sreda, 27. marec 2013

2063161 - recenzija kolumne "Bi se Ciper lahko zgodil Sloveniji?" Keitha Milesa

Kaj takega bi bilo zelo žalostno za državo, ki je po mnogo stoletjih končno dosegla neodvisnost, nato pa jo zavrgla zaradi pomanjkanja politične volje in enotnosti.

A ta Miles je jedel buniko, mu zgolj noge smrdijo, al kak je zdaj žnjim?

Kako lahko, ob vedenju, da so v Sloveniji komunistične bestialne reketarske mafijske tolpe ostale na oblasti, na novi platformi nominalno zapovedane prostotržne demokratično-pluralne ureditve hitro reinkarnirale državni kapitalizem ugrabljene države v rokah reketarske komunistične tolpe ( a.k.a. "socializem™), Miles situacijo opisuje, kot benigno b]pomanjkanje politične volje in enotnosti? Mislem WTF?

Slovenija mora predvsem doseči politično enotnost z normalnim, svobodo čaščečim svetom. Političnaenotnost med slovenskima plenilskima taboroma, pa bog ne daj, da se nam zgodi. Bog ne daj!

Če bi v Sloveniji imeli dve sredinski, demokratični, svobodo ljudi in prostotržnost čaščeči tekmujoči politični opciji, kot je to v večini normalnih držav, bi Miles lahko gagal o benignemu b]pomanjkanju politične volje in enotnosti.

Namesto tega smo v Sloveniji priče klešu dveh mafijskih, ultraplenilskih, narod-reketirajočih, davkoprispevkovno ropajočih tolp, ena je ultraško komunistofašistična nazisocialistična, druga je precej-skupnoskledarsko-uravnilovska nazisocialistična. Slednja je seveda ona janševska, ki je nedavno, brez da bi trenila z očesom, skupaj s komunističnimi nasilnouravnilovskimi beštijami narod oropala s pomočjo nove pokojninske zkonodaje. Zakonodaje, ki je ultraško-komunistična.

Zanimivo je, da se Opus Desus in SLS pri drmarkeših in milesih šteje za nekakšne marginalce, ki so "zgolj" jeziček na tehtnici, v resnici sta pa te dve frakciji - derivata kompartije™, tisto "zdravo jedro", ki ga Murglor nenehno turi v vse koalicije. 

Da niti ne govorimo, da vsakič, ko sta te dve slovenski reketarsko-nasilnouravnilovski narod ropajoči tolpi, enotni, narod najeba bolj kot kadarkoli prej. Skratka, bog nas obvaruj enotnosti med murglorsko rdečetalibansko tolpo in andrejisštajerske.

In ader wordz, Miles se bodisi spreneveda, bodisi nima pojma, bodisi je pokvarjen častilec slovenskih rdečekhmerskih talibanov, pa se gre gaganje o "politični enotnosti", češ. če bi vsi bili enotni s kučanovsko tolpo, se bi lahko vse zmenili, hehe. 

Karkoli od tega je res, to Milesa dezauvira kot neuporabnega za predlaganje rešitev v Sloveniji. Miles o pravi naravi problema vseh problemov Slovenije nima pojma, zato tudi ni primeren za predlagati rešitev. 

Naj človeku kdo končno razloži, da je slovenska država že 70 let ugrabljena in zaptra v fritzlovsko klet kompartijske mafijske plenilske tolpe, ki narod recentnih 21 let ropa v kohabitatu z ono drugo tolpo. Ta politična enotnost dveh tekmujočih tolp je slovenskih državljanov grob, Miles bi pa še več te enotnosti™. Miles, face it, admit it, or go home! 

Link

Ni komentarjev: