nedelja, 31. marec 2013

2068396 - zakaj EU in EUR nimata prihodnosti

Eu, ki je v svoje vrste, kot kobajagi demokratično in komplajant članico, sprejela državo, ki že 70 let ždi ugrabljena in grobo posiljevana in zlorabljana v fritzlovski kleti komunistične tolpe, nima bodočnosti in temu je tako najmanj od tistega dne, ko so medse pričeli sprejemati komunistične đamahirije, na vrhu katerih so ekspropriativne reketarske plenilske hajduške tolpe komunistične in kriptokomunistične in nazisocialistične oz nazisocialistične sodrge najslabše vrste.

PS
Približno 5 let nazaj mi je na ušesa iz prve roke prišla grozljiva zgodba o tem kaj se zgodi, ko EU naivčine brez izkušnje komunističnih nategov, izpostaviš komunističnim podmizniškim tolpam tovarišijsko pajdaških rentarjev. 

Takrat sem vedel oz uvidel, da bosta EUR in EU ves čas izpostavljena boju za preživetje in da jih v tem boju proti tolpam z območja komunistične Slovenije in najbrž tudi kriptokomunističnih ciganskih romunij, bolgarij, hrvašk...morda celo zalo kmaluntudi nekih abdićevskih Eu-cazisnkih regij, hehe, čaka zanesljiva izkrvavitev.

Izvedel sem namreč kako se evropski đabest nepovratni penezi za kmetijstvo talajo v Sloveniji. Tolpe so brez vsake evidence talale stotine milijonov in z leti cele milijarde najprej za fiktivne vinograde s kobajagi desetinami taužent na novo posajenih dolgoletnih nasadov trsov, v resnici so pa malo praskali po prsti, pa v zemljo zagrebli nekaj sto garjavih in že posušenih trsov, naslednje leto, pa prav tako brez evidence komu je kaj podarjeno, spet črpali vzpodbudo za eliminacijo vinograda in postavitev nečesa drugega, prav tako petežno fiktivnega na istem kosu zemlje.

In kaj je bil edini pogoj, a so koga sprejeli med maziljene izbrance, ki so smeli participirati na hajduškem plenu? V pravi stranki si moral biti, ponavadi v isti, kot lokalni žepan, in za prave NjihoveSvoje™ tekovine si se moral izjasnjevati. 

Mislil sem si, pa jebote, te tovarišoijske tolpe lahko to sekvenco ponavljajo v nedogled, saj niti temeljne evidence ni komu so šli penezi, pa kdo jih bo sploh lahko kadarkoli izsledil in ufatil. Auuuu!

Link

Ni komentarjev: