nedelja, 21. april 2013

2092741 - zakaj novinarji propagirajo komunizem

To se pravi, po tvoje, medij, ki ga baš liberali ne plačujejo osebno z naročninami, pač iz čiste nuje in užaljenosti mora biti kučanističen oz prokomunističnofašističen.

Logika sicer veleva, da bi sicer bil lahko karkoli ne-liberalnega, ker eto liberali nočejo plačat dovolj naročnine, ma ipak oni hočejo biti baš kučanistični. Baš kučanistični! Lahko bi recimo iz jeze na liberale bili krščanski demokrati, narodnjaki, laburisti, klerikalci, desnosredinski socialdemokrati...nejmit.

Ampak, jok, oni so v nazisoc komunajzarstvo-fašističnost zdrknili kobajagi izključno iz jeze na liberale, po krivdi liberalov, ki so tolk vuhrni, da nočejo dati dovolj naročnin. Auuuu!

Pač, jebiga, krivi so liberali. Kot vedno v Sloveniji! Razen kadar je kriv Janša, hehe.

Oz. drugače, četudi je po tvojem POPTV ameriški medij, njegovi novinarji morajo biti kučanistični gnoj. Mora se, jebiga!

Zakaj že? A zato, ker jim slovenski liberalci ne plačajo dovolj naročnin, pa eto morajo po oglaševalski denar h Kučanu in njegovim črnim fondom eksekutiranim oz kanaliziranim preko državnih kolhozov, katerih management, nastavljen od Murglorja pač pri njih naroča oglase v zameno za lojalnost. Žurnalisti pa kao potem morajo biti povsem servilni do Murglorja. A si to hotel povedati?

Ne vem komu ti rihtaš alibi, svoji, do komunazarjev tolerantni in servilni miselnosti, katere te je malo sram kot je Ojdipa sram onegavljenja z materjo, ali rihtaš alibi tem komunajzl kvazi žurnalistom? Če njim, ne vem zakaj to počneš.

Sicer pa, brez veze se napihuješ.

Resnica je veliko bolj preprosta. FDV in podobne valilnice komunističnega gnoja, producirajo družbeno-politične delavce, wanabe žurnaliste, ki se že med študijem kalijo tak, da gredo za Lukšičašenka špijonirat po slovenskih cerkvah, pa Lukšičašenku denuncirat v prid komu pridigajo kleriki, ko pa doštudirajo se javno tolčejo po prsih in hvalijo, da so "levičarji", kot bi to bilo nekaj za pohvalit se.

Btw, takšnih pizdekof ni treba nič siliti, celo podplačati ne, da bi pisali oz bili benevolentni in servilni in lojalni do Murglorja.

Oni so za to, kar sami od sebe. Oni so takšni zato, ker se imajo za člane murglorskih praetorianskih falang. Oni to štejejo za svojo sveto dolžnost, saj se vendarle ti kleni "levičarji" borijo za NjihovoSvojo™ kumunajzer Stvar™. Za NjihovoSvojo™ CosaNostro™.

Komunistično žabo efdeve-rdečetalibanko ni baš težko naterati v blatno vodo murglorskega močvirja, pravi eskimski narodni pregovor. Tam ji je pač naravni habitat.

Tak simpl je to, dude.

Tvoje lamentiranje o nujnosti prokomunistične novinarske drže je pa en bolj debilnih poskusov rihtanja alibija za komunistične sprijene ume. In žal ni samo tvoje, takšnih je kar nekaj v tej deželi, te vrste debilano smo pa tu na Forumu že imeli, od Črta, mislim da. In vse to je del enega velikega lindasindromskega sprenevedanja slovenske dezorientirane kriptokomunistične inteligence.

Naj ti ilustriram na drastični paraleli, da doumeš bedo tega tvojega alibiranja.

Tvoja trditev je isto, kot če bi rekel, da Fritzli svoje hčere posiljujejo v kleti zato, ker si one edino tega hočejo. Češ, takšen je trg, jebiga. Nobena noče svobode oz liberalnega principa in normalnih fantov, vse hočejo incestne očete in temnico v kleti.

Hčere celega sveta hočejo svobodo, sončno svetlobo, pasate v katerih zavese v prvem nadstropju lahno plapolajo, ko se ljubijo in normalne fante oz vsebino resnici zavezanih medijev, samo slovenske hčere hočejo izključno posilstva s strani komunističnih fritzlov z zatohlimi komunističnimi lažmi in konstrukti in demagogijo v temnih zaklenjenih kleteh. Auuuu!

Baš si me prepričal. Zlasti zato, ker slovenskim hčeram sploh ni bilo dano probati normalnega fanta in normalno medijsko življenje v prvem štuku ob odprtem oknu in plapolajočh zavesah v jutranjem soncu toplega poletnega jutra. In dokler je tako, si vi iskalci priročnih alibijev za komunistično fritzlovstvo domišljate, da vam te vaše nebuloze lahko gredo v promet, kot kobajagi znanstveno kredibilne.

Imaginirajmo....

Micka, veš kakšna je razlika med tvojim očetom komunistofašistom Fritzlom in normalnim fantom?
Ne!
Pa probaj kdaj normalnega fanta, Micka! A ja, ti bi probala, ma ne moreš iz slovenske rdečetalibanske medijske fritzlovske kleti, kjer te imajo zaprto, tja ti pa normalnih fantof nea morjo pripeljat. Ker jih še niso uspeli ufatit. ts.ts.ts.

Link

Ni komentarjev: