nedelja, 31. marec 2013

2069000 - kakšna valuta je bil tolar

[NavadniNimda]
> [republican]
> Hočem ti samo povedat, da smo lahko del Evropske unije tudi brez Evra. Še več... večji Evropejci smo lahko s konkurenčnim gospodarstvom, četudi brez Evra, kot s propadlim gospodarstvom, kljub Evru (ali pa ravno zaradi njega).

Ne moremo biti. Če boš ukinil Evro, boš ukinil še zadnjo možnost preglednega nadzora nad stanjem financ v đamahiriji. And so help us God!

Točno tako. In še nekaj je. Republicanova sintagma s konkurenčnim gospodarstvom, četudi brez Evra je v SLO pogojih oksimoron, saj konkurenčno gospodarstvo ni možno v pogojih valute, ki jo imajo pod nadzorom in jo v svoji fritzlovski kleti onegavijo komunistične in kriptokomunistične politićarske nategunske reketarske gnjide, ki državo držijo v ujetništvu od leta 1945. Amen.

Takšna valuta v pogojih SLO lahko eksistira samo v škodo dela nacije, ki ga komunistične tolpe zajedajo, reketirajo, posiljujejo, izkoriščajo, zlorabljajo...

PS
Zdaj lahko vsi vidimo kaj je bil tolar. Tolar je bil bleferska abdićevska valuta, ki so jo vzdrževali s pomočjo zadolževanja bodočih rodov vse tja do še nerojenih bodočih zanamcev iz leta 3000 in s pomočjo brutalnega obdavčenja in reketiranja prihodovalcev iz dela, zlorabe izvoznikov, ter nenehnega tihega dojebavanja 64% gospodrstva, ki so državni kolhozi, ki, vsi pod črto sešteto, nenehno generirajo tekočo izgubo. 

Vse to in samo umetno fatamorgansko kobajagi dobro stanje valute seveda poteka iz žepov zaposlenih in iz zadolževanja in je seveda kratkega daha, saj se razpolovna doba razpada in kraha in razodetja komunističnega natega, fatamorgane in potemkinovskih pročelij po vsakem krahu komunistične lopovske kvaziekonomije skrajša. V prvič so potrebovali cca 45 let, da skrahirajo in do amena bankrotirajo Jugo in Slovenijo v njej, v drugi inkranciji so vse sjebali v manj kot 20 letih, v tretji bi to trajalo samo par let, če ne celo mesecev po izstopu iz EUR cone. 

Naše abdićevske komunjare se bi tudi igro z EUR šle, če bi jim Nemci, Francozi in Britanci dopustili, da neodgovorno orgijajo tako, kot če bi imeli svojo valuto, skratka, če bi jim dopustili vzdrževati način obnašanja in politprakso ki je ekvivalent, kot da imamo svoj Topćider.

EUR ni nič drugega kot poziv, da naj vsak troši samo tisto, kar zmore ustvariti in naj ne bo nikomur dovoljeno zajedati in parazitizirati druge. Enako tako, nasprotovanje EURu, s priložnostnim mudološkim gaganjem o svoji lastni valuti ni nič drugega, kot utopično pričakovanje, da se Naravo, EU, Svet in Vesolje, da nategniti tako, da se s tiskanjem svojih brezvrednih popirčkov brez kritja vzdržuje potemkinovsko fasado normalnosti. Kod da se s tem da zakriti vaškokokošarsko naivno lopovsko aspiracijo, da se bi trošilo tisto, kar nimamo.

Preprosto povedano, naše gnjide, vajene parazitiziranja na izmučenem teleščku lastnega naroda, bi enako orgijali tudi na teleščku domnevno bolj rejene EU. E, pa, neće moći ove noći, pravijo Nemci, na to jim pa naši đabalebaroši odvrnejo: " Ako ne može naš đabalebaroški zajedalski reketarski hajduški balkanski our way, polej pa mi gremo vun iz EUR...y bogamy akoravno tako bo moralo biti tudi iz EU! Bomo pač svoj narod znova hermetično zaprli v našo komunistično hajduško fritzlovsko klet in ga posiljevali in zlorabljali tak, kot smo ga od leta 1945 do leta 2005. In gagali, da smo se itak takrat bolj fino imeli. Fritzli sevede. Ne pa tudi hčere!"

Zlorabljani državljani tega ne smemo dopustiti, saj se ta gemblarska zajedalska golazen, ki gembla na naš riziko oz opleta z našim po koprivah, sploh ne zaveda, da, ko mi izstopimo iz EUR, sledi inflacija in še hitrejši razpad sistema. Deaj fakin vu! Ireverzibilno seveda! 

Te gemblarji bodo zelo hitro ponovno hoteli nazaj v EUR, ma tam nas bo čakala tako visoko postavljena lestvica in nezaupanje preostale EU, da nam nikoli več ne bo dopuščeno imeti njihovo skupno valuto. verjetno si bodo želeli celo to, da sami izstopimo iz EU. In morebiti celo šli v definiranje danes neobstoječega mehanizma izključitve sjebanih kumunajzer đamahirij iz EU.

PS
Ponovno pozivam komunistično tolpo, da si naj gredo ustanoviti lasten kibuc z lastno (nekonvertibilno seveda!) valuto in njihovim "socializmom". Tam v kibucu naj izživijo vse te svoje genijalne kumunajzer ideje o UTD, UTP, UTx in lastni valuti in "konkurenčnem gospodarstvu brez EUR" in to. 

Nas ostale državljane Slovenije pa naj končno enkrat pustijo pri miru, da si končno ustrojimo fer družbo brez komunističnih reketarskih nategov in izkoriščanja, z EUR in EU, s pravim prostotržnim gospodarstvom in z minimalno državo, ki ni lastnica niti enega komercialnega podjetja in je vobče tako minimalna, da ni kaj in odkod krasti.

Link

1 komentar:

Marleen Overmeire pravi ...

Pozdravljeni vsi, izgubil sem denar za toliko podjetij, ki so trdila, da so pravi posojilodajalci, a ves moj trud je bil zaman, izgubil sem več kot 35.000 evrov zaradi lažnih posojilodajalcev, za katere trdijo, da so to, kar niso. Dokler me prijatelj ni predstavil pravega posojilodajalca, s katerim sem se obrnil, in sem od njega uspešno pridobil posojilo v samo 48 urah, bi priporočal vsem, ki iščejo posojilo brez strahu, da se obrnejo na e-pošto: lapofunding960@gmail.com
Whatsapp +447883183014