nedelja, 7. april 2013

2076889 - Pahorjevo vizionarjenje za leto 2030

[e-enfrice]
Če bi šli v IBM pogledati, kaj so leta 1995 planirali za leto 2010 in kako bo to izvedeno, zelo verjetno ne bi našli ničesar od tega, kar danes je. Vsaj ne v taki obliki in izvedbi, kot se je leta 1995 zdela smiselna in možna.

Spremembe, kjer so dovoljene, so očitno tako hitre, da se s takimi vprašanji nima smisla ukvarjati. Bolj smiselno se je ukvarjati z izboljševanjem pogojev, ki sprememebe prinašajo, kot pa konkretno s tem, kaj bo in kako (do) tja.

Natančno tako. Država vzpostavi pogoje, okolje, univerzalni substrat, takorekoč. In na tem potem nastaja vse.
Seveda, da ne na toksičnem boljševističnem, kontaminiranem srpokladivoaktivnem, nasilnouravnilovskem, v enako bedo vso nacijo tiščočemu substratu. Nak! Na takem substratu miljone let nič ne more zrasti.

Spričo nenavadnih in misterioznih dejavnikov iz okolja, je v Sloveniji, kotra recimo eni Česki, namesto 10 let, razpolovna doba dekontaminacije po komunizmu, nenormalnih cca 100 meljonof let. Da bi pa odmrl poslednji slovenski um kontaminiran s kumunajzerizmom, pa bojda mora preteči vsaj 1 meljarda let.

Že vidim, da bo Pahor sproduciral svoj "vizionarski" dokument, po katerem bo Slovenija leta 2030 en sam velik semafor, sou wot kricefiks porkamadona, brez zelene in rumene, temveč kar s tremi rdečimi lučmi, nje™, na varni strani radarja, seveda, v zadnjem vagonu vlaka na progi Berlin-Pariz. Nje™? De™?

Zokijevi pingvini bodo pa k tej kreaciji prispevali vizijo Slovenije, v kateri so vse naše provincialne kasabe z zaprtimi centri, Ljubljana 2 KM radijusa, ostale pa, odvisno od velikosti, pardon majhnosti kasabe, bo pač zaprla magari "strogi center" v radijusu 100 metrof.

Videla žaba, da podkujejo konja, pa tudi ona dvignilo nogo press.

Na AC pa bodo predlagali da damo cestninsko postajo na vsakih 2 km. Tovariš Patrik Vlačič vision Enterprises LLC press.

P: Na berlinskem zidu je jaran iz Bosne, ki je v rušenju komunistične železne zavese prepoznal dober teferić s hektolitri đabest odlične nemške pivice, napisal takole: "Jebo zid!". In to se je potem tedne in mesece vrtelo na headline news od CNN, cnnofski tlebani, da nea so vedli kaj to pomeni, najbrž so mislili, da to v staronemščini pomeni "Živela Amerika!". Če bi odgovorni urednik CNN vedel kak jebeno explicit mu je ta "jobo zid", bi odpustil montažerja, ako ne y dizajnera, nje™.

Upam, da bo kakšen jaran našel malo časa, da gre na te Pahorjeve pasje procesije bleferskih komunističnih nizkovejevnih opic wanabejastih in-tele-ktualcof, pa tam napiše grafit: "Jebo zemlju kojoj Pahor [sa lopovsko-fašističkim reketarskim komunjarama] rihta viziju budućnosti!"

Link

Ni komentarjev: