ponedeljek, 25. marec 2013

2061375 - o lopovskih umih

Allahu Akhbar! 

Oz po domače - Bog je velik oz veličasten! 

Bog lopovom nikoli, ampak absolutno nikoli, nea da popolnih umov. Bog namerno vgradi v um lopovskih duš kakšen bug, kakšno pomanjkljivost, hibo, šibkost, kraktost uma. 

Bog lopovu po svojem temeljnem grandioznem načrtu daruje IQ tam nekej tik nad policajskim. Ma nikoli ne niti tolikšnega, kot ga recimo ima Damijan Murko, alpa Marko Crnkovič, recimo. Za ilustracijo, lopovčina tovariš Vittorio Plesnivi s svojim IQ ko na njega prištejemo še IQ Damijana Murka, ne preseže IQ navadnih plenilskih srak, recimo. Kje od tega naprej so Mićo Mrkajić, Einstein in podobni čudeži, si lahko samo mislimo.

Zato je večina lopovov v bistvu bumbarjev.
Hvala ti Vsevišnji, da nas vsaj tako previdno varuješ pred temi izmečki. 

Lopovčki imajo recimo dovolj pameti in iznajdljivosti, da izpeljejo tudi zelo sofisticirane kraje, recimo tisto z razpisi in disketami, pa tisto z kobajagi nevrednimi zemljišči, ki jih obćna v najlepš žabariji na svet, instantno po nakupu s strani dece in rodbine naredi zazidljive, de™, pa še najavi, da jih bo kar sama kupila, de™, so nadpovprečno agilni pri boju za oblast, moč, peneze in vpliv tako vobče, a ipak jih bog zaznamuje z nepopolnimi umi, katerih kratkost jih spremlja celo življenje.

Se še spomnite onega jurćkastega modela s kupljeno diplomo srednje šole, ki je Mercedesa fakin moderfaker Aemge Esjuve pognal vun iz garaže, a vrata se še niso niti do polovice odprla, de™, Jurćek pa rine, de™, vrata je skor odtrgalo, de™. Po mojem mu atek vsako jutro suflira, kaj mora najprej storiti: "Jurćek, ne pozabt, de™, najprej, lulat, de™, pa obut se de™, pa v garažo, de™, na gumb na tem modrem daljincu, de™, pa gledaš, de™, da se čist otpreju, de™...potem pa daljinc od Merđe aemge, de™, ima ta znak s tremi kraki v krogu, de™, reče se merđo zvezda, de™, ....vem oči zvezda petokraka, de™...ne, sine, ni petokraka, de™, trikraka, de™, pa prtisneš na levi gumb, ko boš na kapiji, pa na desen gumb, de™,... de™, pa se usedeš, de™...."

Bog na ta način lopove na hitro in od daleč loči od ostalih svojih stvaritev, da mu ni treba vedno vleči vun register in gledati vanj, ko kakšno tako ogabno sprenevedavo udabško-lopovsko faco spazi v perimetru.

PS
Ta Maher je malo moj kurac maher. On je amaterska vaškokokošarska jadna in patetična lopovska gnjida.
Ta kreatura je đouk in kot bi rekli Eskimi - "This dude is disgrace to the Nature, Universe, God, Familly, Nation, Y bogamy y puno šyre!"

PPS
Pa kako jih ni sram in kako jih ni strah, tolpo arogantno lopovsko-nategunsko!? Igrali so se z ognjem, pa so na ulice našuntali nekšne pizdeke, da jim zaigrajo da je vstal CelSlovenskiNarod™, da zrušijo Janšo, toti ulicotacači so celo uspeli zapeljati nekaj poštene raje, ki je mislila, da se je Bog res spomnil Slovencev in so upravičeno zahtevali nekak takole: "...gotofi ste, fsa lopovska politćarska banda, od Kučana, Kučanovega Zokija in njunih tolp do Janše in njegovih tolp, zlasti nekšnih ogabnih andrejef s Štajerske, zginite ftripizde mamico vam lopovsko". 

In kaj ta arogantna sluzasto zdrizasta ogabna tolpa naredi? Najprej se nam gredo na TiVu prikazati nekšni lukšičašenki in drmarkeši in jankovići pa tam gagati, da to tak nea gre, da to ni res, da je nea res, da morajo tudi oni zgint, samo Janša mora zgint, de™...". 

Potam pa zdaj to! Za ministra predlagajo in kar ustoličijo kreaturo, ki ji jaz ne bi dal niti, da v istem vesolju s poštenim folkom diha zrak, alpa, da ta čoban šabanski merka dve narisani ofci na popirju, saj bi eno gotovo s popirjem vred ukradel, drugo pa izgubil, kaj šele, da kaj vodi in kaj šele, da vodi karkoli povezano s premoženjem državljanov. Bandit nesposobni, lažljivi, zagovedani, kako bedno je izgledala ta spaka tam, ko so ga falangisti iz F571-H572 mrcvarili on se je pa lagal ko kakšen otročaj. Fuj! Ta dežela je totalno zglajzala! Ufff!

A ta zagovedanc je celo kader od tovariša Virulanta in njegove DeEL? Auuuu! Za Virulanta sem že davno pred volitvami vedel, da je gnjida, da je pa ta DL celo polna takšnih patetičnih vaških kokošarjev, pa si vseeno nisem mogel kar iz lufta imaginirati. Hehe, bogjihnimarad!

Če bi Kučan iskal vrhunske strokovnjake, ki naj zaigrajo, da so kobajagi liberali, pa potem storijo čimveč sramotnih dejanj, da se narodu kobajagi priskutijo vsi liberali, jih Kučan takšnih ne bi mogel najti. Te so spontano hujši od najbolj zaigrane gnusobe.

Link

Ni komentarjev: