sreda, 3. april 2013

2071656 - kaj Šušteršič lupeta o levici

Levica ima v Sloveniji vztrajno percepcijo všečnosti in čuta za ljudi. Kako to komentirate?

Občutek topline levice je marsikoga že prevaral. Dobro je znan rek, da strahopetec ubija z nasmehom, pogumni pa z mečem. Če govorimo recimo o odnosu do političnega kadrovanja v podjetjih in državnih ustanovah, je edina prava razlika med levico in desnico v tem, da se eni lažnivo smehljajo, drugi pa kadrovanje brez sramu jemljejo kot svojo pravico.

"Levica" ima takšno "vztrajno percepcijo" zgolj v očeh slovenskih efdevejvskih umskih klonov med wanabe žurnalisti, zlasti onimi iz falange N571-H572. Pri meni je slovenska t.i. "levica" vedno bila percipirana, kot to kar je - slabo zakrinkana tolpa reketarske mafije in ugrabiteljev države, ki je antinarodno nastrojena talibanska tolpa.

Sicer pa, Šuško se naj kar neha sprenevedati. Kadrovanje na način "levičarske" tolpe pravovernih komunistov in kadriranje na način "desničarske" tolpe kriptokomunistov v sekundi neha biti problem, če se odpravi komercilane državne kolhoze, magari tako, da se vse državne komercilane kolhoze prenese v en sam sklad, delnice tega sklada, pa razdeli državljanom v privat last in upravljanje.

Adijo politićarski fritzli, adijo nepotrebne debate AUKN vs. SDH, nema više orgijanja v formi kadrovanja, politćarsek spake postanejo topogledno nerelevantne enkrat in za vselej. Težko li je?

Je Šuško mogoče odstopil zato, ker so politćarske gnjide vred žnjegovo DL hitro pozabile na privatizacijo in se predale užitkom in sladkostim "kadrovanja", kjer je prav strastno vodila baš DL? Kako? Ne čujem dobro...a da ni odstopil? Koji kurac potem tu pametuje?

Je Šuško mogoče odstopil, ker se je v parlamentu, v novi edinstveni zgodovinski priložnosti, namesto poštenega, fer ustrojenega švedskega pokojninskega režima vzakonilo še trikrat bolj reketarsko-komunistično-fritzlovskega od onega, ki smo ga imeli in je že bil ultraško-rdečetalibanski nasilnouravnilovski in roparski? Kakooo? A tudi zaradi tega ni odstopil? Je celo tvorno gagal v prid temu, češ, da ga je skrbela "vzdržnost blagajne". Sikter, spaka kumunajzarska! Kaj je res treba biti tako perverzen, da narod jebaš v suh anus brez vazeljin in ga povrhu trpinčiš še z vlečenjem za ušesa. Vsaj tiho bodi, Šuško, jebote, vsaj tiho bodi, imej toliko respekta do naroda!

Link

Ni komentarjev: