torek, 23. april 2013

2095003 - s kakšnimi frazami komunajzarji poskušajo relativizirati svoje rabote

[kirman69]
In kaj nam sedaj imate za ponudit vi, -brezmadežniki-? Domobransko ideologijo, neoiberalizem in cerkvene lopovščine?

Ne, hvala lepa....

Kaj lapaš papak? Kdo so to "vi brezmadežniki"? Zakaj poskušaš na silo relativizirati zlodela tvojih šampijonov oz idolov in svetih krav?
Zakaj te iritira, da še enih takih zločincev ni? Kaj, a s tem hočeš povedati, da brez zločincev ne moreš živeti.
Daj se ti raje odpovej svojim lopovom. Bi šlo?

Poglejmo recimo malo to, kar si za pokušino naštel:

1) "Domobranska ideologija"! Kaj to sploh je in kdo to ideologijo danes fura? A je to sploh kdaj obstajalo? Jaz recimo vem, da ni! Kdo relevanten na politični sceni ima to "ideologijo" v političnem programu? Kako? A da nihče? Saj se mi je zdelo. Če pa ti veš kdo, nam prosim pokaži s prstom kdo je to in kaj to ta počne, pa ti temu rečeš "domobranska ideologija". Bi šlo?

Btw, Brščič je nedavno pisal o SDS in njeni politični orientaciji. Veš kaj je potrdil? Da je inicialno v času pučnika in Tomšiča in do nedavnega SDS bila levosredinska socialdemokracija. In to on od znotraj tako vidi, zdaj so pa kobajagi bolj desnosredinci. Moj kurac! poglej jih v zakone, ki jih predlagajo in sprejemajo, prestavi vse v Nemčijo, pa se vprašaj, a so oni res taki kot CSU/CDU. Moj kurac so oni to. Oni so orang levičarji. Nacisocialisti! Ti jih pa nerezonsko, nekritično, pod diktatom in v ritmu kompartijskega agitpropovskega tam-tama imaš za ultradesnico. In zakaj? Zato, ker so levičarji ki so desneje od tvojihsvojih ultrakomunističnih tolparjev. Seveda! Vsakdo je desničar v primerjavi s kučanisti. Še Castro je relativno distančno desničar, če ga na premico postaviš pa primerjaš s kučanisti, ki so sami sebe proglasili za sredino. Da o kitajskih komunistih niti ne govorimo. Hehe. Kučanistične tolpe Sredina. Moj kurac! Oz po eskimsko: "political center my ass!"

2) Neoliberalizem?! Isto kot prej. Kdo je to v Sloveniji? Jaz namreč v Sloveniji vidim precej turbokapitalizma, brutalnih zlorab delavstva in vseh, ki svoje prihodke prihodujejo iz dela, ma vse te zločine počnejo TvojiSvoji nacisoc komunistofašisti v dveh formah: eni so rdeči tajkuni turbokapitalisti, drugi so pa kompartijski fašistični nomenklaturniki večno zakonodajalci in rulerji. In 64% gospodarstva je državnega. S preko 90% vrednosti vseh gospodarskih transakcij pod komando rdečih tolp. Ti pa tu gagaš, kot da to niso oni, ampak neki tam fantomski "eni drugi". Ja, daj nam imenovat nosilce oz politične sile in organizacije, ki to počnejo, pazi, dejansko izvajajo tako politiko in vzakonjajo take zakone in sploh predlagajo take zakone, pa da to niso tvojisvoji "levičarji". Bi šlo, maestro?

3) Cerkvena lopovščina. Če si s tem mislil potop tistih dveh zvonov in hlastanje klerikov za denarjam in denarno močjo, ti imam jaz za povedati, da nisem še nikjer prebral, da bi kakšen kritizer komunistofašističnih lopovskih orgij, hvalil to cerkveno orgijo. Kaj zdaj hočeš?
Zakaj nam vsiljuješ neobstoječo preferenco v katerihkoli Slovencev, kot češ, če nam ne krade in nas ne zlorablja kučanistična tolpa, nas mora klerikalna? Ne pizdeki, normalni Slovenci terjamo, da nas ne krade niti ena niti druga niti kakšna trejta tolpa. To vi navijači in verniki teh dveh tolp vsiljujete te teze in narcisoidno arogantno Slovencu zožujete izbiro na te dve opciji.

In, btw, naj gre v zapisnik še to: Ko so komunisti svojim lopovom talali kredite iz državnih udbokolohoz bank, katere se zločinsko lopovsko dojebava iz naših žepov, so nas direktno okradli, plus okradli so nas, ker so premoženje kupili pod ceno. Ko so iste banke dale kredit klerikalni sodrgi, je to za mene še vedno greh komunistofašistov. Zakaj so jim dali? Cerkev je dopustila izrazito antibiblično in antijezusovemu nauku amoralno ravnanje svojih klerikov - vrlih Slovencev, seveda, sam nas davkoplačevalce ni oškodovala cerkev, ampak komunist fašist, ki ga je tja v banko, da odloča nastavila "politka". Jap točno tako, nastavila ga je tone-ropovska kučanistična tolpa.

Zato te opominjam, ne skušaj svoji tolpi kupovati alibija s prstokazanjem na grešnost drugih tolp. to tvoji tolpi ne kupi odpustka! Te tolpe niso izbira niti opcija, in ni res, da se med oponenti komunistom to zagovarja kot alternativa TvojiSvoji tolpi. Comprende?

Link

Ni komentarjev: