ponedeljek, 18. marec 2013

2051244 - poskusi zasegov po ameriško in slovensko

[crt]
ja, avtohtona. ker kaj pa Mi rabimo neke jebene tujce, da bi nam razlagali, kako se zaplenja. imamo ja dovolj domacega znanja :)

hehe. "mi mamo šolan kader, strokovnjake za ekspropriacijo v hiši in odlično geostrateško lego. Topogledno smo jači od sudbine press". 

PS
Ko je oni ameriški precednik Tajger Vuds, al kak se že piše, bil fino jezen na tote bankstere, ker jim je dal natisniti nekšnih par taužent triljonov pomoči, oni pa iz tega organizirali letni meeting in si raztalali do tedaj še neizplačane nagrade, ker niso meli keša, de™, pa je neprevidno rekel neki tacega: "Ma jarani vama treba jebat mater pokvarenu kurvinsku, treba vam bolan nabit davek na nagrade 90%, pičke zagamane požrešne neodgovorne, jebem vam hođu u vašem selu in nabijem vam i sestru i svastiku i taštu i sve po spisku", so slovenski levosučni žurnalisti dva meseca brenkali na to struno, emitirajoč sporočilo, da je treba slovenske menđerske svinje sjebati z davkom na nagrade 99% in morebiti s še višjim. hedlajni so pa bili. "Obama obdavčil nagrade manađerof v USA z 90% davka!" Auuuu!

Poleg tega, da sem se takoj fprašal za koji kurac jim preprosto ne prepovedo izplačevati nagrade, saj se je vse skupaj nanašalo na državne kolhoze, ki pri ans pomenijo 65% gospodarstva in prekop 80% denarnega toka v gospodarstvu, sem kmalu bil konsterniran, ko sem izvedel, da je fuknjeni Pahor to šel kar vzakoniti.

Tajger Vuds je takoj po tistem izbruhu bil od svojih svetovalcev okaran, da to tak ne gre v svobodni deželi, da bi to bila protiustavna davčna diskriminacija samo ene skupine v družbi in to. Bentel je sicer, ko sto mater, ma v Senat ni niti poskusl predlagati kak talibanski bill v proceduro.

"Reci luđaku, da mu dozvoljavaš prdniti i on će ti se usred sobe usrati, de™" - eskimski narodni pregovor.
"Lako je bre žabu naterati u vodu" - eskimska narodna basen.

Link

Ni komentarjev: