nedelja, 3. marec 2013

2032562 - mit o pluralnosti slovenskega političnega prostora

[Kamon]
>Gaber sicer meni, da je mogoče združiti tako različne si stranke, kar je uspelo že Janezu Drnovšku.

Kakšne različne stranke? Kokr se jst spomnim so bili v vladi komunisti in agrokomunisti.

Tako je! Horde agitpropovcev N571-H572 se trudijo proliferirati svoje prokomunajzer mite o normalni demokratični sceni in pluralnosti v slovenskem političnem prostoru, v katerem kobajagi teče normalno negociranje demokratičnih strank. In veste kaj še? Če so te miti zablode teh naših kobajagi-žurnalistov in wanabe-politanalitikov tipa Drmarkeš, v katere celo iskreno verjamejo, potem je tragedija in sramota toliko večja. Bolje bi bilo, da so vsi pokvarjenci, to bi za to nacijo pomenilo, da še ima šanso.

Vsak sodobnik komartijskih tolp ve, da je pluralnost in s tem tudi obstoj prave parlamentarne demokratične politične scene na kateri medsebojno tekmujejo različne doktrine in programi, zgolj fatamorganski pičkin dim, ki eksistira samo na ravni pravljic komartijskega agitpropa in v omejenih umih, s tem zapeljanih bebcev.

Najboljši dokaz za to je bil nedavni sprejem cele vrste zakonov, med katerimi je najbolj satanski in antinarodni zakon o pokojninskem sistemu. Tam se je videlo, da so vse slovenske kobajagi-stranke zgolj frakcije iste politične strani, doktrine in programa, ki so v koaliciji zla proti narodu, ki mu želijo vladati, njihov medsebojni kleš in boj je pa zgolj boj za plen, moč, prestiž in raznorazni egotriparski prepirji. Zelo hitro se pa dogovorijo, ko pade predlog, da se narod nasilno še bolj drastično uravna v enaki bedi, da se ustvarjalace vseh dobrin in keša reketira, davčno diskriminira in sistematično pavpetizira.

Wanabe pluralnost slovenskega političnega prostora je skrbno gojen mit, navzven viden kot šarada za bebce, ki ima za cilj dati kredibilnost drugim podobnim komunističnim nategom, kot so "sestop" in kobajagi uvedba demokracije in kobajagi izginotje komunistov in kompartije. Kučani, drnovški, potrči, stanovniki, pirjevci, jankovići, pahorji, tuerki in podobna rdečetlibanska kamarilja so kobajagi ostali in vladali dalje, komunisti iž njih so pa kobajagi, kot sveti duh izpuhteli neznanokam.

Mačkov maziljenec ortokumunist Drnovšek ni bil nikakršen jebeni veliki um, ki da je v maniri velikega vojskovodje Gingisa "le stežka in zahvaljujoč njega nevideno velikemu geniju združil diametralno nasprotno različno misleča skregana slovenska plemena", temveč je bil precej dolgočasen kompartijski aparatčik, ki mu je murgljska prelatura pred noge položila pohlevne kompartijske derivate in reciklate, komuniste, agrokomuniste in kriptokomuniste, ki so, tak kot danes DL, SLS, PS, SD in Opus Desus imele komando iz centralne rdečekhmerske prelature, da se kot vsi vazali v zgodovini podredijo od prelature nastavljenemu Drnilama Kublaj Khanu. Pa kasneje Pahorju, pa Zzocciju. Pa zdaj Alenčici. Pa v jesen tovarišu Lukšičašenku, itd...

In ader wordz, pri tej kobajagi sila zahtevni medijaciji "velikega" komunističnega "genija" je šlo zgolj za zahrbtno mafijsko komuniciranje groženj in kazanje mišic udbomašinerije, povprečni pogovor s posameznim vazalnim liderjem komunistične frakcije je pa bil dolg en stavek, ki ga je dijabolični socialno disfunkcionalni komunistični aparatčik izrekel tako, da sogovornika niti enkrat ni pogledal v oči: "Podprli boste to, kar se vam naroči, to vam bodo "dostavili", dobili boste svoj del plena in participacije v moči, funkcijah, oblasti in penezih, če pa vam kaj ni všeč izvolte sami v Murgle, pa tam povejte kaj bi radi".

Danes ni nič drugače, le da udbofalange današnje puckote pacificirajo, kupijo in ali držijo za jajca z nekoliko drugačnimi ponudbami, grožnjami in izsiljevanji. Personalized treatment sort of speaking. Bespoke treatment.

Virant, Kahel, Lukšičašenko, Don ZZocci in agrokomunajzer pizdeki iz SLS sodijo glede volje do koaliranja v Zavezi komunističnega zla v kategorijo, ki se jo da zakoličiti in opisati s sintagmo "Žabo ni težko nagnati v vodo". Ves napor med "težkim pogajanji" teh nagravžnih komunističnih žab krastač strupenjač glede vstopa v komunstično koalicijo ultimativnega zla, bo potrošen za špetir o tem katera žaba in NjenSvoj klan bo dobil večji del plena.

Če zaključim, mit o nekakšnih "veščih grandioznih komunajzer pogajalcih, ki da so mirili olje in vodo" ni nič drugega, kot zgolj še eden izraz oz dokaz, da so laž in nateg večna duša komunajzerizma, Slovenija pa posledično en velik Fejkostan, v katerem nič ni to, kar se nategunske tolpe trudijo prikazati, da je. 

Link

Ni komentarjev: