četrtek, 28. marec 2013

2064870 - komunistična frakcija je Janšo vrgla iz kluba PEN

[denac]
Večina članov PEN-a se z izključitvijo Janše ne bi strinjala. Odbor PEN-a je to gesto storil na svojo roko, ali pa z grožnjami ostalim. V odboru so bivši udbovci.
Bratuškova je pa drugod ukazala odvzem akreditacije novinarju. Udba z novo vlado dobiva krila.

Ubogi komunisteki!

Leta 1945 so janše preprosto zverinsko poklali, v zatilje ustrelili, v fojbo vrgli, v rudnik žive zazidali. V hiši zvezali opa hišo zažgali, kot recimo družino Mavserjevih.

Ma, kaj janše, dovolj je bilo, da je nekdo, magari dojenček, bil v sorodstvu z nekom, ki ga je komunistična drhal imela za potencialnega morebitnega jutrišnjega nenavdušenca za komunistični lopovluk, rop in ekspropriacijo, ter seveda slepo ubogljivost in suženjstvo, pa so ga že fentali.

Simpl, hitro in brez zajebancije.

A vidi jih zdaj! Morajo se sirote kumunajzarske matrati z glumljenjem demokratičnosti. Kako poniževlano! Pa potratno in zamudno, de™.

Njaprej je bila afera orožje, pa ni zadoščalo, pa afera Patria, pa ko nič drugega ni prijelo uprizorijo nekšno kapeka šarado...in rata, eeee...eeee...kako, da kažem, delno jim rata, hehe. Kar komunjare seveda ne zadovolji! Treba ga je povsem razčlovečiti pizduna Janševega! Uničiti! Poteptati do neprepoznavnosti! V prah ga je treba zmleti! To je komunistični način! Polpotovski način! Titov način! Mačkov način! Murglorski način! Murglbabin način!

Pa eto, sledom tega ga zdaj mečejo vun iz PEN, ker ne morejo valda komunistični pisuni dopustiti, da bi Janša sedel v Njihovem™ klubu, nje™, pa da jim, ko Kučan kmalu bognedaj umre pa oni toti njihovsvoj™ PEN klub preimenujejo v "Klub Milana Kučana", Janša tam neki jezika, kot član, ki je intajtld, to bi bilo sila nerodno, de™. Pa jutri ga bodo hoteli vreči iz česa tretjega. 

Recimo, spomnijo se neodvisni™ in nepristranski™ antropologi Slovenije, ČistaStroka™ takorekoč, da Janšo vržejo vun iz človeške vrste. Češ, ajt Janez, sikter iz vrste homo sapiens sapiensof, tu nea si zaželen, de™! Pred tem pa za mnenje vprašajo Spomenko, Repeta, Pirjevca in KaPeKa. In vse te slovenske aftoritete, de™, dajo pritrdilno mnenje, da so "našli sum na upravičenost takega ukrepa".

Koliko muke, da razčlovečijo edinega, ki je relevanten, kot tekmec komunistični beštiji za oblast. 

Auuu, to je pa res nehumano, da jebe oca je nehumano, dedi in pupike moje, mar ni? 

Mislem to, da morajo "uboge" komunistične zveri glumiti vso to demokracijo namesto, da bi ga smeli preprosto likvidirati.
Da ne morejo, tak, kot leta 1945 Janšo kar v fojbo z metkom v zatilju vreči. Mislem, halooo, kakšna komunistična đamahirija pa smo to, jebenti!

Alpa vsaj v rudnik živega zazidati, da si Kučan kobajagi nea maže svojih ćevapćićef na svojih miđetskih rokicah. 

Skratka, ubogi komunisteki, men se tak smilijo. 

Mar Spomenka nea bo nič napisala v tolažbo, zagovor in obrambo tem ubogim komunistekom. Mar nea bo povzdignila svoj dalajlamski glasek proti svetovnim hegemonom, ki so ubogim komunistekom leta 1989 na nek način kot pogoj za vrnitev med civilzirane narode, de facto prepovedali, da bi poslej uporabljali te "elegeantne metode" revolucionarnega boja proti kontrarevoluciji™ in reakciji™? 

Eksimska pesmica pravi "Vudri jače manijače!", vudri Spomenka, vudri po desnici! 

Zdaj bolj kot kadarkoli prej moraš zarjoveti "ustavite desnico" "Ustavite Janšo"! 

Povej jim Spomenka, razloži naciji in svetu, da to, da Janša noče sam narediti samomor, je čisto ogabno antikomunistično dejanje. 

Je čisto dejanje revanšizma! Grozno!

Povej jim Spomenka, da se z Lune s prostimi okami vidi, da so tovariši poskusili vse podvale, ki so jim na voljo v coni hlinjenja demokratičnosti in ta Janša nea je dojel, pa se še vedno upira. Edina možnost je, da se fenta sam, ker tovariši so izčrpali vse možnosti, razen onih barbararovskih. In ta pizdun janšev kar noče! Noče se sam fentati! Revanšist antikomunistični arogantni! 

Mislim, če Janša s tem sprovocira tovariše, da nas izključijo iz NATO, EU in nas znova severnokoreizirajo, bo vsa krivda Janševa. Spoemenka bo pa lahko v Financah, tik preden tovariši prepovedo tujo propagando in Finance zaradi barve nacionalizirajo pa spremenijo v Komunist, spisala kolumno, da je ona na to možnost opozarjala, da je itak že davno vedela, da bo vse to zlo in vrnitev kučanovega enoumja v odkriti severnokorejski verziji povzročil Janša. Nje™? De™? Fakat ji je treba dati medaljo, jebote!

Link

Ni komentarjev: