreje, ki komunajzerizma, katerega fura politićarska tovarišija tovarišice Barbare videt ne morejo, zaradi česar tudi so v vojni?

Če se bo pri nas zgodil podoben proces, se bo Slovenija razdelila na Komunistični Kibuc (a.k.a. Severnokorejska Slovenija), kjer bodo komunistične spake, vred s tovarišico Barbaro, ki bodo imeli rakete, vojaške parade in to, in normalno Slovenijo (a.k.a. Južnokorajska Slovenija), ki bo imela samsunge in to.

Komunistični Kibuc oz Severnokorejska Slovenija bo seveda nekega dne normalni oz Južnokorejski Sloveniji napovedal vojno.

Neka, tovarišici Barbari podobna tovarišica iz recimo Kube alpa iz Čavezije, bo potem prišla v Normalno Severnokorejsko Slovenijo na obisk in se bo, tak kot tovarišica Barbara, pačila in sprenevedala iščoč podobnost svoji Čaveziji v Južnokorejski Sloveniji. Namesto, da bi šla takoj na obisk v Kibucarsko Severnokorejsko Slovenijo, med svoje.

Tovarišica Barbara bi kobajagi hotela, da bi pri nas bila Južna Koreja, a v parlamentu skupaj s preostalo politićarsko tolpo slovenskih rdečetalibanski fritzlov vzakonjuje nasilnouravnilovske boljševiško-talibanske režime, ki so popolnoma diametralno nasprotni južnokorejskim in nas z vsako takšno novo iteracijo priližujejo Severni Koreji, kjer so že dosegli totalno uravnavo folka v totalno enaki bedi na samem robu lakote, ki vse pogostje pljuskne čez rob lakote. Grej sakses! Grejt kumunajzer sakses! Grejt sakses politične pajdašije tovarišice Barbare!

Mislem, koga pa ona misli, da ima za norca? Če pa ta afežejevska babura resno pričakuje, da bo v čreva tlačila drek iz greznice, vun pa dobila okusno kranjsko klobaso, potem boleha za eno najhujših oblik Lynda sindroma, jebiga. Mislem, haloo, kaj si pa ta mona misli, ko gre zanikat, da je drek drek in okol gaga, da je to fino meso za kranjske delat. Kera mona!

Ko bo v Sloveniji na oblasti ena taka, komunistični tolpi in komunističnemu ropu in komunistični uravnilovki in komunistični doktrini vobče neprijazna politična opcija, kot nasprotje komunistični lopovski tolpi tovarišice Barbare, bomo lahko računali na drugačno Slovenijo, na južnokorejsko Slovenijo. Zdaj nam tovarišice barbare vakonjujejo severnokorejsko Slovenijo. Njihove KobajagiSocialneTekovine™, jebiga. Takle mamo!

PS
Vedno bolj me okupira misel, da bi morali iti v Bruselj in zahtevati, da se pri nas postavi EU center za preučevanje in zdravljene Lynda sindroma. In komunistične gripe. Ti mentalni motnji sta pri nas trefili skoraj celo nacijo, to absolutno ima razsežnosti pandemije, saj se je vse skupaj že davno razširilo čez celoten GlobusSlovenije™, nje™.

Link

Ni komentarjev: