četrtek, 7. marec 2013

2038276 - kako bi se morala SDS preobraziti

Omenjaš "zaveznike". Če so zavezniki SDS lahko tudi kakšni kriptokomunistični reketaraji a la tipo DL, ne DL, ampak Like DL, potem nimaš prav.

SDS lahko postane poštena in pri ljudeh zaželena stranka, njeni politiki (ne mislim nujno Janše) pa spoštovani in zaželeni in od zgodovine čislani državniki, samo na naslednji način:

1) Jasno vsak dan v vsaki komunikaciji jebati mater komunistom, komunističnim lažem in komunističnim spaka in to brez celofana direkt včelo. Govoriti da so zločinci in pocsod prikazovati grobišča in roparske zločine komunistov. Vsak dan in povsod!

2) Napasti frontalno komunistični reket in davčno diskriminacijo, ter predvsem nasilno uravnilovko ljudstva v enaki bedi in to dati v svoj program in doktrino.

3) Napovedati eliminacijo vseh komunističnih zakonov, ki perpetuirajo komunistični reket, ekspropriacijo, davčni aparthaid in sistematično pavperizacija ljudstva s pomočjo nasilne uravnilovke ljudstva v enaki bedi.

4) Zaradi do sedaj naštetih točk, ne koalirati z nikomer, ki je sedaj v strankah t.i. "levice" in ali zagovarja karkoli od komunističnih reketoarskoplenilskih tekovin. Ali komerkli "novim na sceni", ki zagovarja podobne nečastne lopovske doktrine, kot ta naša kvazi levica.

Če SDS ni sposobna takšne preobrazbe, potem SDS ni nikomur potrebna. 

Suzasta SDS, ki se nečastno "prilagodi" da bi postala bolj všečna na način, kot zagovarjaš ti, je deja vu in ni potrebna absolutno nikomur, saj takšnih "prilagojenih" sluzavcev, ki gagajo in v prakso sprovajajo kompartijsko doktrino zla, imamo več kot preveč na politični sceni. Trg še ene take stranke komunističnega zla ne potrebuje.

Vsi vi, ki zagovarjate tovrstno nečastno demokraturo partitokratskih brezskrupuloznih "mojstrov vladanja", pa s tem ko zagovrajate " prilagajanje za vsako ceno samo da se zmaga" ne razumete niti demokracije, niti Boga ni ljudi. In predvsem ne razumete problema Slovenije, oz slovenskega propadanja.

Ne rabi Slovenija všečnega "zmagovalca" volitev, ki je domnevno nekomunističen, ma ker se je podvrgel komunističnemu prilagodilnemu botoksiranju in ziljonu plastičnih operacij, da bi bil všeč vsem, je v tem procesu postal isti kurac kot komunisti.

Slovenija rabi državnika in zadaj stoječo koalicijo, ki bo jasno in pogumno jebala mater komunističnemu lopovskeqmu zlu. Če s tem ne more zmagati na volitvah, potem to pomeni, da je to ljudstvo pač lopovluk ljubeče ljudstvo. Če se ljudstvo, izpostavljeno tako rezolutnemu javnemu jebanju matere komunističnemu zlu prikloni temu zlu, potem se naj to ljudstvo jeba in ima to zlo. In propada naprej! Tako bomo izvedeli, da to ljudstvo hoče imeti komunistično zlo še naprej, pa ga naj tudi ima. 

Od tiste točke naprej se nam o ničemer več ne bo treba pogovarjati.

Da ne bo pomote in da nam debata ne zdrkne v napačno smer. Trdim, da Slovenija ni še nikdar bila izpostavljena tovrstnemu testu, ker nikdar ni doživela, da bi kak slovenski sin stopil na oder političnega tekmovališča in jebal mater komunističnemu zlu, potem pa poslušal ali bo nazaj dobil ploskanje ali žvižganje.

Niti rahmetli Kramberger to ni bil, saj je v paketu z antikomunizmom vlekel breme kemtavzarskega nacionalizma in še kaj. To je pa kvečjemu dobro za zabavat drhal na roftarskem kravjem balu v Bohinju, za voditi državo dveh milijonov, ki je v EU in v pogodjih demokracije in svobode vseh, predvsem pa nezlorabe nikogar, pa je to no go!

Celo več, trdim, da so vsi voditelji Slovenije, komunistični in nekomunistični padli na tem izpitu. Eni so svojo ksenofobijo kazali primitivno tak kot Kramberger, drugi pa gospodarskoksenofobno tak kot Janković, Janša in Kučan.

Nikogar od tovrstnih spak Slovenija ne potrebuje, oz z nobeno od tovrstnih spak Slovenija ne bo videla napredka in blaginje. Kajti Sloveniji se ni prikazal resen državnik, ki ne zagovarja vsaj eno zlo, zlo komunističnega ropanja ali zlo nacionalizma in ksenofobije. Samo nekdo, ki je prost vseh tovrstnih nečastnih bremen, je lahko ta veliki Mesija, ki bo Slovenijo popeljal na pot rešitve. Tisti, ki se dobrikajo kateremukoli zlu in se mu v imenu všečnosti "prilagajajo, da zmagajo", pa to niso in amen.

Link

Ni komentarjev: