petek, 12. april 2013

2083489 - kaj bi Janša moral storiti, pa ni

[ajevsenak2]
Kar je preveč, je preveč, Shaman, tokrat si me debelo razočaral. Zakaj tega ne očitaš »liberalcu« Šušteršiču, ta bi se res moral zavzemati za (se strinjam) pravičnejši švedski pokojninski sistem. Pa? Ravno Šušteršič je takoj hitel pritrjevati komunajzarski rulji, ki je ponorela zgolj zaradi (Janševega) zmanjšanja borčevskih (in drugih izjemnih) dodatkov, kar se je na koncu končalo celo z izničenjem tega prepotrebnega ukrepa. Kar zahtevaš od Janše, v koaliciji z rdečima Korlom in Žerjavom, je misija nemogoče, če še »liberalca« ni mogel prepričati celo o tako majhnem popravku.

Ja, res je, naš pokojninski sistem je navadna kraja. Daleč, predaleč od pravičnega, takšnega, kjer so pokojnine v izključni povezavi z vplačanim. Niti »p« od pravičnosti torej. A tako je praktično na vseh področjih, saj se Slovenija še dandanašnji valja v blatu izprijene fašistokomunistične greznice.

Kriviti Janšo, v takih razmerah in ob vsej gnojnici, ki se dnevno zliva po njem, je zato skrajno nepošteno.

Res je videti nagravžno, če omenim baš Janšo v tem kontekstu, ampak...

...ampak, jaz nisem krivil in omenjal samo Janšo temveč vse njih.

Janša z rdečim Kučanovim Korlom sploh ne bi smel v koalicijo, kakor tudi ne s pizdunskim Virulantom in njegovim Šuškotom, ki je moj kurac od liberalca. Celo kontra - vedel se je kot nazisoc komunjara najslabše vrste.

Skratka, reči kar češ, a da bi zadovoljil mene, bi Janša moral:

1) Zavrniti koalicijo s katerimkoli kučanovskim pezdetom, Korel, Virulant, Žerjav,. ni važno, vsi so isti. Janša bi slovenskemu folku moral jasno reči: Zavzemam se za uničenje in totalno demontažo komunističnega zla iz vseh zakonov in sisteam vobče, zato hočem mandat brez da moram biti v koaliciji s kučanisti, alpa raje večno ostajam v opoziciji, ko vas jeba pezdeti usrani!

Sam, jebiga, to ima smisla samo, če Janša res iskreno kani s tem mandatom demontirati komunajzerizem oz reket in lopovluk države iz sistema.

Če tega ne kani storiti, potem je njemu dati tak mandat lahko smrtno nevarno. In veš kaj? Glede na videno, glede na to, da so že izvirni predlogi pokojninskega režima Andreja s Štajerske še preden so se začela "pogajanja" s komunjaram bili še bolj komunistični od komunističnih, jaz nisem več bjanko za to, da se bi takim pezdetom dalo tak mandat. Štekamo?

2) Priti s poštenimi predlogi vsega, od že omenjene pokojninske reforme, preko nediskriminatornih davčnih zakonov, do uvedbe kapice na soc prispevke.

3) Takoj privatizirati vse državna kolhoze in to tako, da jih najprej v prvem koraku privatizacije iz državnih spremeni v privat last državljanov.

Če bi Janša prišel s tem in bi na vsak poskus ostale kamarilje, da gre žnjimi v antinarodne koalicije, ponosno dvignili visoko svojega sredinca in jim rekel "Sikter komunistične spake!", bi za mene bil junak. Vse ostalo pri meni ne šteje. In veš kaj? Janši nič ne pomaga, da je koalirajoč s kučanovsko beštijo kobajagi poskušal politično preživeti. Ni preživel in je poslej celo gotof! A na žalost je gotofa tudi slovenska nacija. In to je ta razlika.

Še enkrat: Obstoj Janše nima nikakršnega smisla, če izgubi kompas in se prične kompromisarsko zavzemati za iste stvari kot komunistična beštija. Komunističnih beštij imamo dovolj tudi brez Janše. In brez Šuškota. To, da sta tudi ona dva zaigrala na iste strune ubrano s korlni in alenčicami, je bilo povsem odveč. Take muzike je v Sloveniji že skoraj 70 let kot listja in trave.

Nam manjka antikomunistične, antilopovske, antireketarske muzike. Če janša in Šuško nista to, potem je meni vseeno tudi če ne obstajata. Oz. vseeno mi je če sta obstajala, pa jih je povozilo. Tisti, ki hodijo okoli in govorijo "Janša in Šuško sta morala koalirati s hudičem drugače bi jih kar povozili", mene ne ganejo. Kajti moj odgovor je - če je alterantiva koaliranje s komunističnim zlom naj jih kar povozi, kajti rezultat je zdaj še hujši. Rezultat je, da je Janša skupaj s komunističnim zlom sprejel še hujše in še bolj komunistične lopovske zakone.

Sam veš kaj je zdaj novo. Zdaj meni frendi zabrusijo: A ti si shaman volil Janšo? A to je tebi manjše zlo? Pa on ti je zdaj družno s komunisti sprejel stokrat hujše in stokrat bolj komunajzarske reketarske in roparske zakone. Eto ti tvojega Janše shaman, jebote tvoj Janša, shaman! Štekamo?!

Link

Ni komentarjev: