četrtek, 21. marec 2013

2055806 - saga o naziinteresu

[miroko]
Ta vlada je bila imenovana zato, da se odstrani Janša in njegova vlada, ter, da udbo-mafija, nadalje sesa državo-državljane. Bistva, bolj preprosto ne morem povedati.

*****

Krajše se bistav ne da povedati.

Slovenija mora zavreči bankrotirani mencingerjanski model nacionalnega interesa, ki je slovensko gospodarstvo v dveh desetletjih pripeljal pred dolžniški zlom. No, kljub temu se bo vedno našel kakšen pametnjakovič Marko Crnkovič in butnil totalno neumnost, da je Mencinger Kasandra slovenske privatizacije.

To, kar sem iz Kovačeve kolumne citiral, pa razodeva še bolj glavno bistvo ležeče izza bistva, ki si ga tako fino razgalil.
In to bistvo je, da so slovenske komunistične beštije nacijo nategnile, svetu pa prikrile, da so potom politike ohrnajnanja komunističnega stausa quo, da 64% vsega gospodarstva in preko 90% vrednosti vseh gospodarskih in kapitalskih transakcij, zadržali pod kontrolo in nadzorom komunistične nomenklature tako, da so te deleže gospodarstva v državi obdržali kot državne, pa eto imamo še naprej tisti isti državni kapitalizem pod kontorlo iste nomenklature, kot pred letom 1989, ko je 99% gospodarstva bilo takšnega.

To so potrebovali zato, da zagotovijo de facto kontinuiteto državnokapitalističnih družbenih odnosov boljševističnega tipa, pod komando kompartije oz njene Neo-nomenklature, ki se je poslej zgolj preimenovala, malo pregrupirala, reciklirala in malo derivirala, ma vsa je nadaljevala delovati vzdolž enakega vektorja, kot prej - vektorja nazi-socialističnega državnokapitalističnega kartelno-ksenofobnega gospodarstva v rokah nomenkalture, ki je poslej, želibog, spričo diktata Sveta in Eu pač morala formalno na zunaj kobajagi preiti na substrat iz nominalnega prostotržnega kapitalizma, demokracije in pluralizma, pa so eto, iz dela najbolj lojalnih pripadnikov rdeče nomenklature, v ta namen rapidno formirali NjihoveSvoje™ rdečebaronske tajkune, manj podjetni komunistični nomenklaturniki so pa še naprej ostali politiki, hehe.

To, kar se dogaja sedaj, ta mencingerijanski boj proti privaticaiciji z rdečo peno na ustih in parolami o naziinteresu v etru, ni nič novega, je zgolj nadaljevanje ene in iste politike, ki je takšna bila tudi leta 1991, le da takrat nekatere komunistične aspiracije komunicira ta kamarilja zelo prikrito, zahrbtno, podtalno in s še lepšimi parolami in mudologijo na vrhnjem sloju celofana.

Kako sprijena je komunistična kamarilja, ki to izvaja, dezauviramo enostavno, ko jih v prvem koraku šokiramo tako, da rečemo: "Pravite, da bi radi, da te državni kolhozi, ki tvorijo 64% slovenskega gospodarstva, ostanejo v "slovenski lasti"? Dobroooooo, dajmo, kot prvi korak, vse državne kolhoze prenesti v zasebno last državljanov, kar pomeni, da odpade debata državni holding SDH vs AUKN, oboje naj odjebe v ropotarnico komunističnih državnokapitalističnih izumov. Na tak način vse ostane "v slovenski lasti" in hkrati ni več v dosegu lopovskih politkikov in raznih mafijskih klik". 

In državljani bodo prvič s kako spremembo v tej državi bogateli in ne bili siromašeni in se nam ni bat da bi naprej v bodočnosti bilo slabše kot sedaj, saj bodo državljani z več zdrave pameti ravnali s tem svpjim premoženjem, kot pa zdaj, ko državljane v zvezi s tem ropajo partitokratske fritzlovske politićarske tolpe gagajoče o naziinteresu. Etooooo!

Najbrž ne potrebujem razlagati, da se bo tisti trenutek vsa ta hišica iz kart komunističnih laži sesula. 

Konec koncev, zakaj že leta 1991 niso vsi ti kolhozi postali kar lepo zasebna last vseh državljanov, zakaj so jih obdržali v državni lasti. Naj spomnim in opomnim - v vseh teh 22 letih je navkljub dobičkom Krke in podobnih, sešetevek učinka vseh državnih kolhozov pod črto bil vsako leto in za vsa leta skupaj globoko negativen in smo ga prisilno dojebavali tako, da smo ropali državljane, da bi na življenju držali te zavožene in kronično izgubarske v črne fonde in na cipre po ziljon kanalih izčrpavane in namerno v izgubarske spreminjane državne kolhoze, ki so živeli na puf iz bank, ki smo jih sanirali mi. Mi smo to lastnino že debelo plačali in preplačali že z denarjem, ki so nam ga presežno zasegli pri davkih in prispevkih pa dali za sanacijo teh kolhozov in za nepovratne "pomoči" tem kolhozom. In še marsikomu! Da nerečem, da ej začetna pozicija leta 1991 itak bila takšna,d a ej to bilo od državljanov in ne od države, pa so nasilno to alocirali državi. Ugrabljeni državi!

Če bi pa bili te kolhozi postali zasebni, bi slabi med njimi pač propadli in bi tam nastalo novo, večina, ki bi preživela na trgu, bi pa bila bolje upravljana in zdravo profitabilna. Predvsem bi pa državljani imeli namesto da plačujejo, nekaj koristi iz davkov in dobičkov. In glavno - politične fašistične fritzlovske spake, ne bi mogle denar iz teh kolhozov zlorabiti za svoje črne fonde in neposredno krajo v privat žepe. In samo za to se gre, za boj, da bi to počeli naprej. No further questions your Honor!

Link

Ni komentarjev: