sobota, 2. marec 2013

2032401 - slovenistansko prilagajanje standardov za definiranje srednjega razreda

O čem ti, maestro? Jaz govorim o toksinih v mleku, ki so seveda škodljivi in je ta nivo do včeraj bil veljal za zelo škodljiv tudi v Srbiji. Ti pa sereš o "neškodljivem načinu", ki si ga potegnil iz zraka, valda, oz. gagaš o znižanju standardov "na neškodljiv načina", hehe. 

Da ti ilustriram, to je neki tacega, kot če bi Slovenija spričo dramatičnega povečanja primerov sladkorne bolezni, standard za diabetes spremenila tako, da niti vrednost glukoze 10 ne bi več šteli za diabetes, do včeraj smo pa to počeli na vrednosti , ki je bila pod 5.

Tako primitivno distorzijo stvarnosti oz merilnih etalonov lahko nasanja samo nategunska balkansko-govedarska pamet. Ki ne razume čemu služijo standardi zaščite zdravja.

PS
Sicer smo mi The Slovenistan, stari znanci te prakse. Mi smo recimo vstopili na EU trg in se davno pred tem silom prilik na široko, povsem transparentno in prozračno odprli svetovnemu trgu, kar je z našo kupno močjo avtomatično že leta 1991 količino srednjega razreda v Sloveniji de facto vse dokler dežela ne vidi gospodarsko prosperiteto oz dvig realne kupne moči, zacementiralo na maksimalnih 20000 ljudi. Facti bruti, jebiga. Vzameš prihodke 99% Slovencev in vidiš, da lahko kupijo toliko, kot sirotinja na EU trgu na katerem smo. Sedi cvek! Sirotinja in ne srednji razred! Nema!

Potem so naši komunistofašisti povrhu vsega, s pomočjo davčne diskriminacije oz aparthaida ter prispevkovnih reketov storili vse, da se prepreči nastanek novega srednjega razreda in še dodatno oklesti to številko s pomočjo ataka v formi posledične nasilne uravnave v enaki bedi in tekoče ekspropriacije prihodka/premoženja vsem ljudem, ki so kazali znake potenciala prehoda v srednji razred po standardih kupne moči EU trga kar pomeni tudi našega trga.

In kako so naši komunistični alkimistčni nateguni pristopili problemu ugotavljanja količine srednjega razreda? Ko so ugotovili, da bi narod utegnil popizditi spričo ugotovljenega dejstva, da je v Sloveniji sramotno, porazno in absurdno malo srednjega razreda, in da to pomeni, da je revežev 99% prebivalstva so problem rešili kako že?

Jahh, oni so si preprosto izmislili, da je srednji razred vsak, ki prejema srednje velike prihodke relativno znotraj Slovenije. In se odločili svetu in nam svoji naciji lagati, da je srednjega razreda kar 80%. Auuu! Baš 80%?!

Ne vem koji kurac so bili tako skromni in sramežljivi. Lahko bi kar vseh 99% revežev proglasili za srednji razred, kajti tako ali tako nihče od njih ni srednji razred, pa če so 80% prebivalstva, ki niso srednji razred proglasili za to, lahko bi še vse ostale, ki to prav tako niso. hehe. Auuuuu!

Laž, potvarjanje, fejkanje, nateg, prevara, zavajanje so večna duša komunajzerizma.V kumunajzer đamahirijah tak in tak nič ni tak, kot se uradno prikazuje. Itak!

Link

Ni komentarjev: