torek, 12. marec 2013

2043654 - psihoanaliza motenih umov, ki bi obrtnike še naprej fritzlovali z obveznim članstvom v OZS

Komunistične tolpe očitno še vedno sledijo Kompartijinemu ideološkemu okvirju, ki ga je predstavil že Kidrič v dokumentu plana prve petoletke, ko je rekel, med drugim, približno tole: "Partija mora zelo natančno skrbeti, da dostopa do proizvodnih sredstev nima nihče drug, zlasti ne zasebniki in obrtniki, temveč samo in izključno narodna državna podjetja." Takrat je Partija bila na stališču, da obrtnikov sploh ne sme biti, ker bi to bilo pomenilo podporo "ostankom buržoazne misli". O tem je v svojem ekspozeju seveda na veliko lamentiral tudi tovariš Kidrič.

Kasneje, ko je Partija oz, ko so partijske guzonje ugotovile, da je vendarle, že zaradi vdomljenja in vkruhenja lastne rodbine in zaradi drobnih užitkov, treba dopustiti, da Pepe zasebnik ima mesnico, pa zrihta tovarišu sekretarju kak prižljc alpa pljučno tu pa tam, Franček pa gostilno, ker je sorodnik, nje™, so obrtništvu počasi odprli vrata, ma so ga ves čas želeli imeti pod nadzorom in diktatom, ter njega obseg in relevantnost držati v coni irelevantnega in majhnega po obsegu, večji del transakcij, pa zagarantirati za državne kolhoze. Odtod tudi danes tako srdit boj za ohranjanje teh kolhozov.

Pravemu dedu se bi še seks z Miss Universe, alpa recimo orgija s pohotno in rajcig usnebotoksirano in debelušno Mišo Molk, Natašo Pelz Šmajser in s Katjo Jevšek, sončecom shamanovim nenasitnim priskutil, če bi bila obvezna.

Samo sprijeni in moteni umi gulagpazniških komunističnih kapotov lahko silijo obrtnike in podjetja v obvezno članstvo v zbornici, proti njihovi volji, s čimer se nadaljuje tradicija Kompartije™, ki je na enak način ljudi silila v svoje zadruge in kaljektivnaja hazjajstva raznorazna.

Mi smo očitno obtičali v kidričevskem letu 1945. 

Sicer pa, iskreno, a je kdo sploh začuden? Če je, je sprenevedav bebec in lindasindromska budaletina, saj se nam ni treba nič čuditi, pa mi smo vendarle edini v celi Evropi, ki smo toto komunajzer tolpo pustili nedotaknjeno in celo na oblasti tudi po letu 1991. Komunajzer tolpa se gre svojo doktrino, to je pač tisto, kar komunajzer tolpa najraje počne.

Tu kaj veliko za dodati, ali debatirati ni. Dopuščaš komunajzer tolpo oz mislenost na oblasti - v paketu fašeš komunajzer doktrin in program fritzlovske fašistoidno staljinistične prisile.

Če bi Slovenija bila prava normalna dežela, Slovenci pa prava zdrava nacija, državljani pa pravi umsko zdravi državljani, bi sedaj prvo narodno vstajo trigerirali obrtniki, ki bi najprej šli pred hišo ultimativnega komunističnega zla - kraj kjer zaseda državni svet in ga eksemplarično in v opomin preostanku tolpe, demolirali do tal, potem pa pred parlamentom naredili tako štalo ter vztrajali vse dokler se ne le ne odpravi arogantni in nesramni veto komunističnih militantnih jastrebov iz državnega sveta, temveč vse dokler še poslednje komunistično pezde ne pobegne od tam in izgine v dimu večno tlečega smetišča zgodovine za vedno. To v prevodu pomeni, da čisto vsi politiki, vred z njihovimi podmladki morajo izginiti iz političnega "teka/tekme za pisrano". "Tolpe komunističnih fritzlekof gotofi ste", pa naj piše na glavnem transparentu vstajnikov!

Jap, tolpe fritzlekov so ti naši politiki, saj z obrtniki, davkozavezanci, ki prihodujejo izključno od lastnega dela in z narodom vobče, ravnajo natančno do pike enako, kakor je s hčerko ravnal Fritzl. Tudi njihovo lamentiranje o razlogih oz njihove utemeljitve so enako mudološke, maloumne in sprijene in do pike enake Fritzlovim. 

Češ, on je hčer zaprl v kletni pekel pa posiljeval zato, ker je njej tak bolje. V njeno korist jo je zaprl. Naši komunajzarji in njihovi vazali in s komunjaram in vazali v kohabitatu ordinirajoči oz ogijajoči drugi politični fritzleki imajo natančno enako retoriko, logiko, doktrino in gard posiljevalcev. Oni s pomočjo atributov ugrabljene države silijo in posiljujejo v številnih fritzlovskih kleteh, ki so si jih v ta namen v zakonih zgradili in vse to počnejo v našo korist. Auuuu! Jaz te posiljujem v tvojo korist, ti pa tiho trpi, saj si butatst in sam ne veš kaj je zate dobro!

Oni posiljujejo in reketirajo obrtnike potom prisilnega zaprtja v fritzlovsko zbornico, ker je za njih tak bolje, v njihovo korist. Auuu išo raz!

In seveda, niti policija, ki je tisto klet končno odprla, niti Fritzlova hči se ni strinjala, ker nekak ni videla kako je lahko za njo koristno biti zaprta v kletni pekel, kakor tudi obrtniki ne vidijo kako lahko je dobro za njih da so jih prisilno in nasilno sterali v komunistični zbornični kletni pekel, kjer jih komunistična tolpa s fašističnim mafijskim gardom posiljuje z reketi in raznoraznimi birokratskimi perverzijami, ter seveda glavnim - izvajanjaem kompartijinih nasilouravnilovskih in udbaškoobveščevalnih smernic.

Ajde Slovenci kremeniti, evo to je eden takih leigitimnih in zdravih pravih razlogov za narodno vstajo, idite jebati mater komunističnim reketarskim in gulagkapotovskim tolpam krvosesov. Idite jim v tisoče fragmentov razbiti njihove rentarsko-reketarske mokre fritzlovske sanje.

To, ne pa zaigano, z alkoholnimi hlapi izzivano, ali kako drugače umetno skonstruirano kobajagi nezadovoljstvo naroda v korist kučanovske sljašćićarske prelature iz Murglorja, to in ne glumatanje 20 tisoč najbolj militantnih kučanovih lopovskih vojačkov, ki jih med orgijanjem spremlja še cca pol toliko bebčkov, luzerjev in papkov raznoraznih, begavih umov, ki so falirali, alpa so diplome sfejkali, da prikrijejo svojo faliranost, to je pravi razlog za vstajo naroda.

Še bolj pravi razlog za vstajo naroda je t.i. pokojninska reforma. Ta sprijen antinarodni akt spačenih umov političnih firtzlekov.

Prav tako je razlog za narodovo vstajo poskus taistih spačenih fritzlekovskih umov, da folku znova iz žepov zasežejo denar, da bi reševali satansko seme v formi udbokolhozne wanabe banke, ne da bi pri tem imeli vsaj minimum higijene do naroda, pa vsaj razdelili taisti kolhoz folku, s čigar denarjem ga dojebavajo.

Prav tako je pravi in zelo močan razlog za narodovo vstajo, lopovska, reketarska,plenilska, razlaščevalna komunistična nasilnouravnilovska davčna zakonodaja, ki definira, da se ima 99% slovenskag ljudstva, torej vse tiste, ki prihodujejo izključno iz dela, davčno diskrimnirati in kot edini tip davkozavezanca morajo plačevati progresivne davke v drakonskih stopnjah, na to pa še rekete v formi neokapičenih prispevkov. Edino oni! Izmed vseh zavezancec!

Eto to je to. 

Obrtniki in odvisno zaposleni prihodovalci iz dela bi morali na ulice in tam vztrajati dokler vsi fritzleki Slovenistana ne izginejo iz politike in z mest, kjer se odloča o čemerkoli. In dokler se ne sprejme zakonov, da se spričo zločinov proti narodu, nihče od do sedaj, kadarkoli v oreteklosti in ali sedanjosti aktivnih in v stranke včlanjenih pizdekof, in logično da tudi nobena od obstoječih političnih strank ne sme udeležiti volitev. Nikoli več. To bi bila prava in legitimna zahteva kredibilnih vstajnikov. Ne pa to glumatanje kučanovske zdraharske ulicotacaške drhali in sprijenih umov rentarjev, ki bi radi kontinuiteto njihovih privilegijev in tekovin komunističnega zla.

Link

Ni komentarjev: