ponedeljek, 1. april 2013

2069399 - kakšne spake se imajo za levičarje

[kirman69]
Bis, bis...resnica pač boli, kajne srček? In ko belbetaš svoje neumnosti nekomu, ki si od armije naprej sam služi svoj kruh vedi, da te pomilujem. Kajti prišel bo čas, ko bo pošteno delo zopet pridobilo na vrednoti, s služenjem na bla bla pa si ne boš več zaslužil niti kozarca vode, kaj šele neke jevškove ;)

Poleg tega, da sem, več, kot zgolj siguren, da ti sploh nimaš sposobnost ločevanja med konceptoma "pošteno" in "nepošteno", saj se "imaš za levičarja" in če se "imaš za levičarja", in se s tem hvališ, pomeni to, da definitivno imaš v svojem zblojenem umu okvarjen center za percepcijo in opredeljevanje kaj je "pošteno" in kaj ni. Sicer se ne bi hvalil, da si "levičar", kot bi šlo za nekaj, s čimer se bi pošten in umsko nemoten človek smel oz predvsem želel pohvaliti. 

Če si pa povrhu, ne katerikoli, temveč baš slovenski "levičar", potem stoprocentno nisi kredibilen gagati o "poštenem služenju kruha", kajti ljudje, v katerih sistemu vrednosti in percepciji sveta je pošteno, da se celo nacijo nasilno uravna v enaki bedi, tak, da se tiste, ki svoj kruh služijo z delom zajeda z edinim progresivnim davkom v sistemu, ki je povrhu še v brutalno visokih drakonskih procentih, na vse to pa še insistirate, da se jim ekspropriativno zasega še neokapičene prispevke, v zameno za zelo okapičene benefite, (zlasti eksplicitno in vulgarno je okapičena pokojnina!) - torej ste za brutalno in odkrito zaseganje reketov, ...

..., takšni ljudje zagotovo niste pošteni in niste sploh sposobni razločevati med poštenim in nepoštenim...

...in ader wordz, poleg tega, da menim, da ne zmoreš ločevati pošteno od nepoštenega, je absolutno blasfemično, da o "času, ko bo delo spet pridobilo na vrednosti" gagate vi Vi™, ki kot rečeno gladko in brez slabe vesti, malemu človečku Fati Higijenićarević iz Krke, ki zaradi dela v relativno bolj plačujočem podjetju prejema garjavih 1500 EUR bruto "sa svim naduuuuraaama", nabijete brutalno visok davek in še neokapičene prispevke, ...

..., ekspropriativno ji zasežete najprej 330 EUR, pa potem njej in podjetju še toliko, da ji na koncu ostane od skupnega stroška delodajalca, ki je skoraj 1750, le garjavih 1000 EUR. Ko pa Fata gre potrošiti, teh garjavih 1000 EUR, ki jih ji vi "levičarski" lopovi milostno pustite, "ker cenite delo" malih, WC pošteno čiščečih aljdi in "ker imate veselje do socialnega kapitala, nje™, de™", ji še tam v fazi potrošnje zasežete 20%, torej še 200 EUR v DDV. In da se razumemo, edino slednje je normalno in vas z normalnim svetom enači, medtem, kose vi neutemljeno hvalite, da ste v nulo enaki Nemčijii, a seveda niste niti malo podobni. Bili bi lahko rekli, da ste podobni, če ne bi bilo vsega predhodnega, seveda.

Na koncu, pod črto sešteto, plačuje že vsaka slovenska Fata skupaj s firmo več kot 1/2 svojega dohodka požrešni komunajzer državi, ki ste jo ugrabile vi komunajzer wanabe "levičarske" reketarske beštije, ki po svetu hodite in serete o "veselju do socialnega kapitala" in "veselju do časa, ko bo pošteno delo spet pridobilo na vrednosti". 

Sikter spake zmešane, kdo pa mislite, da bo nasedel temu vašemu primitivnemu mudološko-sprenevedavemu gaganju, s katerim skušate graditi svoj potemkinovskofasadni alibi za vaš patološki sociopatski komunajzarski nasilnouravnilovski in s patološko fovšijo motiviran lopovluk boljševiških primitivcev!

Sicer pa, čas, ko bo pošteno delo spet pridobilo na vrednosti, bomo prepoznali tako, da delo ne bo več satanizirano in penalizirano z vašim komunajzer-ekspropriativnim, edinim v sistemu progresivnim davkom v brutalno drakonskih stopnjah, s sramotno nizkim davčnim izvzetjem, ampak bo...

...tako, kot vsi drugi davki v sistemu:

-flat obdavčeno s stopnjo enako vsem ostalim prihodkom in nikoli več kot 20%
-z davčnim izvzetjem, ki ščiti najšibkejše pošteno delajoče, na ravni skandinavskih držav v višini 18 tisoč EUR za single in 36 tisoč za skupaj živeče pare
-prispevki bodo v normalnih procentih, pa predvsem okapičeni, torej zasegani za mesečne zneske prihodka do maksimalno začetnih 3000 EUR, na preostali del plač pa ne, tako, kot je to urejeno v vseh civiliziranih državah, ki jim ne rulate vi "levičarji". Benefiti iz tega naslova pa v poštenem sorazmerju s kontribucijami in izključno iz kontribucij, ter izključno kontributorjem dani.

No, ko se bo v Sloveniji zgodilo to, bomo vedeli, da pošteno delo ni več penalizirano in satanizirano, oz, da je "pridobilo na veljavi". Kot nasprotje vašemu tovarišijsko-pajdaškemu podmiznemu planskodržavnokapitalističnemu, po diletantsko brez plana, hehe, in nasilnouravnilovskemu orgijanju.

Ko se bo zgodilo, da se v JS ne zaposluje preko 150 tisoč odvečnih sinekurnih plačanih volivcev vaše svoje kompartije oz vaših svojih derivatov in reciklatov kompartije, ki ste kobajagi poslej po reciklaži in nekajkratnem preoblačenju in kamuflažnemu proeblačenu, nekšni wanabe "levičarji" in "levonasredinske stranke" (Kot bi to bilo nekaj bolj poštenega, nekaj za pohvaliti se) , bo pa znak, da se sinekurno komunistično blefiranje in zajedanje pošteno proizvajajočega realnega sektorja ne nagrajuje, ampak se pošteno delo spet ceni. Tak, kot recimo v eni Nemčiji, Angliji, USA, Švici, Avstriji...

Ko se bo zgodilo, da se 64% gospodarstva iz rok bestialne komunistične države (točneje iz rok zadaj skrivajoče s mafijske kumunajzer tolpe!) ugrabljene pa zaprte v fritzlovsko klet vas "levičarjev", preda v privat last državljanom, ali pa odproda v korist državljanom in se teh kolhozov nikoli več ne dojebava tako, da se ropa pošteno delajoč realni sektor in brutalno preobdavčene državljane, da se bi preko enelbe kolhozov in preko zakonov o sanacijah in dokapitalizacijah in preko "poštenih" komunističnih tovarišijskih pajdaških javnih razpisov, denar selil v kompartijske črne fonde, v žepe te TvojeSvoje™ "levičarske" kumunajzer nomenklature in v dojebavanje kronično izgubarskih komunističnih državnih kolhozov, ki so stroj za ropanje naroda, ki ga vodijo nastavljenci tvojihsvojih™ "levičarskih" kumunajzer strank, torej tolp, ki se, tak kot ti tolčejo po prsih, češ, da oni "pošteno delajo že od armije", hehe.

Ker so današnje diskriminatorno aparthaidsko stanje, ne le vzakonile, temveč iz svoje najbolj sakralne "levičarske" doktrine v zakone pretočile, TvojeSvoje™ in tebi podobno se z "levičarstvom" hvaleče komunajzer-plenilske, ekspropriacijo izvajajoče tolpe, sovražeče vsako zasebno premoženje, ki utegne nastati iz dohodkov iz dela in delajoče ljudi ne-daj-bog med pripadnike srednjega sloja, od države neodvisnih posameznikov zalučati, vemo natančno kdo nikoli ne bo vzakonil stanja "ko bo delo pridobilo na veljavi"

Vemo kdo ne bo! Tega zagotovo ne boste storili vi "levičarji". 

Kdorkoli to bo, ga boste vi "levičarji" v svojem terorističnem slogu napadli, kot stekle hijene, in ga satanizirale in stigmatizirale, ter ga z "neoliberalec" ozmerjale, saj vam vendarle bo napadel vaše svete plenilske kumunajzer eksproroiativne tekovine™, s katerimi danes izkazujete svoje "veselje do Fatine plače in njenega poštenega dela na straniščih vse odkar se je skupaj z Lidijo in s teboj vrnila iz Armije™", ko jo v enaki bedi z ostalimi državljani nasilno uravnavate, zaradi česar ji, valda, da ji kasirate vso to vašo "ljubezen", brutalno odvzamete 1/2 dohodka, nekaterim od dela živečim pa celo več kot to, ker vaš reket, kot rečeno nima kapice. Celo Don Corleone je pri jemanju reketa ravnal bolj spodobno, kot vi slovenski wanabe "levičarji" z vašimi donmurgleoniji na čelu.

PS
Eskimski narodni pregovor: Ko o čemu a komunistična "levičarska" kurva o poštenju... eeee... press. Nje™? De™?

Evo,tebi, ki rad sereš z linki, en tak Youtubeto, o vašem "levičarskem" poštenju: www.youtube.com/watc...nyE0Q#t=6s

Link

Ni komentarjev: