petek, 29. marec 2013

2066367 - kaj bi s temi nesrečnimi državnimi kolhozi

Ne stari, tega nismo imeli za teh 64% naših podjetij, ki so namesto v roke državljanov, po komijih bila namerno dana v last državi. Komunistični državi! Ugrabljeni državi v rokah komunistov! Da se lahko še naprej gredo svoj državni kapitalizem a.k.a. socializem™. Komunisti so takrat blagovolili narodu v formi certifikatske prevare vzdolž vekotrja žvaka-za-seljaka dali zgolj manj kot 10% transakcijske vrendosti vsega družbenega premoženja, pa še to so 90% že vnaprej zacementirali kot bodočo last rdečih tajkunov. Vse ostalo so alocirali državi, torej sebi pod komando, saj je ugrabljena država ždela v njihovi fritzlovski kleti v ujetništvu.

In ja, čeprav se sliši paradokslano, bolje je, da se magari komiji - fizične osebe teh podjetij polastijo, če se upajo in če se sploh lahko, skozi zakonit privatizacijski proces izpeljan po recimo kakšnem ustavnem zakonu, da ta podjetja enakrat za vselej tudi uradno postanejo fevd teh komijev, kot pa, da uradno ostanejo državna, a še vedno fevd teh komijev.

Kajti, takšna, kot so danes, državna, služijo kot kapitalski temelj prikritega planskega državnega podmiznega tovarišijskega pajdaškega kapitalizma t.i. socializma, kot kanal po katerem se preko proračunskega dojebavanja ropa državljane odvisno zaposlene in državljane lastnike malih podjetij, da se lahko dojebava teh 64% gospodarstva, iz katerega koristi vleče zgolj in izključno komunistična klepto kamarilja (KKK) s svojimi plačanimi volivci in hajduškimi jataki.

Naj si potem svoje privat fevde sami dojebavajo iz česar hočejo. Ne pa tak kto danes, koristi, kjer so (recimo v KRKI) njim, izgube pa narodu. In v sešetevku vsi naši državni kolhozi nenehno od pamtiveka in postanak imajo seveda izgubo.

In veš zakaj je bolj narobe, če se privatizacija naredi tak, da država to prodaja. Zato, ker se v takšnem procesu ne obogati državljane, ravno kontra, mi bomo zdaj dali denar za sanacijo pred prodajo, ampak fašistično državo v ujetništvu pri KKK. Skratka empowering KKK. Again!

Jap, pričakovati je, da bo ta KKK med lastniško konsolidacijo postopoma iztisnila male lastnike, ma mali lastniki, to jest državljani bodo vseeno prifitirali ne le kupnino delnic, ki jih bodo prodlai, temveč posredno neke druge, mnogo večje milijarde in to samo iz naslova eliminaicje večnega dojebavanja kronično izgubarskih državnih kolhozov iz njihovih davkoplačevlaskih žepov in celo iz žepov bodočih, še nerojenih rodov.

Da niti ne omenjam, da bodo eni državljani ipak dovolj pametni, pa ne bodo dvakrat šli na isti tenek komunistični led, pa jim tokrat svojih delnic ne bodo dali đabest ali pa jim jih sploh ne bodo dali.

Pa tokrat ne bi šli z nikakršnimi jebenimi komunističnimi nategunskimi certifikati, temveč bi oblikovlai en sam sklad, v njega puknali vse kolhoze in delnice tega sklada podelili državljanom, potem pa takoj šli vun z IPO in novo emisijo, ki bi obubožanim kolhozom prinesli nov svež kapitla iz tujine. JKap iz tujine! OD kdo drugej sploh lahko pride svež kapital. In to bi bilo prav tako blagodejno proti tej fritzlovski ksenofobno-izolacionistični mencingerijanski KKK.

Sklad se bi dalo upravljati skupini sueprstrokovnih ljudi, najraje tujcev, ki s komiji niso nikdar prišli na razdaljo manjšo od 1000 km.

To vodstvo sklada bi pa takoj zamenjalo vodstva vseh nekdanjih kolhozov, zdaj prajvat enterprajzof, kjer je ta novi sklad večinski lastnik in od tam iz vseh ravni managementa odstranili vse, ki so kakorkoli povezani s komiji za 300 rodov nazaj. Vse kar so toneti nastavljali, nje™, bi sklad brez pojasnil in možnosti ugovora odstavil. Zakaj? ZATO! "KajPačeSoStrokovni™?" SIKTEEEEER gamad komunistična nastavljena!

Link

Ni komentarjev: