torek, 19. marec 2013

2053321 - kako bo tipični investitor občutil komunistično ciprizacijo Slovenije

Ko bo sredi meseca oktobra 2013 komunistična vlada Slovenije pristala, da ciprizira Slovenistan, da bi dobila posojilo, da lahko izplača javnemu sektorju avgustovske plače in polovico septemberskih, bo začasno pomirila po ulicah že par tednov neprenehoma tacajočo ruljo pod vodstvom tovariša Che Branimira Štruklja. In razjezila deponente slovenskih bank. Ki pa komuniste ne bodo skrbeli, saj so slovenski deponenti znani po tem, da ne ulicotacajo. Čiste ofčice, de.

Ko bo maja 2014 komunistična vlada dvignila dohodnino na 65%, DDV pa na 25%, bo gospod, ki investira na Vrhniki že malo posumil, da s komunisti ni za zobat češnje.

Ko bo maja 2015 komunistična vlada InSolvenijo, pardon, Slovenijo izključila iz evrocone, bo investitor z Vrhnike medijem povedal, da imajo njegova podjetja težave zaradi nekonvertibilnosti in nenehnih devalvacij tolarja. Drsni tećaj, bre!

Ko bo oktobra 2015 Komunistična vlada Slovenijo izčlanila iz Nato, investitor z Vrhnike ne bo rekel nič, ker ne no neposredno čutil odkod ga bomo fasali potem.

Ko bo maja 2016 komunistična vlada Slovenijo izčlanila iz EU, njegovo investicijo na Vrhniki pa nacionalizirala, se bo podjetnik z Vrhnike vedel sprva kot otrok veselil, češ, kak je bilo fajn, da je tudi v tujini nekaj malega investiral. Še bolj bo vesel, da mu komunistični organi še niso odvzeli passporta. 

Ko pa bo komunistična vlada s pomočjo rekvizitov ugrabljene države od vseh držav, kjer ima gospod podjetnik svoje premoženje, zahtevala, da ga zamrznejo in ga temeljem sodne odločbe sodišča Republike Komustiše Jamahiria Komunistania Suverenia Carniolia Absurdiae predajo v last slovenski državi, pa bo podjetnik z Vrhnike vedel, da se je prezgodaj veselil in da je tisto bila bolj taka za en kurac zmaga, de.

Reši nas samo še dobro skrit štumf in hitro prebaziranje totega štumfa, alpa vsaj vsebine štumfa v kakšno Ufiladelfijo, s statusm političnega preganjanca, de. Hint: Greš na ambasado USA in rečeš, da si se neki zameril komunistitčnim talibanskim verskim blaznežem Spomenki, Pirjevcu, Repetu, Stanovniku, Kučanu in Pingvinu Pingvinu, ampak, da te od vsega tega še bolj skrbi, ker si se zameril sosedu, ki dela v mestni redarski službi pri Zokiju e frattelli von Saraorce, da pa je postalo še bolj nevzdržno, ko je sosed izvedel, da je njegova ženska videla, da imaš daljšega, de. Ima da dobiš zeleno karto in nou tajm.

Link

Ni komentarjev: