četrtek, 7. marec 2013

2037622 - recenzija kolumne "Se je v Sloveniji zgodil državni udar?" Stanislava Kovača

Ja, Stanko, v Sloveniji se JE zgodil državni udar, sam, da ni mehki temveč trdi.

Leta 1945 se je državni udar zgodil prvič. Takrat so komunistične tolpe ugrabile državo in jo imajo v ujetništvu več ali manj ves čas od leta 1945 naprej. Tudi v času dveh krajših obdobij, ko je na oblastno pozicijo formalno prišla formalna, nominalna, kobajagi opozicija kompartijskim tolpam, se pazniki v gulagu v katerega je bila zaprta igrabljena država niso spremenili.

Prav tako se ni spremenilo nobeno pomembno zakonsko določilo, ki skrbi za kontinuiteto kompartijske doktrine plenjenja, eskpropriacije, davčnega aparthaida in prispevkovnega reketiranja. In marsikatero drugo določilo v zakonih, ki skrbi za kontinuiteto™ tekovin™. Skratka udar gor ali dol, komunistična doktrina lopovluka in reketa z državno licenco in državno represivno silo živi ves čas nepretrgoma od leta 1945.

Tudi uboj DobregaIzNegove™ je bil en tak državni udar.
Tudi demontaža Demos in ponovno formalno ustoličenje neformalnih gospodarjev je bila en tak državni udar.
Tudi Depala vas je bil en tak državni udar.
Tudi ustoličenje Alenčice je en tak državni udar.

A, dragi moj Stanko, navkljub vsemu je tvoj članek natančna kopija v um sjebane Slovenije. Tudi tvoj članek funkcionira kot pristna preslikava in hkrati del slovenskega Jebeludzbunjenog™ univerzuma. Univerzuma absurda.

Evo zakaj:

Zato, ker je res, da so komunistične tolpe tokrat izvedle nekoliko bolj od zunaj razpoznaven državni udar in je lepo, da to vsaj eden kolumnist v državi pove. Tu imaš oceno 5.

Tudi, ko v tem članku lamentiraš o splošnih načelih oz standardih obnašanja javnih osebnosti, zlasti voljenih politikov imaš seveda prav.

In zakaj slednje vseeno ne funkcionira v Sloveniji?

Zato, Stane, ker si mimogrede spregledal, da za insistiranje na takšnih standardih mora družba hkrati oz najprej imeti uveljavljene neke druge standarde. Recimo standard resnicoljubnosti in nezmanipuliranost uradnih organov države, ki skrbijo za inforsiranje zakonov in ali izvajajo preiskave in dajajo ocene, kot recimo ta KPK, da dobimo temelj, ki mu brezpogojno zaupamo. Če tega ni, Stane, utegneš ti izpasti bebec, ker lajaš na Janšo in jankovića na temelju zločinskih konstruktov Kučanove tolpe pod imeno KPK. Ha! Kaj praviš na to možnost, Stane? Koliko je vredno tvoje lamentiranje, če je KPK delovala vzdolž zgrešene privat agende ultrakomunističnega Roka Praprotnika? A tebe Stanko, to tveganje nič ne skrbi?

Druga podobna zabloda, ki se jo vidi iz tvojih člankov je, da ti štartaš iz predpostavke, da smo normalna država. In potem izgovoriš znameniti stavek. "V normalni državi politik obremenjen z utemeljenim sumom, zlasti, če je ta podprt z ugotovitvami ogrganov države, odstopi, ter naknadno dokazuje svojo nedolžnost".

Najbrž ni potrebe razlagati zakaj to nima nikakršne zveze s Slovenijo. A ipak, ker vas je toliko, ki ne zmorete dižestirati žalostnega dejstva, da Slovenija NI normalna država, kateruh organom se brezpogojno zaupa, moram to še enkrat izpostaviti. Vsa normalna logika odpove zaradi tega, ker mi nismo normalna država.

Normalna država pa nismo zato, ker tistega poročila ni dala policija + tožilstvo + sodišče, ampak neka jebena zatohla pristranska sumljiva komisija.

In četudi za trenutek odmislimo to, mi nismo normalni zato, ker v tisti KPK v Sloveniji lahko sedijo komunistični ekstremisti tipa Praprotnik in tam uveljavljajo svoje pritlehne primitivne maščevlane privat agende.

Nismo normalna država zato, ker nam ne funkcionira pravna drava oz tožilstvo in sodnija. O tem si tudi sam velikokrat pisal in vednarle gladko spregledaš, da nismo normalna država in če nismo, ne vem odkod ti podlaga, da se na to sklicuješ v stavku "V normani državah obtožen politik najprej dostopi, portem pa dokazuje zmoto organov".

In za konec, Stane, tvoj največji greh sploh ni vsebovan v tistemu, kar sem do sedaj napisal.
Tvoj največji greh je, da ti Janšo in Jankovića ne le ne pozivaš k odstopu navajajoč edine možne prave razloge, ki so bili v bistvu izpostavljeni tudi od tistih redkih iskrenih protestnikov, ki so ravno zaradi tega zahtevali odhod vseh politikov, ne, ti si oba politika in njihove prevarantske tolpe zaradi tega celo huronsko pohvalil.

Gre a to, da sta Janković in Janša zgledno sodelovala, ko sta sprejela antinarodne plenilske in zasužnnjevalne gulag pokojninske zakone, ti si jim pa aplavdiral. Tudi takrat si sledil podobni zablodi, ki se je glasila: "V normalnih država, recimo Švedski, so sporejeli pokojninsko reformo in mi bi jo tudi morali". Ko Sta Janković i Janša lopovsko orgijala s svojima tolpama, in temu zločinu oz spačku primerjlano s Švedsko nadela enako ime kot Švedska ko je reformirala pokojninski sistem si jima ti aplavdiral.

Če bi ti njiju Stanko pozval k odstopu zaradi tega lopovskega netegovanja naroda, bi mi bili normalni in bi jaz tebi ploskal in bi ti bil normalen in kredibilen. Tako pa nisi!

Link

Ni komentarjev: