torek, 19. marec 2013

2053681 - saga o CEuCP kriptokomunistih

[republican]
Ampak za razliko od đamahirij tipa ussr in juga, ljudje od EU kaj takšnega niso pričakovali.

In ne samo to. Komunajzarskomafijski CCCP in SFRJ sta odkrito sprejela zakone o ekspropriaciji, trdeč, da je zasebna lastnina kurac od ofce, ki jo komunistični mafiji ni treba spoštovati. Č bi Alenčica danes stopila na oder in rekla, da ej komsomolka in da hoče svoj boljševiški svet, namesto, da gaga o kobajagi social-demorkaciji in svobodi, bi jo človek vsaj lahko spoštoval kot sovražnika. tako pa jo lahko smao zaničuješ. In tako je tudi s temi jevropejskimi kriptokamunisti.

CECP pa je za vstop v njo nastavila hude kriterije spoštovanja zasebne lastnine in so vsi od Slovenije do Hvaške bili dolgo v čakalnici in imeli po več popravnih izpitov, da so zakonodajo in prakso prilagodili temu svetemu načelu. Hrvaška je še na monitoringu, čeprav je bojda zdaj bistveno bolj papežko ustrojena kot katerekoli EU država. hehe.

In kaj se dogaja zdaj? Birokratske gnjide CECP ti gredo oskruniti svetost in nedotaljivost zasebne lastnine. V imenu česa že si smejo denar namesto magari prislno posoditi, prisilno kar trajno in nepovratno zaseči? V imenu česa že prjatli moji?!

Če se to izpelje na Cipru, vsi politiki v EU, vsa oblast v EU, vsi banksterji Evrope can kiss people trust in banking system and banks goodbye. Forever!

Zdrknili bomo nazaj v predbančno dobo, keš bo pa živel svoje dolgočasno življenje povečini v štumfih.
Novih depozitorjev v banke ne bo več vrnilo niti, če bodo države jamčile v višini 100% depozita plus obresti do konca vezave.

E, banksterji in slinasti politićarski nateguni, mater vam jebem prevarantsko, za to ste se borili, to boste dobili! Suckers!

P: Mene jebe samo to, da imam otroke in me perspektiva njihovega bodočega življenja v predatorski primitivni družbi, ki bo degradirala nazaj na raven nošenja zlatnikov v mošnjičkih in obveznega skrivanja keša po sefih, naredi nekoliko depresivnega, drugo mi je pa kar kul. Konec koncev dobra stran tega je, da bo zlodejski banksterski sistem guznil in nič ga ne more tako dosledno in učinkovito sesuti, kot ga bo skrunitev nedotakljivosti zasebne lastnine.
Bog ipak je!

Link

Ni komentarjev: