torek, 19. marec 2013

2052828 - tovarišici Spomenki, kar gre njenim lupetanjem

levica ni pristala na obsodbo revolucije, desnica pa ne na obsodbo kolaboracije z okupatorjem.

Komsomolčica Spomenčica se gre wanabe Goebelsa, al kaj? Koga misliš, da imaš za norca, tovarišica Spomenka?
"Kolaboracija z okupatorjem" je ne le bila obsojena neštetokrat, obsodba je bila vzakonjena neštetokrat in na ziljon načinov in form.

Bila je celo eksekutirana do devetega kolena vseh sorodnikov onih, ki so nasprotovali komunistični beštiji pa če so pri tem res zagrešili greh kolaboracije z okupatorjem ali ne. Eksekutirana je bila. Izvensodno! Nelegalno! Nelegitimno! Necivilzirano! 

Štekamo tovarišica WanabeGoebelsofka? Lagati zdaj, da je ona kobajagi insistirala zdravo jako, ma je fso to komsomolkino morlanovertikalnost in krepost nekdo™ zavrnil, je maloumno podcenjevanje temeljne kmečke pameti slovenskih državljanov.

In kdo konkretno je to "desnica" v Sloveniji? Kako recimo se vidi Janševo desničarstvo? A tako, da skupaj s kučanističnimi komunistofašisti ultraši rdečetalibani sprejema in celo poglablja komunistične nasilnouravnilvovske in ekspropriacijske pokojninske zakone? Da pusti intaktne nasulnouravnilovske reketarske davkoprispevkovne diskriminatorne komunistične zakone sprejete po kučanističnih fašistokomunistih? In kdo konkretno je ta "desnica", ki je zavrnila obsodbo "kolaboracije z okupatorjam"?

Tovarišica Spomenka skuša manipulirati s polresnico, tem geoebelsovskim gaitprop orodjem, ki je očitno tako ljubo in privlačno vsem komunistom, da se ga ona eto na veliko poslužuje. 

Na ziljonkrat že obsojeno kolaboriranje z okupatorjem nekomunistov je bilo treba zgolj dodati še obsodbo zločinov kompartije i predvsem obsodbo in prepoved delovanja kompartije same. In seveda, tudi to je treba reči, bilo je treba obsoditi tudi kolaboracijo komunistov z okupatorjem, tik pred vojno, med vojno in ob koncu vojne. Recimo, leta 1943, ko se je vojna končala za italijanski del okupatorskih sil, pa takrat, ko se je Titek dobival z nemškimi đenerali, da se dogovorijo za napad na eventuelno v Istri ali Dalmaciji izkrcane zaveznike, pa recimo takrat, ko sta se bratila Hitler in Staljin in naše komunjare.

In tega komsomolčica Spomenčica ni dopustila, temveč je stekla Kučanu oz "kučanu" v objem, izdala in razjebala Demos skupaj z drugimi krti in neiskrenimi pizdeki in je z rdečo peno na ustih gagala svoje izmišljotine in konstrukte, ki naj prekrijejo in zakrijejo njene prave sentimente in pravo pripadnost tistemu, čemur ona samotolažilno reče "levica", v resnici je pa to rdeča komunisto-fašistična zločinska in plenilska roparska mafija, ki je leta 1945 ugrabila državo in jo še vedno ima v ujetništvu, Spomenka ji pa asistira.

"Ustavite desnico in njen revanšizem [do kompartije in tovarišev]", je v svojih konstruktih frikala, objokujoč domnevno usodo "ubogih" tovarišev, točeč krokodilje solze, kobajagi utemeljeno zaskrbljena komsomolka Spomenka Orleanka. Skrbelo jo je, da njeni tovariši ne bi padli v globoko depro, če bogendaj ne bodo na oblastni poziciji totalne oblasti dlje kot eno minuto . 

Trdila je, da komunist zdrži brez zraka pod vodo tudi do 90 sekund, brez totalne oblasti pa bojda ne more niti 20. Auuuuu! Ubogi tovariši! Bogve, kaj bi bilo s Kučanom, če bi mu leta 1991 rekli, sikter iz politike pizdun, ne potrebujemo tvpjih nategunskih in špetrimaherskih "uslug". Najbrž bi revež padel v afilaktični šok in komo z odprtimi očmi iz katere še do danes ne bi prišel vun: nacija pa v jok, nje™?

Če so kolaboranti vsi pobiti in ali pregnani že skoraj 70 let, njihovi sorodniki pa temeljito pacifirani in na debelo ustrahovani in unilateralno "orgnizirano spravljeni" že skoraj 70 let, če so celo izmišljeni in po nedolžnem markirani in stigmtizirani "kolaboranti" prisilno doživeli svoje katarze že davno, le malo so fristrirani in revoltirani, da jim komunistofašistična tolpa še danes ne pusti označiti in ali pokopati kosti svojcev, komu potem služi nečastna relativizacija, ki jo izvaja pošastna beštija v formi komsomolke Spomenke? Zgolj retorično vprašam, seveda.

Btw, a se morebiti kakšni "kolaboranti z okupatorjem" zbirajo kje na kakšnih urhih, da se bi tam hvalili, da so "zmagali", al se zbirajo komunistične beštije, da se hvalijo z "zmagami" v Kočevju, barbarinih rovih, tezenskih jarkih in tako delaje tega je bojda skoraj taužent lokacij, teh njihovih "zmag". Celo lažgoše so ena taka komunistična "zmaga".

No, tovarišica Spomenka, če se zbirajo samo VašiSvoji™ "levi" "zmagovalci", in onih drugih ni nikjer najti v naravi niti v čvrstem, niti v vpepeljenem agregatnem stanju, razen v obliki kosti, koga potem ima smisla pozivati, da se spokori in ali s svojo slabo vestjo in potomci žrtev "spravi". Kdo je potem lahko proti, če je eden v agregatnem stanju kosti drugi pa rejen komunistični prešič na državni plači, ki na lažgošah in osanakarcah zariplo rjove, da bo znova polnil barbara rove?

ko se je dogajala prva »tajkunizacija«, kaj šele, da bi obsodil tisto, ki se je dogajala v času Janševe oblasti.

Evo, pa se je tudi to zgodilo. Tovarišici gre osebno za nokte, pa je po nesreči priznala, da se je prva »tajkunizacija« vendarle v Sloveniji zgodila, da to ni tista domnevno šele druga, (v resnici je namreč šlo za eno samo, komunistično tajkunizacijo, ki se je začela takoj ko je Spomenka izdala in razturila Demos in se dogaja še danes), skratka ni ona, ki se je dogajala v času Janševe oblasti in da so jo izvedli njeni in Korsikini domenovno po Korziiki "pollopovski" "levičarji", v resnici pa pošastno lopovski komunistofašisti . 

E pa hvala, tovarišica Spomenka, ker ti je to izletelo. Do sedaj ste vsi "levi" gagali, da tajkunizacije prej sploh ni bilo, da so v Sloveniji samo trije tajkuni in da so vsi trije seveda Janševi, saj je NeVašemNeSvojem™ Janši treba pripisati vse škodljivce, od tajkunov do lubadarjev in virusov ptičje in svinjske gripe, a bogami tudi navadna gripa nikakor ne more biti od vas "levičarjev", ne™, čeprav so vsi tajkuni po vrsti vidni člani kompartijinih derivatov in reciklatov in so nekateri celo ustanovni člani kučanovske falange 21. Skratka sma "žlahtna slovenska levica", de™?

Korsika mi očita, da živim »v dveh različnih državah«; res sem živela v prejšnji in živim v sedanji, kakor Korsika, le da on med obema ne vidi temeljne razlike: da je bila prej enopartijska, sedaj pa je parlamentarna država; uvedba demokracije pomeni nov začetek!

No shit Sherlock! Jaz baš niti nisem opazil, da smo pluralnopolitična država. Evo recimo poglejmo sprejetje antinarodnega lopovskega pokojninskega zakona. Ena sam komunistična nasilnouravnilovska miselnost in ideologija komunistične ekspropriacije. Nobenega pluralizma ne vidim! In tako je zahvaljujoč tudi Spomenki, ki je z Bučarjem in kompanijo pohitela tudi uradno vrniti Slovenijo v enopartijsko kloako, tak, da je oblast po samo nekaj mesecih metuljskega življenja Demosa, tudi formalo vrnila nazaj v roke Kučanu in ga s tem legitimirala kot "novo silo". Kot demokrata, čeprav je ostal "demokrat". Pa mu eto temeljem tega tudi danes poje v slavo in Korsiko opominja, da Kučanu niti do kurca ne sega. Auuu!

Link

Ni komentarjev: