sobota, 6. april 2013

2075774 - obdavčitev po "neoliberalno" ameriško

Predvsem pa našim tepcem ni jasno, da so davki na osebne prihodke na ravni slovenskih enomestna številka v skoraj vseh zveznih državah ZDA. In v večini je najvišji procent takšen tudi za katerekoli osebne prejemke.

In nikoli pozabiti, da v USA Ustavi, bojda plonkani po karantanski, hehe, piše, da se prihodkov zasluženih z lastnim delom sploh ne sme obavčiti, razen, če vlada sprejme izredne ukrepe, ker je država v vojni ali pa ji grozi vojni podobna nevarnost. Dobro, fašisteki med USA politćari so to obšli tak, da so v prejšnjem stoletju proglasili tako stanje in ker so ZDA od takrat nenehno s kom v vojni, eto kobajagi smejo prihodovalcem iz dela kasirati, kot vidimo povečini enomestne procente davka.

Da bi kakšen slovenski tepec, ki voli rdeče talibane, opazil, da to imajo ustrezno visoko postavljeno tudi za skupaj živeče pare, pa še manj pričakujem. To pomeni neposredno pmoč države, ko eden id zakoncev ostane brez dela. BTW, ker je v SLO bdavčitev takšna da nam zasežejo pol plače, bi v primeu obstoja dvojnega izvzetja, država Slovencu, ki sicer ima 18 k plače, namesto 9 pustila ar 18, pa se takšnim revežem sploh ne bi poznalo, da eden nima dela. In mi smo kobajagi soialna država, Mineoa pa ne hehe.

Še manj pričakujem, da bi slovenski tepčki doumeli, da dečko v Minesoti dela za državo do 23 aprila potem pa samo še zase, mi pa do 23 septembra. In to je šele za davke. Ker pa mi imamo še navzgor neokapičene prispevke Ameri pa ne, mi v resnici za državo oz za rdečo plenilsko tolpo delamo do konca novembra. Nekateri! Eeeee, dobro, no, skoraj vsi mi. hehe.

Če bi v EU kaj hramonizirali bi morali predvsem v ustave vseh držav zapisati omejitev stopnje obdavčenja na recimo takšne z ZDA primerljive , vidim v tabelah, da se v večni zveznih držav to konča že pri 5% maksimum na osebne prejemke iz dela, z davčnim izvzetjem za pare 18k€ in za posameznika 9k€.

Seveda ne dvomim, da bo Slovenija takoj postavila vse davke na definirani maksimum, za vedno, ma jebiga, če bi EU nas - svoje državljane in hkrati državljane Slovenije pred našimi politićarskimi fritzlovskimi tolpami zaščitila s tem v Ustave članic zapisanim maksimumom, mene ne bi nič kaj preveč ganilo, da naša djamahirija ne kaže želje sodelovati v EU tekmi za najnižjo obdavčitev in pritegnitev biznisa, tak kot recimo Texas trenutno tekmuje z Minesoto, oz kar z vsemi zveznimi državami.

Če pa te vrste harmonizacije ne bo v EU, kar verjetno nikoli ne bi in če v SLO nadaljujejo vladati sedanje partitokratske nacisoc tolpe in njihov zarod oz sukcesorji, bo Slovenija za vse večne čase ostala država z najbolj na svetu brutalno in absurdno že visoko obdavčenimi plus še oreketiranimi osebnimi prihodki iz dela, kar pomeni, da bo 99% nacije ves čas med najbolj obdavčenimii Zemljani. Prišel bo dan, ko bodo ljudje Slovenijo zapuščali že zato, da jim ni treba 11 mesecev v letu sužnjevati tolpam, ki imajo državo v ujetništvu.

Albanizacija s stanjem v Albaniji v času Enverja Hodje je bodočnost te države, ni pa izključena niti severnokoreizacija.

Link

Ni komentarjev: