sobota, 20. april 2013

2092150 - recenzija članka "O plesu po mizah in žuganju s prsti" veleposlanika Josepha Mussomelija

Gospod Mussomeli,

Sprijazniti se morate in si v zapisnik trajno dati podatek oz dejstvo, da v Sloveniji medijski sceni rulajo komunistični talibani, ki so častilci tistih komunistofašističnih nazisocialističnih zločincev, ki so med dvema svetovnima vojnama v prejšnjem stoletju stopili v koalicijo oz ligo s svojimi nemškimi brati nazi-socialisti.

Šele potem, ko je med to ligo zla prišlo do notranjih mafijskih predatorskih lopovskih sporov za ozemlje, plen in prestiž, ko je nazi-socialist Hitler napadel nazi-socialista Staljina, so se slovenski komunisti postavili na stran tiste mafijske famiglie, ki so jo šteli bolj za svojo. Na stran Staljina.

Tekom WW2 so torej v boju za teritorij bili bolj v sporu z drugo nazisocialistično tolpo, kot pa so bili na strani ZDA & GB oz Zahodnih zaveznikov in vodilno silo med zavezniki - ZDA. Kolikor so sploh primarno bili na strani zaveznikov so bili na strani SSSR. Najbolj je slovenskim komunistom šlo za prevzem oblasti in uvedbo komunistične strahovlade. Jebalo se je njim za zaveznike in za osvoboditev naroda izpod okupacije, Nemci so jih motili le zato, ker so pač bili oblast, ki jo je treba nujno eliminirati, če so hoteli uvesti komunistično oblast. Takrat bi Sloveniji lahko vladal Jezus osebno, pa bi ga komunisti rušili.

Takoj po koncu WW2 je ta tolpa zopet pokazala svoj pravi obraz in se hitro postavila proti ZDA.

Vse od takrat pa vsa ta falanga rdečetalibanskih wanabe žurnalistov striktno pljuva po ZDA.
Takšna je realnost, gospod Mussomeli in ta se v umih teh rdečih talibanov ne bo nikoli spremenila.
In kar je največja tragedija Slovenije, valilnice komunističnih umov vsak dan bruhajo nove kontaminirane ume, ki sikajo proti ZDA.

Zakaj?

Zato, ker so ZDA tudi v svoji uradni politiki in modusu operandi zavezane čaščenju svobode, zlasti osebne svobode, kar pomeni, da so ZDA po temeljnem dizajnu antikomunistične, saj komunistična doktrina slovenskih kučanistov, kubanskih komunistov in severnokorejskih rdečih rojalistov-komunistov ne mara in ne tolerira nikakršne osebne svobode. Kar tudi odkrito povedo.

Liberalno, torej svobodno je v Sloveniji ravno po komunistični tolpi oz njihovih rdečetalibanskih žurnalistih povzdignjeno v največjo kletvico. Do ničesar drugega, kot do vsake svobode in resnice, komunistična zver ni tako hostilna.

In ker so ZDA takšne - častilke svobode in antitalibanske = antikomunistične = antifašistične, jih ta prevladujoča, večinska, slovenska novinarska rdečetalibanska falanga šteje za smrtnega sovražnika št. 1 sebi in svoji "organizaciji", svoji komunistični famigliji.

Gospod Mussomeli, takšnih novinarjev je v Sloveniji resda cca manj kot 1000, v najslabšem primeru pa maksimalno 2000. Kar navidezno in varljivo napotuje, da se ni treba sekirati.

Komunistična tolpa, organizirana v politične stranke - derivate komunistične partije Slovenije je nekaj procentov prebivalstva. A zaradi kapitalske moči in prevlade jim zanesljivo sledi cca 550 tisoč opranoglavih Slovencev, od katerih so skoraj vsi plačani volivci na ta ali oni način. To morate upoštevati v svojih razmišljanjih, gospod Mussomeli. Na to nas opozarjajo vsake volitve v Sloveniji. In nedavni državni udar, ki ga je ta tolpa uprizorila na očeh celega sveta.

Jap, res je, 1,5 milijona Slovencev je do ZDA približno za silo in večji del lasa normalno razpoloženih, od tega 1 milijon morda celo pro-ZDA razpoloženih. A teh se nikjer v medijih ne sliši in ne vidi. Zakaj? Zato, ker komunističan tolpa ima pod nadzorom in uplivom 99% medijev, ki bruhajo svoje umskopralne kontaminate. Sliši se samo njihov hrup, ki ste ga poslej opazili in tokrat bili močno inkomodirani tudi Vi.

Moje skromno sočutje vsem družinam in vsem državljanom ZDA ob nedavnih dogodkih.

ZDA so tako zelo veličastne, da so dale dom staršem teh dveh mladeničev iz Čečenije, ko so bežali pred zlom, ki se je godilo v njihovi deželi. In tema dvema maldeničema tudi so bile ZDA dom. In zaradi te veličastnosti je sploh bil možen vdor talibanskega zla na ozemlje ZDA.

Navkljub temu upam, pravzarpav vem, da bodo ZDA ostale veličastne in še naprej omogočale čečencem tega sveta, da se izpod škornja terorja v svojih deželah umaknejo v deželo svobode in piemont svetovnega čaščenja svobode - ZDA.

Dokler obstaja ta možnost, bodo komunistične spake lahko sikale: "Komur v Sloveniji ni všeč živeti po naših komunistićnih šegah in zakonih, naj gre v Filadelfijo", ljudje bežeči pred komunističnim nasiljem in zlom pa imeli kam zbežati, da si rešijo življenje in ali "zgolj" dostojanstvo.

Link

1 komentar:

binaural pravi ...

Kakšno skropucalo pa je to. Ne vem kje začeti, ker veliko nesmislov napisano. Pa nisme kučanov pionirček ali pa rdeči taliban.