sobota, 16. marec 2013

2049937 - kako bi bilo treba preoblikovati EU oz. vsaj evroobmočje

Države EU v celoti, brez vsakega dvoma pa države EU monetarne unije, bi pod nujno morale doseči dogovor, da se polna svoboda nacionalnih držav in nacionalno monetarno suverenost terminira dosledno, čimprej, enkrat in za vselej. 

Če se tega kmalu ne naredi, bo najprej EUR, potem pa še EU v celoti propadla, kot Grčija. In zdrknili bomo nazaj v ero cone somraka posamičnih evropskih fritzlovstev oz fevdov lokalnih politićarskih tolp.

In, ko že govorimo o potrebi globlje integracije EU držav, naj dodam še to: EU davčna politika mora biti pod nujno spravljena v določene gabarite zelo tesnega razpona, ki lokalnim provincialnim politićarskim plenilskim hajduškim tolpam preprečujeo fritzlovske orgije in izživljanej and lastnimi nacijami po raznoraznih temnih in zatohlih roftarskih EU kleteh obskurnih banana republjik.

To moramo z vseevropskim referendumom zahtevati mi The MI™, državjani EU, kajti naše politićarske gnjide in tolpe tega prav gotovo ne bodo storile. To je recimo ena taka častna in legitimna naloga SLO civilne družbe, zlasti intelektualnih elit, ne pa, da energijo trošijo na rušenje nekega obskurnega Janše s pomočjo konstruktov, z napačno argumentacijo in za napačne, skonstruirane grehe (Čeprav obstaja tudi prava in legitimna argumentacija in grehi a la pokojninski zakon, hehe) in namesto da nečastno dajejo podporo politićarskim tolpam in sljašćićarskim provincialnim špetirmaherjem - kepecom iz Murglorja.

Dokler, na primer, neka zakotna provincialna komunistična tolpa v Respubljiki Reketostan na sončni strani Alp, 99% aktivnih prebivalcev, katerih pretežni in ali edini vir prihodka so prihodki iz dela, posiljuje v zatohli temni lokalni davčni kleti pod rdečo lučjo, hehe, tak, da jim vsili diskriminatorne in drakonske davke - harače v brutalnih stopnjah, ki v povezavi z neomejenostjo prispevkov - reketov, delujejo na premoženjski progres nacije, kot na živo silo v vojni deluje binarni živčni plin, bo EU čedalje bolj podobna srednjevekovni Evropi, v kateri tolpe lokalnih fevdalecv in sherwoodskih sherifov y bogamy tudi sherwoodskih in drugih gozdno-provincialnih hajduških tolp jemeljejo cestarine, mostarine, ujme, davke in kar je še podobnih reketov in haračev.

Sesuvati zdaj davčne politike tistih držav, ki so delovale v smeri zaželenega kontra vektorja, vektorja nižanja dajatev državi, ker je to privlačilo kapital in depozite na Ciper, je skrajno fritzlovski ukrep politićarskih spak EU držav, ki se zdaj družno prizadevajo, ne bognedaj za osvoboditev Fritzlove hčere, temveč za zpartje vseh hčera EU v klet, da jih lahko njihovi lokalni hišni Fritzli prosto posiljujejo. 

Takšno EU jaz nabijem na kurac. Prosim, da naj to gre v zapisnik.

Komu sploh je potrebna takšna, fašistoizirana EU, kajti, popolnoma napačno se lotuje reševanja problemov, saj davkom in zadolževanju noče jasno postaviti kapic, razponov in limitov, in noče delovati v smeri integracije, ki bo EUR-u dalo možnost in pravoi smisel, hoče pa prisiliti ljudi da politićarskim tolpam plačujejo brutalno visoke davke.

Dabogda se vsem takim politićarskim gnjidam hčere poročile z nasilniki, zgubami, agresivnimi prikritimi pedri-ženomrzci in bi jim potem bilo prepovedano se ločiti in uiti stran od teh nasilnikov, tak, kot se EU zdaj prizadeva preprečiti davčnim diskriminirancem da udidejo iz dosega svojih lokalnih davčnih fritzlov in svoje peneze odnesejo tja, kjer menijo, in kjer vedo, da je bolj varno in ali manj obdavčeno.

Če bi EU zmogla predpisati zgornjo mejo - plafon davkov, bi na mah rešila tudi marsikaj drugega, saj, če politićarske tolpe ne morejo dvigniti davkov nad neko mejo, potem tudi iz tega naslova nastale potrebe po bežanju kapitala iz tistih dežel ne bo.

Evropa je razčefukan konglomerat neiskrenih držav, katerega podoba je bila vkrojena po politićarskih tolpah politićarskih neiskrenih in prevrtljivih oportunističnih gnjid, katere dandanes iz podobnih oportunističnih šićarđijskih vzgibov ne želijo iz te sprdačine narediti resno unijo iskrenih. Vsaj na ravni fiskalnih politik, monete, prispevkov, davkov.

Najebali smo! 

Kučanova tolpa ima proste roke pri oblikovanju haračev in celo reketov, hkrati ji pa preostale politićarske tolpe Soedinjenih Štatof Jevropi, držijo štango glede onih, ki lokalnim nasilnikom uidejo. 

V prispodobi: Od očeta posiljevana slovenska deklica je zbežala po pomoč sosedu Makariusu s Cipra priseljenag v njenio ulico in ga prosila za zaščito ali, da jo vsaj spravi do varne hiše, ta ji je pa na roke in usta dal lepljiv trak, jo posilil, pa potem posedel v avto in jo vrnil nazaj v fritzlovsko klet njenega očeta Slovenca. 

Ker so se vsi vrli očetje v ulici tak zmenili: Da svak poslijuje svoje hčere in v primeru, da kakšna iz kleti uide, da jo po načelu fritzlovske medsebojne asistence vrne nazaj v domicilno klet. In jo seveda ima pravico pred vrnitvijo še on posilit. Nje™? Ja, bravo Eu politićarske fritzlvoske gnjide, bravo, mamico vam fritzlovsko! Grejt sakses!

Link

Ni komentarjev: