ponedeljek, 15. april 2013

2086084 - o "izobraženosti" privržencev Kompartije™ in njenih derivatov

[sstopnica]
Če na osnovi komentarjev tukaj recimo nek tujec proba oceniti prebivalca Slovenije, dobi občutek da je to polpismen primitivc, ki nima niti kančka ponosa, je nezaveden in svoji državi želi propad. Iz povedanega bo zlahka tudi zaključil da gre za obsedence s komunizmom, ljudi, ki ne obvladajo osnov lepega obnašanja in ki so pripravljeni narediti vse, da bi vlada, ki "ni njihova, ker so se ljudje njihovega skorumpiranega vodje rešili" morala zaprositi za mednarodno pomoč. Nič zato, da je 80 % podpornikov stranke SDS in NSi brezposelnih, na socialni pomoči, neizobraženih, v povprečju s srednjo šolo, srečni bodo, če bo Slovenija bankrotirala, morala zaprosti za mednarodno pomoč in nič zato, če bise pomoč potem njim spustila na 270 eurov, nič zato, le da vladi, ki ni Janševa, ne bi uspelo. enih 12 % mojih sonarodnjakov je celi družbi v sramoto, to drži kot pribito. Iz zgodovine se niste naučili nič. Ste tisto, kar so bili vaši predniki, izdajalci lastnega naroda.

Jaooo, a to vam govorijo na partijskih sestankih? Da so Janševi podporniki v glavnem nezaposleni in neizobraženi in redneckofska goveda in to. Auuu!

Vi™ ste pa sami intelektualci. "Naučnici" iz gozda? In iz kumrofške šole. In faliranci iz FDV. Čudo jedno, nje™. Edino to vas izdaja, da vsi še vedno razmišljate po udbaško. In tako tudi govorite. Ista miselnost, ista retorika, kot leta 1950 na urah "političke nastave" v JLA. Veš zakaj je to tako? Zato, ker leta 1991 za svoje fašisto-komunajzarska zlodela niste dobili po pički, pa se eto niste mogli ničesar iz zgodovine naučiti. Nje™? De™?

Sedaj vi serete in se kobajagi pozivate na domoljubje in terjate ljubezen do vaše fašistične države, ki ste jo ugrabili že leta 1945, jo zaprli v svoj komunisitčni ideološki gulag in jo tam do neprepoznavnosti izmaličili, potem pa leta 1992 nareidlo nov državni udar pa znova ugrabili državo, ki je komaj da nakazal možnost da uide iz vašega ujetništva, pa endavno soet državni udar.

Sedaj, ko ste izvedli državni udar, po večmesečni srditi kampanji rušenja taiste države, ki jo kobajagi imate radi, in metanja granitnih kock v glave mladih očetov policajev, ki so baš to državo branili, že hitite srati s pozivi na domoljubje in lojalnost komunistofašistični postavi.

A leta 1991 ste pa izdajalsko srali, da se naj nikar ne osamosvajamo in se naj nikar ne "igramo z JLA". Sikter! VašSvoj™ vrtni palček je arogantno sral noč preden je JLA šla na ceste s tanki, kar je on že vedel, da bo šla, češ "Sanjajte slovenčki, sanjajte redneckofski janševiki, jutri zjutraj do desete ure vas bo Kučanova JLA že vse polovila in enim na licu mesta presodila, druge pa fpržunila za dalgo. Ogabni murglorski miđet je pa verjetno planiral Ađiću in Rašeti reči, da je še noč prej opozarjal "Da so to le sanje in da je jutri nov dan...in, da je on itak bil ves čas proti osamosvojitvi in za BracvoJedincvo™".

PS
Btw, a so vam tam na partijskem sestanku razodeli toti kriterij "uspešnosti" tote vaše vlade o katerem govoriš?
Kaj se bo med vami velikimi rdečimi intelektualci štelo za uspeh tote VašeSvoje™ vlade? A to, da bodo vaši pajdaši iz komunistične tolpe znova uspeli pobrati dovolj reketov in haračof, da ohranite kontinuitete kompartsijkofašističnih tekovin, ohranite vse laži nespremnjene in, da financirate VašSvoj™ smrdljivi komunistični roparski istablišment?

Moram pa opaziti, da si eno zadevo pravilno nakazal. Mislim, medvrstično. VašoSvojo™ komunajzerfašistično vlado podpirajo sami zaposleni. Zaposleni v javnem sektorju. Zato se jim tudi reče plačani volivci kompartije™. Več kot polovica jih je seveda na čistih sinekurah. Zato tudi so srdito za kompartijo™. In so tovarišice iz JS v pelcmantlih šle ulicotacat proti Janši in državi. Skupaj s politićarsko rdečo tolpo pa tvorijo rdečo fašistično hunto. Ki vedno deluje v isto smer. Vedno in brez gledanja vsebine, ki jo konkretna ekipa polizobraženih plonkarsko-falsifikatorskih rdečeritih opic gaga tisti trenutek! Da zavara neprijatelja.

Link

Ni komentarjev: