torek, 9. april 2013

2079771 - kaj bo F571 počel v postjanševem obdobju

[foore]
Me zanima, kaj bodo pisali novinarji, ko se bo JJ morda, kar sam umaknil in si mislil, zakaj se bi še boril, izpostavljal.... rajši bom živel v svojem miru.............

Nič ne bodo rekli. Karbari bodo nesramno konstatirali, da se je s tem zvito rešil zapora.
Potem bodo nekaj časa malo zmedeni, ker ne bodo takoj vedeli kdo je naslednja tarča, oz kdo je zdaj naslednji "janša" in ko se zrajtajo se bo nadaljevala ista stara igra. Oni bodo gnojničili kogarkoli, ki se bo pojavil v roli konkurenta za oblast njihovi svoji "levici" oz kompartiji, oz "organzacji". Tudi Jezus se lahko vrne na Zemljo in če bo prišel pred Davidov tempelj v Ljubljani govoriti, da bi rad bil kralj useh Slovencof, ga bodo rdečetalibanski praetorianci pribili na križ oz mu kot najamnj napakirali kakšno patrio.

Njihova logika je, da sme vladati izključno in edino t.i. "levica", to jestj "levo"-fašistična kompartija.

P: Janša je budala, da se sploh jeba s tem bebavim in sjebanim folkom, ki se samo nastavlja komunistični beštiji, da mu frit rine dildo. Kaj pa ima in od tega? Budaletina!

Poleg tega, tudi če zadevo pogledamo političnoprogramsko vsebinsko, kaj pa narod sploh rabi Janšo? Komunajzerfašističnih tolp in banditov, ki narod nasilno uravnavajo v enaki bedi je tudi brez Janše dovolj med murglorskimi spakami. Še nekoga takega pa res ni treba na sceni.

Lahko bi in bi bilo veliko bolj zdravo in normalno obratno, da iskreno levosučen del naroda odjeba levofašiste in voli pravega žlahtnega socialista Janšo.
A problem Slovenije bi bil še vedno ostal in bi bil isti - še vedno bi potrebovali liberalno sredinsko stranko, ki ni boljševiško-fašistično mafijska nasilnouravnilovska plenilska tolpa.

Link

Ni komentarjev: