sobota, 2. marec 2013

2031959 - kako bo videti naslednje "vseslovensko" ulicotacanje

[olsegg]
> [bozga]
> Mene pa zanima, kakšna bo naslednja vseslovenska vstaja proti političnim elitam. Upal bi si staviti, da bo en velik žur z recitali, gledališčem na prostem, končal se bo pa z rock koncertom in vsesplošnim veseljačenjem. In na njem seveda ne bo manjkalo politikov levice in sindikatov.

in nosili bodo žaljive transparente zoper njim neljube državljane RS...

...in to bo vsesplošno ulicotacanje proti.... eeeee..... eeeeee..... kako, da kažem...eeee...jap, opoziciji

Obrazložljivo! V Sloveniji se vedno ulicotaca proti oponentom Kompartiji™. Prav tako je obrazložljivo zakaj za vsemi ulicotacanji stoji Kompartija™, Organzacja™ BojdaLevoBojdaNaSredinija™, al kak se že temu reče po tanovem. Cilj ulicotacaškega prevratniškega orgijanja, nezgrešljivo razodeva organizatorje oz inicijatorje štale. Tu velja parfraza onege follow the money - follow z fakin aspirejšen (therefore, also the money!) tu ditekt z maderfaker orgenajzer.

In ker so le ti večji del zgodovine v opoziciji in ker so ulicotacači vedno ena in ista komunistofašistična drhal, se v Sloveniji pač žalibog večji del zgodovine ulicotaca proti opoziciji

To je seveda svetovni unikum in je nezgrešljiv geografski marker kje na svetu so Butale in kje na svetu je dežele Absurdistan.

In kje na svetu živijo Butalci, katere kompartijski primitivni agitprop lahko manipulira lažje, kot bitja, katerih inteligenčna kapaciteta je na ravni glist in črvov, ki možganov sploh nimajo, ampak imajo namesto tega nekaj, kar se imenuje gangliji.

PS
V imenu normalnosti mora tudi Slovenija končno videti enkrat ulicotacanje proti resnični sprijeni oblasti, ki zlorablja narod! Čas je, da v Sloveniji začnejo ulicotacati oni drugi, oni tapravi zlorabljanci in zatiranci, proti onim tapravim zatiralcem, fritzlom, plenilcem, roparjem, fašistom. Komunistofašistom! Čas je, da Slovenija znova oddela izpit iz leta 1989. Ker zdaj ugotavljamo, da je Slovenija na tistem izvirnem izpitu, ki ga je delal kolektivno s čehi, Poljaki; Madžari, hrvati, Romuni... goljufala in izpita v resnici ni naredila. Romunija ga je! Češka ga je z odliko! Poljska tudi!

Link

Ni komentarjev: