nedelja, 3. marec 2013

2032611 - eni pizdeki močno pogrešajo komunistično psihiatrijo

[vojkok]
Dej sprintej si svoj tekst in ga pokaži prvemu psihiatru, ki pride mimo. Ko te bodo pod nujno zaprli na zaprti oddelek primerne ustanove, si vzemi čas, pa razširi svoje blodnje v Mein kampf II.

Kaj je, komunistek-fašistek? Vudrila krvava pena na žnable, kaj? Ti je hkrati padel rdeči mrak na oči?
Ti manjka rahmetli rdečetalibanski DrZiherMengele v Polju in ti manjka njegova asistenca Kompartiji™ v zadevah eliminacije nadležnih dvomljivcev in neistomišljenikov?

Vem, vem, sem prebral tone materijala o tem, kaj se je tam v tistih leglih komunističnega zla počelo in kako komunistofašistične tolpe in umi razmišljate, ne rabiš se napenjati preveč, da se nam tu sredi foruma še ne usereš, jebote, dovolj si že storil, da mi to ilustriraš. Odpočij si malo. Dihaj globoko!

Kakorhitro se pojavi nekdo, ki kaj napiše, ali izreče neafirmativnega o VašiSvoji Kompartiji™, zlasti pa o njeni plenilski reketarski ideologiji in doktrini, lažeh in zavajanju, kar je esenca in bsitvo in duša kompartijske beštije, bi ga vi najraje takoj strpali v Polje, ga tam nadrukali s psihodeličnimi strupi, da tudi res kmalu izgleda kot brezvoljen v prazno bolščeč norec in bi vi lepo furali dalje vaše komunistofašistične zločinsko-plenilske nategunsko-lagalne fritzlovske orgije? 

Manjka vam vse to, kanede? Vem, srpokladivarčki moji, vem, da vam manjkajo te kompartijske metode "prepričevanja" dvomljivcev. Manjkajo vam tudi možnosti, kot so Barbara rov, pa kočevske in kraške fojbe, pa tezenski tankovski jarki, nočne asasinske trojke, ki morijo slovensko inteligenco, podjetnike in duhovne, temačne kleti udbovskih krvavih legel vam takiso manjkajo, ipd.

Hvala ti za ta tvoj odziv, kajti vsake toliko se kakšen od Vas™ komunistekov-fašistekov oglasi tak nekontrolirano, eksplodiran, s peno na žnablah in potrdi številnih drugih in bogami tudi moje skromne observacije, da ste res še vedno takšni fritzli in, da je samo vprašanje časa kdaj boste vse to zlo tudi znova poskusili zavrteti in vpraksiti v Sloveniji.

Ulicotacaške orgije, fašistična označevalna farba na vratih neistomišljenikov, grožnje, pošastne izjave pederastih igralcev, češ, da je treba Barbara rov hitro znova napolniti, zdaj, ko ga izpraznijo, opogumljena z izjavo komunisto-fašistične spake, da je novica o odkritju tretjerazredna, zastrašilne oborožene horde militantnih divjakov v partizanskih uniformah na hujskaških pasjih pocesijah rdečesrajčnikov v lažgošah, metanje granitnih kock policajem-mladim očetom in mladeničem sinovom v glavo in retorika divjaških nasilnikov vas izdajajo in vsakomur, ki zna šteti do 5 je jasno, da seveda je še kako možno, da bi vi storili oz ponovili vse tiste komunajzer-fašistične zločine, če se le ustvarijo okoliščine za to in dombite priložnost to storiti in prikriti. 

Jap, res je, jaz vas respektiram, na enak način kot respektiram nevarnost od strupenih kač, pa se držim dovolj daleč od njihovih strupenih žnabel in glede tega vas seveda ne podcenjujem, vem, da ste v svoji rdečetalibanski miselnosti zadosti bestialni, v svojem hlastanju po nadvladi dovolj desperatni - to smo ravnokar opazovali celo leto, v svojih distortiranih umih pa sposobni fritzlovstva do lastnih sodržavljanov-neistomišljenikov, tvoj bruh tu na forumu je najboljši otipljiv dokaz za to.

PS
Seveda je mucica papala vse protiargumente in nisi znal normalno, kulturno, strpno, civilizirano, tehtno in analitično oponirati niti eni od mojih namerno ostrih in provokativnih observacij, zato si zmogel samo to - verbalni bruh ad hominem.

Namesto, da moje mnenje argumentirano raztrgaš na prafaktorje (če je to sploh možno, hehe), si ti meni raje izrekel kar prvo in zaključno psihijatrično mnenje roftarsko-buffetskega ljubiteljskega kompartijskega psihijatra, ki že iz tega, da nekdo ne ljubi kompartijo in njeno zločinsko prakso in doktrino ve, da ta ne more biti normalen, kanede. Pro bono dijagnoza oskimoronskega amaterskega bufetskega vaškega "eksperta" iz zatohlega meglenega podlapskega medhribja, ki zamejuje ume in poglede. Ja, hvala ti za to milost, maestro! 

Sam, tudi to naj gre v zapisnik, da nisi originalen, kajti, reagiral si tipično za necivilizirano nasilno hajduško komunajzer-fašistično primitivno po fritzlovsko razmišljajočo gozdno nasilno-prevratniško drhal. Štekamo? Vsak asocialen sociopat zmore to, kar si ti naredil - pljuniti in izreči stavek "Ako misliš meni nevšečno - mrš v norišnico! Ic Maj vej or hajvej! Kompartija vej! DrZiherMengele vej!"

Link

Ni komentarjev: