ponedeljek, 18. marec 2013

2050894 - kar je komunistom všeč,...

[foore]
Zanimivo, kako so Slovenci ponižni in kar trpijo. Ne razumejo, kako slaba je pokojninska reforma in kako nepravična in kot praviš plenilska..... Že dolgo imam občutek, da je ta Andrej čisto pravo kukočje jajce ........

Nikomur ni treba biti ravno Einstein, da ugotovi, da če je Kučanu in njegovim tolpam sprejeta pokojninska "reforma" izjemno všeč, da to pomeni kontinuiteto komunističnega reketarskega zla nasilne uravnilovke celotne nacije v še večji bedi in umor slovenskega naroda.

Pošten in umen in moder politik in državnik, kakršen bi moral biti vsak nekomunistični politik, se bi najprej pozanimal kaj je Kučanu, "kučanu", kučanu™ in njegovim rdečetalibanskim reketarskim zaripležem všeč, in ko to izve, zagovarjati in predlagati natančno nasprotno od tega. 

Vsako dete ve in vsak vrabček na veji že čivka, da kar je dobro za komuniste, je smrtno nevaren toksin za narodovo svobodo in blaginjo. Kot bi rekli Eskimi: "Kar je dobro za bakterije MRSA, je smrtno za človekovo telo."

Komunistična tolpa nikdar ni skrenila s poti ideološkega vektorja, ki ga je tovariš Moša Pijade predstavil in zabičaval na zasedanju komunističnih tolp v Jajcu: "Mi komunisti smo smrtni sovražniki vsake blaginje, nam tisti ljudje, ki kaj imajo, ki imajo za jesti in za obleči nič ne koristijo, mi potrebujemo obubožane proletarce, ki nimajo ničesar, so od nas odvisni in nam bodo zaradi tega hvaležni. Bebce med izobraženci p bomo nategnili s kluturnimi prireditvami in podobnimi sranji za naivne"

Zato dandanes racionalni ljudje razmišljajo povsem napačno, ko se upirajo pravilnemu, a šokantnemu zaključku, da današnje komunistične tolpe, na povsem enak način, kot takrat terorist tovariš Moša Pijade, orgazmirajo od veselja, ker je vsak dan več brezposelnih in obubožanih in ker je potom davkov in neokapičenih prispevkov-reketov uravnanost ljudi v enaki in zelo nizki bedi vsak dan večja. 

Jap, dragi moji racionalni sodržavljani, nikar se ne upirajte pravilnemu zaključku, da je komunistični tolpi v veliko zadovoljstvo, da crkne čimveč zasebnih podjetij, najbolje, da kar vsa. Celo več, najbolj militantni jastrebi med njimi bi najraje videli, da bi država čimprej bankrotirala, bila kaznovana in izolirana od EU zaradi nespoštovanja maastrichtskih kriterijev z recimo izgonom iz evrocone, da Slovenijo potem oni izključijo še iz Nato in potem še iz EU.

Državne kolhoze, ki so temelj komunistično-rdečetalibanske doktrine državnega podmiznega pajdaškega kapitalizma, seveda v rokah kompartije, bodo dojebavali tako, da bodo še naprej pospešeno pavperizirali, oz odkrito ropali narod preko drakonskih diskriminatornih davkov in ekspropriatornih reketov-prispevkov, tako nagrabljen oz uplenjen denar pa vtikali v plače absurdno prenapihnjenega javnega sektorja in brezperspektivne kronično izgubarske kolhoze komunistične "ekonomije", koder delajo skoraj izključno njihove nepotistične sinekurne sorodniške in prijateljske falange, klijentela in plačani volivci kompartije.

Novi pokojninski zakon in nova delovna zakonodaja so temeljni in najbolj vredni vogalni kamni komunistične trdnjave v Sloveniji. Moša Pijade v grobu ejakulira od sreče bolj kot je, ko so leta 1946 vršili prvi komunističninasilni ekspropriativni rop Jugoslavije. Tisto ej dolgo veljalo za anjvečji brutalni rop v zgodovini balkana, potem je pa kučanistična tolpa leta 1992 izumila kar tekočo sprotno ekspropriacijo potom davkov in prispevkov. Do polnoči tisteag usondega večera smo Slovenci bojda lahko sanjali kukuruz, naslednji dan je bil pa povsem nov dan, komunistično plenjenje oz. eksprpriacija je bila postala institucionaliziran in tekoč, vsakdanji hepening, ki ga poslej nihče več ne opazi.

Link

Ni komentarjev: