sreda, 27. marec 2013

2063368 - kako novinarske spake izkrivljajo politični prostor

[sloj]
Preprosto vprašanje: kako pa bi sicer preživeli boljševiki, od Zemljariča navzdol? Zakaj so se razbohotili jankovići, golobiči, senice, forumaši21? Zopet preprost odgovor: zaradi medijev, ki ste jim dajali potuho! In zakaj je padla Janševa vlada in s tem demokracija? Ne zaradi KPKja, pač pa zaradi medijev. Brezsramno, s podporo Viranta in njegovih stricev in tastov iz ozadja, ter Murgelčana, ste mediji poteptali svetinjo, ki se ji reče Slovenija. zato ne blebetajte, pač pa popravite krivico vsem, tudi tistim v Hudi jami!!

Ehhhh, oni™ tega ne morejo.
Oni so vendarle levičarji™. Wanabe, seveda!

In levo™ je v Sloveniji oz slovenski coni potemkinovskega rdečega somraka, pač fatamorganski sinonim za progresivno, za avantgardo™.

Čeprav so na oblasti sile, ki sebe imenujejo levi™.
Na oblasti so pa že 22@45™.
In se krčevito borijo, da bi jim njihova kontinuiteta trajala še naprej. In privilegiji tudi! In sistem zajedanja in podmizenja tudi!
Večno trajalo!
Se, torej, še bolj krčevito borijo, da bi jim njihove boljševiško-rdečetalibansko-mafijsko-reketarske nasilnouravnilovske tekovine™ ostale nedotanjene.
Konzerviraen torej!
So potemtakem edini slovenski konervativci.
Konzervativci pa v teoriji in vseh normalanih državah veljajo za nazadne.
In nikakor za napredne oz avantgardo.

Ampak, to naših medijev oz novinarjev ne moti.
Kajti gre vendarle za Njih™ in NjihoveSvoje™.
Ki so si s pomočjo baš te novinarske falange, med katero so najbolj glasni pripadniki eskadronov N571-H52, sami nadeli pridevnik "levi", da bi temeljem te zablode o levem kot avantgardnem, lahko sami sebe oklicali za "avantgardo".

In vse kar je potem nasprotovalo Njim™ in NjihovimSvojim™ klanom in NjihovimSvojim™ lopovskim, podmiznim, nategunskim, lažljivim in zločinskim praksam so označili za zlo. 

Za desno zlo seveda!
Saj so oni vendarle levi™.
In kdor ni žnjimi je proti njim™.
In kdor je proti njim™ ne more biti drugo kot desno nazadnjaško konzervativno zlo.
Ultradesno!

Ker oni niso samo levi™, oni so pri samooklicanju bili galantni in so se samooklicali ne za neke tam navadne leve™, temveč baš za LevoNaSredinske™.
Seveda!
Pričakovano! To zna vsako dete, de™! Zelo preprosto, de™. Levonasredina velja za strpno in neekstremistično! To je kule, de™!
Čemu se bi oni pri laganju nazaj držali? Čemu se bi ustavljali pri kolenih, ko so naivnemu narodu dvogali krilo. Da ga frit nategnejo!

Eksimiski narodni pregovor pravi: "Kad se bre laže - nek se laže oficirski! Na bogato i bahato!"

Čemu bi bili samo levi™, samo avantgardni™, pravični™, strpni™, itd... lahko bi izlistal vse lastnosti Jezusa, Matere Tereze, Gandhija, Dalaj lame in vseh božjih angelov in puščavnikov v kolektivitetu sešteto, hehe.

In kdor ni žnjimi je proti njim™ je torej natančno nasprotje vsega tega.

Logično, nje™, zelo preprosto, de™. Oni™ Jezus - Janša Satan, de™, zelo preprosto, nje™, Janša eno govori, de™, drugo pa govori, de™. In če so oni na sredini™, de™, zakoni geometrije premic velevajo, da mora nekdo, ki je po diktatu agitpropa oslikan kot ZelodalečOdNjih™ biti pač na ekstremni desni strani premice, de™.
Čeprav je v bistvu nekšen zblojen levičarski papak.
Ki skupaj žnjimi gladko sprejema ŠeBoljKomunističneZakone™.

A ipak, jebiga, naši žurnalisti so zrasli gor v valilnicah kreatur, ki po svetu hodijo zadojeni z idejami vzdolž parol: Socializem je kul, majke mi sudija, evo poglejte si rdeče khmere, Kambodžo, Kubo, Kitajsko, Slovenijo in Severno Korejo.
Pa, da biti levičar ni klepto-sociopatska mentalna motnja in tako naprej.

Naši žurnalisti so vendarle vsi sami sebe proglasili za leve in so na to ponosni.
In seveda, ker so NjihoviSvoji™ nekoč poklali in na plitvo pod slovensko rušo zagrebli stotine tisočev, jih oni ščitijo. Ker so njihovi™. To ni zločin, nak, to je junaštvo. Moralo se je tako. Da zmagajo NjihoviSvoji™, ki so pravični™, avantgardni™ in to.

In če Slovenija ne premore niti enega pravega desničarja, ga bodo ravno te novinarlse spake pač iz nič ustvarile. Valda se sposobi, da vsak lopovskomafijski reketarski izmeček, ki se je s pomočjo teh novinarjev samoproglasil za wanabe pravičnika in borca za pravice šibkih, katere sicer brutalno reketira in davčno odira in zlorablja na tisoče načinov, ima sebi naproti, magari fatamorganskega in čimbolj ultradesnega sovraga, de™. Kako sicer se bi njega junaštvo in epska veličina in njega avatgardno-pravičniška kobajagi levost™ opazila v odsotnosti baš ultra-desnosti™?

Link

Ni komentarjev: