četrtek, 28. marec 2013

2065017 - Kaj potrebujemo namesto komunitične sprenevedave KPK

[miroko]
Klemenčič in Praprotnik sta prostituta komunistične mafije. Direktno jih je nastavil Turk, po željah "zamrznjene klike", čeprav Praprotnik ni izpolnjeval pogojev.
Da je z KPK nekaj hudo narobe, se vidi skoraj vsak dan (izjave, pristranska poročila, nič o svetih kravah,...)
Škoda, ker Slovenija nujno potrebuje pošteno in verodostojno KPK.
Kaj pravi Bratuškova me ne zanima; je nekredibilna in verjetno plagiatorka.

Nič ni škoda!

Ker Slovenija ne potrebuje nikakršnih komunističnih sprenevedavih komisij.
Slovenija potrebuje zgolj nedovisno delujočo policijo, tožilstvo in sodnijo.
Potrebuje samo in zgolj neodvisno policijo, tožilstvo in sodnijo, ki niso v rokah in ali pod uplivom rdečih mafijskih tolp, tak kot cela država, ki ugraljena ždi v komunistični fritzlovski kleti, kejr jo frit natepava komunistična tolpa, med drugim tudi tako, d aji frit tlači trd dildo v formi tovrstnih kapeka.

Ko v Sidneyu nastane utemeljen sum, da je župan iz javnih penezof kupil radarje in semaforje na koruptiven način, stopi na sceno tožilstvo, pristojni sodnik odredi preiskavo, agenti policije te in one, lokalna policija in presikovalni sodniki odidejo preiskovati, pa hitro zberejo vse relevantne corpus delicti, potem se pa vse skupaj složi na mizo pri pristojneom sodniku. 

Ta zadeve strokovno in temeljito prečekira in po lepi zdravi anglosaški sodni trijaži narejeni na predlogu javnega tožilca, ki je poprej anredils vojo trijažo, izreče magični stavek anglosaškega prava: "Temeljem vsega, kar so mi organi The Organi™ predočili, konstatiram, da so podani vsi potrebni prerekviziti, da se v tem primeru osumljencem sodi, odrejam, da se prva razprava zgodi že takoj po zakonskem obvestilu obtožencu dne MM.DD.YYYY, skratka - odločam, da imamo kejz". In opali s tistim kladifcetom po mizi. Aleluja!

Sledi prva dopoldanska obravnava na tisti dan, pa isti dan in naslednje jutor že druga obravnava, morebiti še kakšna in v roku dok si rekel keks, je tovariš žepan že obsojen.

In ja, ker gre za normalno, od nikogar ugrabljeno državo, v kateri policija, tožilstvo in ta končni veličastni sodnik, ki kot pravi ded sodi in ne onanira in se ne izmika v nekakšne sluzaste proceduralne svinjarije, kot kakšna pičkica, nikoli niso pod uplivom kogarkoli pa sojenenja odrejajo izključno, če so res s corpus delicti utemeljeni razlogi, žepan na sojenje pride že odstopljen, ker mu njegova političan stranka razloži - stari, mrš ke na sodnijo, pa se brani, kajti, to vsi vemo, da so te ufatili in ti sam veš, da imaš minimalne šanse zato odstopi. pa razočarla si nas vse in vse naše volivce.

Voila!

Avstralija nima nikakršnih jebenih kapeka, zgolj policija, tožilstvo in sodnija jim delajo svoj posel.

In zanimovo, btw, v Avstraliji tudi za kontrolo vozovnic na vlaku ne ustanovijo nekšne bizarno jebeno komunistično sprenevedavo kapeka, ampak jim vozovnice kontrolirajo pač sprevodniki. Kako jebeno dolgočasno normalen folk! Nje™? De™?

Avstralci vedo kar je nekoč umno izrekel gospod Winston: "Če problema politićari ne želijo rešiti, potem v parlamentu ustanovijo preiskovalno komisijo". In ta kapeka ni nič drugega kot nekšna stalna drkađijska komisija lopovov.

Kapeka je žalitev za normalno policijo in tožilstvo!
Ka-fakin-Pe-moderfaker-Ka sploh ne bi smela obstajati!

Če se je hotelo formirati neodvisen organ, se bi ga pač naredilo znotraj strukture policije in tožilstva.
Kaj so hoteli reči s to jebeno bizarno sprenevedavo kapeka? Med drugim tudi to, da policiji in tožilstvu ne zaupajo, ker jih nimajo za nedovisne. A to so hoteli reči?

Če so to hoteli reči, potem nam đabe ta kapeka, kajti ta ne more odrediti nikakršnih ukrepov, saj zgolj daja načelna mnenja in zadeve psoreduje v policijo in tožilstvo. Ki pa se jim itak ne zaupa, right?

Recimo, kaj je delal policija in tožilstvo ta čas, ko je kapeka mesece preiskovala pa potem dala načelnoFakinMnenje™, da je kangler ravnal koruptivno ko je kupil tiste radarje in smeforje? So sedlei in irgali briđ? Zakaj so oni sedeli, a imajo stotine ljudi, Klemo Z Šerlok pa s svojim Woconom je pa sam z levo roko ugotovil korupcijo? 

Sikter, butalci, sikteeer! In lepo vas prosim, a bo zdaj mogoče kdo trdil, da je moral Kanglerjev primer reševati Klemo, ker so rdeča policija in rdeče tožilstvo pod vplivom političnega trupla Kanglerja? Auuuu!

Ergo, ta logična izpeljava nam pove, da je Kapeka uporabna kvečjemu za slovensko politično gnojničenje, ko komu tak zapaše, zato tudi so toto kapeka sestavili tak, da je Praprotnikovo sovraštvo do NeNjihovihNesvojih™ ključni prerekvizit.

PS
In še to - ne slepi se, termin "Verodostojna KPK" je oskimoron! Pridevnik "verodostojno" stoji lahko le pred tožilstvo, policija in sodnija. In država! In vladar! 

Link

Ni komentarjev: