nedelja, 3. marec 2013

2032898 - kje iskati resnične narodne plenilce

[mataj]
Ni problem strah, ampak zaupanje. Zakaj bi delali in varčevali samo zato, da lahko plenilci še naprej plenijo?

Javni sektor, oz tisti, ki kričite, da nočete varčevati, ste tisti tvoji plenilci oz in ali volite plenilce in ste v lopovskem klanu s plenilci tipa Janković in zemonskimi klani in kučani in od politike oz politićarskih tonetov nastavljene številne gnjide, ki preko državnih kolhozov in komunističnih reketarskih davkoprispevkov ropajo in s tem sistematično pavperizirajo in v enaki bedi uravnavajo narod, ki dela v realnem sektorju.

Vi ste tisti, od koder prihajajo VašiSvoji udbaši, ki so ustanovli udbokolhoze nlb, nkbm in podobne, vi ste tisti, ki na njih insistirate in ulicotacate, ko kdo najavi, da bo ustavil plenjenje naroda preko delovanja in dojebavanja državnih udbokolhozov. 

Vi ste tisti na 220% po nepotrebnem nagrmadeni sinekurni kumunajzer plenilci - iz narodove naropane revščine in potu plačani volivci kumunajzer zla, zato ne seri! Koga misliš, da boš preslepil s to redherring zvijačo o nekem fantomskem kobajagi neoliberalnm plenilcu v Sloveniji, ki da kobajagi ni javni sektor, kompartija, udba in vsa druga rdeča zalega?!

Link

Ni komentarjev: