ponedeljek, 22. april 2013

2093986 - kakšne "reforme" že so bile blokirane pred dvema letoma

[mabr01]
Referendumi proti reformam so se začeli zelo agresivno že pod Pahorjevo vlado (npr. znameniti 4 x PROTI!!!), nadaljevali potem v Janševi. Torej, tega ne smemo pozabiti.

A si kdaj pomislil, da tisto niso bile reforme, oz, da je še kako upravičeno bilo zavrniti tiste nameravane zločine.
Škoda, da ni bilo referendumov, ko so sprejemali nov pokojninski zakon pod taktirko AndrejaSštajerske™, v režiji "levih" in "desnih komunistov. Kajti, ta zločin absolutno nikdar ne bi smel biti sprejet. Ker poglablja in cemenitra komunistično nasilno uravnilovko plebsa v enaki bedi in državno reketiranje!
Škoda, ker ni referenduma o številnih zakonih sedaj v veljavi.

Gre namreč za to, da je stanje zakonov v Sloveniji takšno, da mu lahko rečemo, da je ves naš sistem ultralopovski reketarski mafijski komunističnofašistični, nove "reforme" pa zlorabo in brutalnost ropanja ljudstva samo povečujejo in poglabljajo.
Zato ni važno kdo proži referendume proti takim kobajagi "reformam", kdorkoli jih sproži je storil dobro delo saj deluje v nasprotno smer od povečanja zlorabljanja večine naroda. Četudi je Semljič sprožil referendum samo zato, ker je fural egotrip, ker je bil užaljen, da Phor ni predlagal še večje zlorabe ljudstva, šredlegana ej pa bila Semoljiću premalo radikalno rdečetalibanska, je nevede storil dobro delo in odložil da zločinjenje nad ljudstvom postane še večje. Tisto ej bil neke vrste jebeludzbunjeog nastal zaradi egotripa Semuljića, ma ipak je prijalo, kanede.

Glavno vprašanje v Sloveniji je: Zakaj ima Slovenija med politiki na sceni same lopove, reketarje, kleptomane, prevarante, bleferje, fašiste, rdeče talibane, fritzle.... nejmit spake?

Dokler so vsi politiki Slovenije glede davkov, "prispevkov"-reketov, "pokojnin" in drugih krucialnih vprašanja, medsebojno nenačelno zlizani in narod brutalno reketirajo in to vsi skupaj v harmoničnem kohabitatu s pomočjo atributov ugrabljene države, ima ta narod eno samo orožje na voljo, da se obrani od nasilja in zlorab lastnih voditeljev - referendum.

Zato ni čudno, da je vsa ta fašistična partitokratska kamarilja tako "levih" komunistov kot "desnih" komunistov ubrano skupaj gagala v skupnem zboru, da je narodu referendume treba odvzeti oz omejiti. To pomeni, da so se slovenski političarski fritzli domislili, da je treba narod zapreti v njihovo komunistično fritzlovsko klet, da se ne more upirati posilstvom. Omejevanje neposredne demokracije naroda oz referendumov je ukrep povsem analogen zgraditiv fritzlovske kleti.

Zaradi vsega zgoraj napisanega ste zame največji bebci tisti, ki brez trohice aktivnosti lastnih umov in kritičnosti do same vsebine predlogov "reform", vse, kar vam ta kamarilja pukne na mizo z napisom "reforma" podpirate. Zlasti goreče vsak klan navijačev gaga o predlogih NjihovihSvojih™. Politiki pridejo s rpedlogom še globljega zasužnjenja tudi teh navijačev, oni bebci pa aplavdirajo in so se z drugo stranjo pripravljeni poklati, da se bi uveljavilo zlo, ki tudi njih same zasužnja in zlorablja.

Kera debilana smo mi tu v Slovneiji, da človek nea ga more verjamt! Zanima me , če bi Bratuškova predlagala, da se vsakemu Slovencu zvrta luknja v koleno zato, ker ona oz Zoki, seveda, meni, da je to "v interesu ljucva", ali se bi rdečetalibanski navijački ovedli, da bodo tudi njim zvrtali luknjo v koleno.

Link

Ni komentarjev: