nedelja, 21. april 2013

2092833 - komunajzersko orgijanje v imenu "sociale"

Kar pa zadeva trebe, tvoj pogled na socialo je močno obremenjen z izhajanjem iz sedanje nenormalne situacije in s kesnofobijo.

Socialnost™ izhaja izključno iz statusa državljana in je plačevana iz kontribucij upravičencev samih. Modro ustroji to in si rešil vse.

Le delno je socialnost™ države financirana iz proračunskih nenamenskih davčnih prihodkov. V Sloveniji je, btw, sociale namenjene baš pravim revežem veliko manj, kot je namensko pobranih sredstev znotraj skupnosti potencialnih bodočih uupravičencev.

Kaj to pomeni, najbrž veš.

Neupravičeni socialni transferji podtaknjeni v recimo pokojninski sistem so 40 krat večji od vse sociale The Sociale™, ki jo Slovenija podeli zares pravim in zares šibkim upravičencem.

Ukradeno med podmiznim orgijanjem na poslih financiranih iz proračuna vsako leto, je pa 20 krat večje od taiste sociale.

Slovenija je de facto dolar na državljana manj socialna od UAE, recimo, UAE pa se en razglaša za "socialno državo", ravno nasprotno emirji so alergični na ta komunajzlasti termin.

Slovenija bi o sociali in solidarnosti morala biti tiho kot riba, da se kot država ne sramoti.

Slovenska t.i. "socialna država" je fatamorganska pičkodimna potemkinovska nategunska fasada oz kurčeva para, zlasti v luči komunističnega zakona sprejtega pred kratkim, da za tistim, ki prejema socialno "pomoč" deduje komunistična država in ne naravni dediči. Slovenija je obrestarska nategunska država in ne socialna, saj to ni več pomoč, temveč izsiljen obrestarski kredit pod pogoji na katere revež ni mogel izraziti nestrinjanja. Še črnogorska mafija ne dela tako brutalno, kot komunajzer mafijska razlaščevanju nagnjena država!

Slovenija zlorablja lastne državljane tako, da jih brutalno ropa v korist plačanih volivcev kompartije™ in to potem proglaša za "solidarnost" in "socialo". Te transferje svojim maziljencem - neupravičenim rentarjem potem prišteva k tisti bedi, ki je zares podeljena kot sociala zares legitimnim upravičencem. Pa izpade kobajagi socialna država. A ni! Je zgolj velika reketarska država, ki redistirbucijo vrši na mafijski način, za prave reveže se ji pa sladko jebe in jih brutalno razlasti.

V Sloveniji je v aspektu sociale fokalni dogodek faza 1 - rop cveta Slovenstva v imenu kobajagi "solidarnosti" in ne sociala in solidarnost zares. Faza 1 - zajem penezof je brutalno reketarski in haraču podobna, faza dve pa skoraj ne obstaja. Slednjega v bistvu skoraj da ni! 100 garjavih milijonov iz proračunov, ki so bili tudi do 12 milijard!

Socialni benefit nastopi iz solidarnostnih vzgibov skupnosti, le in izključno, ko nekdo izgubi prihodke zaradi nezaposlenosti, oz, ker nima nikakršnih likvidnih virov dohodka, pač v tem proles družbenem razredu to povečini pomeni, da nima dela.

Države, kot so Avstrija, Nemčija, Švica in podobne, imajo te zadeve dobro organizirane in fer urejene. Ne sicer 100% racionalno, ker je to nemogoče, ma optimalno, modro in preudarno, brez idoloških komunajzer uravnilovskih navlak, pa zagotovo.

V Nemčiji na primer, plačuje vsak zaposleni 6,5% iz plače, kot zavarovanje za primer brezposelnosti. Ta kontribucija je edina kontribucija v celotnem sistemu, ki je brez kapice. Delodajalec doda enak znesek v sklad. Plus imajo ločen sklad za odpravnine, ko podjetje gre zugrunt.

Povrhu vsega, država, kot upravljalec sklada, skupaj z drugimi t.i. zaineresiranimi deležniki, izvaja precizno, organizirano, učinkovito politiko asistence brezposelnim, da hitro dobijo zaposlitev. In v Avstriji to funkcionira kot singerca. Nihče na Dunaju se ne sekira in ne dramatizira, ko ostane brez dela, ker ga velika večina dobi nazaj in nou tajm. Kdor si ga v treh mesecih ne najde sam mu ga "arbeitsamt". Skratka, vsi freh in nasmejani, hehe.

Interes je jasen, ohraniti se želi sredstva kontribuirana v sklad, da se le ta prihrani za večje hude ure v družbi in se čimbolj eliminira človekova naravna tendenca k lenobi in zatekanju v vegetiranje na podporah. In seveda, časovno obdobje, v katerem upravičencu izplačujejo podporo oz rente iz zavarovanja, je limitirana s časom poprejšnjega vplačevanja, višina pa je odvisna od višine plače oz kontribucije v času vplačevanja. kaj to pomeni v kontekstu priseljenstva pa najbrž razumeš.

Tista druga, prava "sociala", ki nastopi po tem obdobju se pa še bolj striktno veže na obveznost sprejema ponujenega dela in se ta upravičenja s tem pogojujejo.

Z drugimi besedami, omenjene države imajo jasno, ne-drkađijsko in racionalno postavljene pogoje za državljanstvo in za upravičenja do zavarovalnih rent in do prave sociale, zato je pod črto vse pokrito iz predhodnih kontribucij ljudi, ki ta upravičenja konzumirajo, če sploh kdaj padejo v bedo brezposlenosti, kar pa ni pokrito s tem, sodi v normalne solidarnostne procese civliziranih družb, pri čemer je ključen podatek, da se socialna upravičenja skuša nenehno prilagajati gospodarski moči družbe.

Problem Slovenije je, da Slovenija niti enega od omenjenih aspektov ne izvršuje do pike precizno po nemško-avstrijskem recimo modelu in dobrih praksah, ampak je naš sistem povsod dovolj distortiran, figožepni, ideološko kontaminiran, da zadeva ni več niti podobna čemu normalnemu.

Naš sistem povsod sledi mandatornem ideološkemu orgijanju oz uveljavljanju nasilne uravnilovke v enaki bedi povsod in za vsako ceno. Plus naš pandan zavarovanju proti nezaposlenosti ni to, temveč zgolj druga oblika reketiranja in potem sramotne in žaljive državne miloščine in tako dalje.

Ni treba, da je tako: Naredimo vse od sociale The sociale, preko zavarovanj od nezaposlenosti, do pokojnin in zdravstva, odvisno izključno od kontribucij, in izključno v okvirju kontribuiranega, pa ne bomo imeli nikakršnih težav. Ne rečem, da bodo vsi dobili socialo v bogatih zneskih "po potrebah", saj nisem neki tam jebeni nategunski komunist, hehe, ma vzdržnost sistema bo in tako bi moralo biti no matter what.

Državljanstva pa podeljujmo tako, da dodamo v enačbo tudi faktor sociale, če nam kdo pade na socialo. A ti bi bil najbrž razočaran. Kajti naša sociala The sociala je tako nizka, da bi ljudje pogoje za pridobitev državljanstva po tem kriteriju pridobili v trikrat krajšem času predhodnega dela in kontribuiranja, kot v Nemčiji.

Ko smo že pri teh priseljencih, ne trdim, da so evropske države, zlasti Francija in UK ravnale baš 100% preudarno in racionalno, ma tu ksenofobi radi prikrivate eno drugo žalostno dejstvo o Evropi. Evropa se stara, Evropa je regija čedalje bolj starih in izumirajočih nacij, ki mlade priseljence potrebujejo, kot Sahara vodo.

Oni znancvenik Japončik, ki je preučeval te zadeve in nekaj časa, mislim da poldrugo desetletje živel in raziskoval v Sloveniji in na Hrvaškem, izdelujoč projekcijo staranje dveh nacijah, ki sta btw med top 10 v Evropi po hitrosti staranja in izumiranja, je recimo ugotovil, da bomo Slovenci, vred s slovenskim jezikom izmurli že do leta 2500. Misli se seveda to s genskimi haplotipi Slovencev in to pa to.

Temu bo tako oz bi bilo tako, če bi zadeve fiksirali in naredili za statične, ter povsem izolirane od sveta, da se sedanji Slovenci parijo pretežno med seboj, kot bi bili en velik otok Susak na planetu Zemlja. A ker temu ne bo tako, ampak bo priseljencev čedalje več, bo prišlo do asimliacij in bo entiteta Slovenstva živa tudi leta 5000 in 100000. Jezik sicer utegne izumreti zaradi nekih drugih globalnih procesov.

Prav tako je jasno, da zadeve s Slovenstvom niso tako statično enosmerno determinirane, da počasi izumiramo, število prebivalcev postopoma z 2 milijonov zdrkne na enega samega Slovenca in tam nekje leta 2500 poslednji Slovenec, potem, ko je pred 40 leti pozabil poslednjo slovensko besedo, ugasne luč in zapusti prazno ozemlje sedanje Slovenije, ki znotraj EU spremenijo v rezervat za redke ptice, hehe.

Ravno kontra, do leta 2500 se pričakuje, da bo število pebivalcev v deželI Sloveniji naraslo morda celo na 5 milijonov.

Zato je gaganje ksenofobov in nazi-šovinistov o izumiranju nacije in škodljivosti priseljencev ena taka malodušna in debilna poza, ki z realnostjo nima blage veze, niti je te procese s tem ustrahovanjem in frikanjem možno ustaviti.

Sociala™ v katerikoli državi je lahko pogubna in vir problemov le, če se jo izvaja po butalsko in ali po komunistično nasilnouravnilovsko, po sistemu tistega slavnega dovtipnega skupinskega seksa, ko se dogovorijo za skupinski seks oz orgijo, pa ugasnejo luči in začnejo kaotično seksati, pa Haso čez nekaj časa prižge luč in zarjove: "Stante ljudi, jebemuboga, dajte, da se malo organziramo, pa ja ga već sedmi puta pušim!".

Slovenija je že 23@45™ ena taka velika orgija oz prisilni skupinski seks, v katerem eni nenehno pušijo, eni se pa nenehno neupravičeno praznijo v vulve in anuse, do katerih realno nikdar ne bi prišli, če te prisilne orgije ne bi bilo. Zato tudi so za večno kontinuiteto te orgije.

Eto, takšna je ta naša slovenska sociala in ponekod po EU tudi EU sociala. Evropske države imajo državljane, ki ga v teh orgijah nenehno pušijo predvsem zaradi kmetijskih in drugih subvencij, ki se jih tala radodarno in brez nadzora, pa zaradi lastnih echte lezilebovičev in šele na koncu tudi zaradi priseljencev, ki so se medtem od domačinov naučili lezilebovištva. Inicalno so vsi prisljenci prišli kot ekonomski migranti, ki so prišli delat in so delat vajeni, si pozabil?

Povrhu vsega ima Slovenija še komunistični boljševiški in roparski element, ki turi nasilno uravnilovko v vse luknje narodovega telesa, pa ga naši neto kontributorji, ne le nenehno pušijo, temveč ga hkrati nenehno fasivajo frit in za povrhu jim komunistična sprijena goveda še ušesa med orgijo navijajo, jih ščipajo, tepejo, praskajo, da bi jih ja še bolj bolelo.

Eto, to je problem slovenske in EU sociale in ne priseljenci per se!

Angelca Von DankeDojčland je sicer lepo odkrito povedala, da je multikulti bila ena taka utopična ideja, oz bolj prazna fraza, tak kot jugoslovensko bracvo-jedincvo, ma to ne pomeni, da se je Nemčija pripravljena odpovedati priseljencem.

Le Nemec se ne spreneveda pa odkrito pove, da je napačno v imenu lažne politične korektnosti pustiti priseljence izolirane v getih, češ v imenu multi-kulti sobivanja.

Bolj pametno je zavedati se, da priseljence potrebuješ, da jih je najpametneje in najbolj fer imeti v družbo vključene in ne izolirane, getoizirane, ufužinirane in izključene, ker se ti to poplača s hitrejšo asimilacijo in bolj gladko integracijo v družbo domorodcev.

EU ksenofobi in nacionalisti ste pa pohiteli orgazmirati, češ, evo, končno je nekdo najavil, da bomo tem ksenotom prepovedali priseljevanje in jim vobče jebali mater čefursko.

Pa to imate na voljo že sedaj v zakonih. Če imate večino, lahko zakone še zaostrite, če vas ni sram pred bogom, lahko zgradite celo družbo slovenskih gensko čistih arijskih übermensch pizdekof. Izvolite v parlament in naredite pogoje za podelitev državljanstev priseljencem tako stroge, kot so strogi pogoji svetega Petra za sprejem v raj.

Če pa te moči in večine nimate, ker jo morebiti imamo mi, ki mislimo, da je zakone in prakso treba kopirati pri pametnih, civiliziranih državah in nacijah, ne pa do butalskosti zaostriti in prepovedati, bomo pač iz sedanjega kaosa odpotovali po poti dobrih praks "sebično" pametne in preudarne Avstralije, Kanade, Nemčije, Avstrije, Švice, ki svojo atraktivnost izrabljajo v prid sebi, pa ciljano v državo spuščajo kadre, ki jih najbolj potrebujejo, v starosti, ki njim paše in si med selektivno podelitvijo državljanstev krojijo mlajšo in lepšo nacijo, bolj šolano, bolj fizično sposobno in inteligentno in inovativno in živahno in tako dalje.

In veš kaj je največji paradoks in beda. Vi eni se tu napihujete kot žabe, a atraktivnost Slovenije za tujce je blizu kelvinovi ničli. Not hot at all, dude!

Celo huje, Slovenija ni več atraktivna niti za naše mlade, da bi tu ostali, saj se je iz države nedavno izselilo preko 10 tisoč mladih, lepih, šolanih, intelignentih, sposobnih, pogumnih...saj so vse te lastnosti demonstrirali že s tem, ko so to našo kloako zapustili.

Ne neke tam kseno Suljote, ki so nas sami zapustili, potem, ko jih je zlorabila Hildegard Fritzlovič, mi smo dobesedno poterali lastne otroke v tujino in stran od sebe. Zakaj? Zato, da si je Murglababa, ki mu je celo oni krščanarski pepek pomagal ohraniti doživljenjske komunistične privilegije, zaklal celega narodovega bika, si odrezal svoj komunistični nasilnouravnilovski lopovski plenilski zrezek in ostanek bika pustil gniti na polju. Skratka, za njim je lahko potop, ker njega boli kurac za narod in mlade in narodove prapravnuke, ki jih je dolžniško brutalno in brezskrupulozno zasužnjil do leta 3000, samo zato, da bi dokazal nedoklazljivo - da je komunistični nategunski roparski prerazdeljevalni sistem vzdržen in celo Zgodbaouspehu™.

Ksenofobi, izolacionisti in nazišovinisti, ter nacionalisti me spominjate na grdo, brkato, nikoli poročeno, še vedno nedolžno 65 let staro roftarsko tercialko, ki v žepu prenaša sprej za onesposobitev posiljevalcev in se v trgovino z orožjem pride zanimati za nakup pištole, pa ko jo organ™, ki podeljuje dovoljenja, najprej vpraša zakaj rabi pištolo in ona reče, da zato, da se zaščiti od posilstva, potem ji pa prošnjo za dovoljenje za nošenje orožja zavrne rekoč - ne bojte se mamka, vas zagotovo nihče ne bi hotel posiliti, trust me, I have loads of experience in that field, hehe, idite si domof fmiru, hehe.

In veš kaj še, pradoks je, da že tako ultimativno neatrakivno Slovenijo, nesposobno generiati dovolj delovnih mest za lastne domorodce, ki jih je od leta 2008 do sedaj že 20 tisoč manj, Slovenijo, ki so jo komunistične tolpe nazi-socialistov izolacionistov gospodarskih ksenofobov fritzlovskih boljševiških nasilnouravnilovskih posiljevalcev do temelja devastirali in izmaličili do neprepoznavnosti, vse v imenu kontinuitete njihovihsvojih™ tekovin, z novo ksenofobijo delate še bolj neatraktivno, skratka rinete nas po spirali navzdol v še globlje blato bede. Bravo, pizdeki! Grejt sakses!

Link

Ni komentarjev: